- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Търпя,а дори не знам защо...
Първоначално написано от mrazqkindergarten
А,това което е написано в подписът ти ?
Eми и това е вярно, да.Първоначално написано от hooliganka89
Но просто де да знам ... просто явно понякога не става с този втори шанс ... а може и да те обича ... не е изключено, просто и на мен ми се вижда съмнителна историята с онази жена.
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Така е спор няма.Няма да кажа на черното бяло,но нищо не остава скрито завинаги.Следващият път като се усамня,просто ще отида в неговия град и знам в кой хотел си води бройките и като му видя колата там...ще стане ясно изневерява или не изневерява.
Не искам да го оставям,защото фактите сочат към него,като го видя с очите си тогава.Защото нещата не винаги са такива каквито изглеждат.
Лично аз наскоро попаднах в подобна ситуация в която той беше сигурен,че му изневерявам,а аз си лежах у нас и гледах ТВ,ама доказвай като фактите са срещу теб.
Хаха права си.Първоначално написано от hooliganka89
А как така знаеш в кой хотел си води бройките? Надявам се това е някаква хиперболична метафора
Хубаво ако го хванеш ама аз в последно време си мисля дали не е по-добре човек да не знае истината?
За да има някакви мечти и надежди ...
![]()
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Това за хотела не е метафора,просто наистина знам в кой хотел ходи![]()
Предпочитам да знам истината,а не да живея в заблуда и кучетата да ми се смеят,че го обичам,а той си развява оная работа където му падне.Знам,че истината боли,но...понякога е по-добре да я знаеш.
Нито куче нито коте имам от него,че да му търпя изневерите.
Не може аз да съм му вярна дори в мислите си,а той да спи с други жени.