- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Харесвате ли Милан
Подразбира се че ако желаете тук можете да изразите мнение за Милан
FORZA MILAN
не ми харесват
може би, защото стила им на игра е такъв, че по-добре грозна победа отколкото красива загуба или нещо такова беше![]()
смисъл не ми доставя удоволствие да им гледам мачовете
иначе Forza Lazio![]()
ами запалянко съм на Милан от 2002 годинаможе би това е най добрия отбор който съм гледал някога в Европа..
И САМО ЛЕВСКИ АЛЕ !
FORZA MILAN
![]()
![]()
![]()
Италианският футбол и конкретно Милан са ми слабост,така че мнението ми за тях не може да е друго освен положително.![]()
И аз харесвам италиянският футбол, но съм за Ювентус
не не ми харесват но ще съм много доволен ,ако отстранят най-противния отбор на света за ПОРЕДЕН път!!
ne! za men sa6testvuvat samo Levski Arsenal i Barcelona![]()
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..
много ясно forza milan![]()
If you wanna be пиян , drink ракия not айрян
Твърде комерс за да ми харесват. Много пари, много звезди, не голям резултат (според мен) От италианското първенство съм фен на Internazionale
Milan и Roma са ми любимите иначе на пъвро място Барса![]()
Какво ше рече комерс?Първоначално написано от Bimmer
Ако това беше пречка, все едно аз да спра да бъда левскар, а да стана фен на Ботев Криводол примерно...
Все едно Интер не са "комерс". xD
Кур за милан
относно звездите...един отбор, ако ще и да събере най-добрите единици на всеки отделен пост, най-добрия треньор...
това пак не означава, че ще бъде добър отбор![]()
понеже милан са пълни със звезди.. 35 годишни пенсионери
Eми под комерс разбирам всеки да знае за него, всеки да го "обича" и т.н.Първоначално написано от iLovePussyJuice
Всеки втори балък знае за футболния клуб Милан, но не и за Интер, това ми беше мисълта :d А пък ти си харесвай Левски както и те са комерс ( хахахахаха ) всеки си има право на мнение, не съм се опитал да наложа моето.![]()
![]()
понеже си скапан пед*л и не разбираш от футбол , по добре не пиши ^^Първоначално написано от cunt
може да са 35 годишни , ама са най добрите в СВЕТА!!! и запомнете едно
FORZA MAGICO GRANDE MILANN! PER SAMPRE ROSSONERR!![]()
![]()
![]()
![]()
абе паляк като нямаш какво да кажеш няма да псуваш беПървоначално написано от travmiriaN
ако бяха най-добрите в света поне щяха да са на първо място в смешното калчо ,но и там го поемат от разни смешни отборчета