.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27
    Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Аз също съм била с женкарче и рискувах. Знаех какъв е, знаех, че за него сигурно ще съм "поредната", но въпреки това реших да пробвам и то взе, че се получи - момчето се промени, не знам дали заради мен или защото порастваше, но стана съвсем друг човек... Не мога да твърдя, че съм си го въртяла на пръста, но със сигурност и аз, и той, можем да кажем, че с мен си намери майстора, т.е. благодарение на мен се промени и излезе от кожата на женкар. Така чеее... и те са хора, а дали си заслужава само ти можеш да си прецениш.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Повече от фен
    Град
    София

Re: Заслужават ли си така наречените "женкари" ?

Цитирай Първоначално написано от danyrenesmee
    Въпроса е повече от ясен.. заслужава ли си да въздишаме по някой женкар,като ни е пределно ясно "що за стока" е.. Заслужават ли си мъката и сълзите за някой,за когото си "поредната" ? ...
    Изобщо не си заслужава .. Знам от личен опит .. При тези момчета всичко се свежда до бройката Бях залитнала по един такъв тип .. Какво да ти кажа не си струва .. Две седмици подред го закачах и накрая той си ми каза в очите , че "не може да е само с една" .. И аз взех , че се примирих с това .. Не му бях особено интересна , за това пък той ме научи на много неща , за което съм му до някъде благодарна .. Но мисля , че всеки трябва да мине по този път , за да стигне до правилното заключение
    Успех
    Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си