.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 68 от общо 68

Тема: Avatar

Голям фен Аватара на gret4ety
    Страхотен филм!!

Невероятен филм! Завладяваща романтична история ,смесена с екшън преобладаващ от зрителни ефекти.Камерън си знае работата.

Повече от фен Аватара на JohnnyQuid
    Град
    САМОКОЗ
    Супер прехвален...
    I ain't afraid to die.
    I ain't no fortunate one
    But I'm proud of what I've done.
    Hardships, I've seen some
    I ain't a coward I don't turn and run
    I don't turn and run!!!

ЛЕЛЕ ! гледах го вчера на 3Д, на 3тия ред в салона!! беше пълно и дори от толкова близо МНОГО МИ хареса! един съвет ви давам, не го теглете от замунда.net, идете на КИНО и го гледайте, повярвайте ми СТРУВА СИИИ!!! много очарована останах!!! заслужава си парите, даже пак бих отишла

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    това е невероятен филм, да не кажа най- хубавия, който съм гледала! има невероятно послание ...

Този филм или трябва да се гледа на 3Д,или изобщо да не се гледа.Няма нищо общо.Аз много съжалявам,че няма да мога да гледам този филм повече,защото не бих си го изтеглила да го гледам на компютъра.

Фен
    Град
    софия
    пфф невероятен филлмм .......
    I'm sitting here in the boring room
    It's just another rainy Sunday afternoon
    I'm wasting my time
    I got nothing to do
    I'm hanging around
    I'm waiting for you
    But nothing ever happens

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Хубав е филмът, но за мен далеч не е толкова уникален.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от DopeBG
    600 милиона ..... наи-високо бюджетния филм за всички времена най-незнам си какво дрън та пляс аз не видях нито 1 сцена дето са вложени тия пари всмисъл че съм гледал доста подобни филми с такива вфекти ....... а и сюжета....
    ОМГ... Ти не забеляза ли, че целия филм е анимация... Изключително качествена, спираща дъха анимация... Къде били отишли тия пари... Не се изказвай неподготвен
    BTW Филма ест го гледах и за момента ми се нарежда в Топ-3 заедно със Властелина на пръстените: Завръщането на краля и Матрицата: презареждане. Хора, които не са го гледали на кино не могат да изкажат компетентно мнение... и моля ви, стига сте се оплаквали, че ви болят очите... 2 пъти го гледах и дори не ме запариха, въпреки, че от 3-Д по някое време не се вижда много добре... Ама както и да е... Филма Е ЖЕСТОК!

Мега фен Аватара на Petrow
    Град
    Барселона
    Лично мнение: не съм го гледал но като гледам резюмето му.. не ми харесва незнам защо

abe biva filma no trqq se gleda na kino

Супер фен Аватара на raduna
    Град
    ТУК
    сутринта го гледах на кино : )
    Невероятно красив филм! Стахотни гледки: ) И много трогателен, въпреки, че сюжета не беше от най-изненадващите ; )

гледах да не роня много сълзи, да не се излагам :р

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    Много добър филм ,добре замислен и като сюжет... препоръчвам го на всеки да го гледа на 3D

Мега фен Аватара на xoxi
    Ще го чакам с по-добро качество.
    Изглежда интересен, ама като гледам повечето мнения тук..
    И спря да се върти за миг земята..

Не съм гледала филма изобщо не обичам Фантастиката пък и на външен вид хич не ме кефи не мисля да го гледам!

Вчера го гледах на 3Д и си заслужава. Гледайте го обаче на кино...

На мен много ми хареса. Не усетих как минаха тези 3 часа. Първоначално и аз бях с нагласата, че е тъп. Некви сини работи и т.н., но после найстина много ми хареса. Заслужават си парите и то найстина. Имаше някой слаби моменти, но като цяла филмът е Страхотен. Както казаха преди мен "Хора, които не са го гледали на кино не могат да изкажат компетентно мнение."А повечето негативни коментари са точно на такива хора.

П.П. Абе само мене ли не ме болят очите от това 3-Д. Може да съм некъв мутант .
    The Devil Fucks like God makes Love.

casey,хаахх и мен ме болят очите..винаги като ходя на 3D 2,3 дена след това виждам червени петна А относно филма МНООГОО мии харесааа(меко казано) На моменти ми ставаше тъпо,после пак ми ставаше интересно..но изобщо не очааквах да е толкова интересен... СТРАХОТЕЕН ЕЕ! Който не го е гледал го препоръчвам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си