- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
Невероятен филм! Завладяваща романтична история ,смесена с екшън преобладаващ от зрителни ефекти.Камерън си знае работата.
Супер прехвален...
I ain't afraid to die.
I ain't no fortunate one
But I'm proud of what I've done.
Hardships, I've seen some
I ain't a coward I don't turn and run
I don't turn and run!!!
ЛЕЛЕ ! гледах го вчера на 3Д, на 3тия ред в салона!! беше пълно и дори от толкова близо МНОГО МИ хареса! един съвет ви давам, не го теглете от замунда.net, идете на КИНО и го гледайте, повярвайте ми СТРУВА СИИИ!!!много очарована останах!!!
заслужава си парите, даже пак бих отишла
![]()
това е невероятен филм, да не кажа най- хубавия, който съм гледала!има невероятно послание ...
пфф невероятен филлмм .......![]()
I'm sitting here in the boring room
It's just another rainy Sunday afternoon
I'm wasting my time
I got nothing to do
I'm hanging around
I'm waiting for you
But nothing ever happens
Хубав е филмът, но за мен далеч не е толкова уникален.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
ОМГ... Ти не забеляза ли, че целия филм е анимация... Изключително качествена, спираща дъха анимация... Къде били отишли тия пари... Не се изказвай неподготвенПървоначално написано от DopeBG
![]()
BTW Филма ест го гледах и за момента ми се нарежда в Топ-3 заедно със Властелина на пръстените: Завръщането на краля и Матрицата: презареждане. Хора, които не са го гледали на кино не могат да изкажат компетентно мнение... и моля ви, стига сте се оплаквали, че ви болят очите... 2 пъти го гледах и дори не ме запариха, въпреки, че от 3-Д по някое време не се вижда много добре... Ама както и да е... Филма Е ЖЕСТОК!![]()
Лично мнение: не съм го гледал но като гледам резюмето му.. не ми харесва незнам защо
![]()
abe biva filma no trqq se gleda na kino![]()
сутринта го гледах на кино : )
Невероятно красив филм! Стахотни гледки: ) И много трогателен, въпреки, че сюжета не беше от най-изненадващите ; )
гледах да не роня много сълзи, да не се излагам :р
Много добър филм ,добре замислен и като сюжет... препоръчвам го на всеки да го гледа на 3D
Ще го чакам с по-добро качество.
Изглежда интересен, ама като гледам повечето мнения тук..![]()
И спря да се върти за миг земята..
Не съм гледала филма изобщо не обичам Фантастиката пък и на външен вид хич не ме кефи не мисля да го гледам!
Вчера го гледах на 3Д и си заслужава. Гледайте го обаче на кино...![]()
![]()
На мен много ми хареса. Не усетих как минаха тези 3 часа. Първоначално и аз бях с нагласата, че е тъп. Некви сини работи и т.н., но после найстина много ми хареса. Заслужават си парите и то найстина. Имаше някой слаби моменти, но като цяла филмът е Страхотен. Както казаха преди мен "Хора, които не са го гледали на кино не могат да изкажат компетентно мнение."А повечето негативни коментари са точно на такива хора.
П.П. Абе само мене ли не ме болят очите от това 3-Д. Може да съм некъв мутант.
The Devil Fucks like God makes Love.
casey,хаахх и мен ме болят очите..винаги като ходя на 3D 2,3 дена след това виждам червени петна![]()
![]()
А относно филма МНООГОО мии харесааа(меко казано)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
На моменти ми ставаше тъпо,после пак ми ставаше интересно..но изобщо не очааквах да е толкова интересен... СТРАХОТЕЕН ЕЕ! Който не го е гледал го препоръчвам
![]()
![]()