Значи ето я и моята история..След жесток скандал с нашите,за който мисля,че по-голяма част те са виновни ме изгониха от вкъщи.След като си събрах багажа,вазех спестяванията ми,които вобще не са много и излязох,мислих че след 1-2 часа те ще ми се обадят да се прибера.Но нееее..Вече втора седмица живея в един приятел и ми е много неудобно.Останах с 60 лв и незнам вече какво да правяя..малък съм още на 16 никъде не искат да ме вземат на работа..няма къде да живея,скоро няма да имам и пари,а и трябва в близките 1-2 седмици да се махна от приятела ми и просто нямам никаква представа какво ще прая,толкова съм объркан и просто незнам.Преди 2 дена отидах до нас да искам от нашите прошка,макар че те трябва да ми я искат,но те казаха че повече не искат да имат ничо общо с мен.Баща ми е един пропаднал пияница,който само ме биеше,вземаше ми от парите и т.н.Майка ми е що годе добра жена,ама вобще не се интересува какво става с мен,как съм,имам ли нужда от нечо,къде съм.Нямам брат или сестра,за да ми помогнат...просто незнамм какво да прая.Написах това,защото не сиакм да ми помагате,знам че няма как,ами просто исках да си излея мъката.Благодаря на тези,които имаха нерви да я прочетат