- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
Гледахте ли новия филм на Джеймс Камерън "Аватар". Харесахте ли го? Как ще коментирате?
Извинявам се, ако вече има тема за филма!
а ти гледал ли си го??Първоначално написано от TrustNobody
изглежда тъп ,да ,а и в момента съм го закъсал с парите ,така че надали ще ходя да го гледам
сега си го тегля![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Ще го чакам с добро качество
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
като казвам ИЗГЛЕЖДА МИ,мисля,че е ясно,че не съм го гледала.Първоначално написано от Mastta
we are rockstars.
Блудкаво и тъпо начало, за сметка на много силен като емоции и ефекти финал. Това ми е впечатлението от 3Д-то...
Уникален филм вчера го гледах на киноНаистина супер тъпо начало, но после стана толкова интересно, че не разбрах как мина времето
Който не го е гледал да отива веднагаа !!
![]()
Много ефекти на едно място.Ако не ме бяха заключили за 3 часа в тая зала хич и нямаше да го изгледам. Понякога чак се дразня,че залагат на ефектите вместо на история...
добре поне че актьорът е хубав.
тц.. и не мисля да го правя![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
СУПЕР Е!![]()
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
Хареса ми,обаче сега съм депресиран.Грейс НЕ ТРЯБВАШЕ ДА УМИРА
П.С:Искам да пиша на Камерън да я съживи във втория филм![]()
днес го гледах на 3д
3д е голяма мизерия. Супер уморително за очите и хич не си заслужава.
иначе има и добри и слаби моменти
Добри моменти :новия свят, културата на племето, джунглата
лоши– плоска история, предвидим сюжет, плоски герои
гледах го на 3D,началото беше скучно после филма беше интересен..Но бих предпочела да го гледам вкъщи,отколкото на 3д и после да ме болят очите,както и стана![]()
ще си го чакаш слънчевия денПървоначално написано от Dull
![]()
иначе филма е ВЕЛИК! гледах го на кино и не усетих часовете.жалко че не беше на 3д (в Бургас нямаме такова).снощи си изтеглих и саундтрака и съм влюбена
![]()
Днес го гледах - беше уникално. Гледах го на IMAX и беше...невероятно. Щом видях рекламата му се отказах да го гледам, но никак не съжалявам. Ако имате възможност - гледайте го на кино, а не вкъщи. Прсто няма да усетите самата магия на филма. А днес имаше такава бутаница пред киното, залата беше пълна. Абе, препоръчвам го.![]()
скучен е за мене..неска сутринта го гледах и през няколко минути се прозявах..
а и като цяло не ми допадат такива нереални филми
Колкото и да се пъне, "Аватар" НЕ е "Новият Титаник"!![]()
Вече се спомена, че филмът е потресаващо дълъг за 3D и много уморява очите. А като сюжет не предлага нищо ново - през цялото време имах чувството, че гледам модернизирана версия на "Покахонтас"; нещо повече - на главните персонажи липсваше дълбочина, а любовта помежду им изглеждаше пресилена и неестествена.
Финалът пък беше меко казано слаб.
Добри думи мога да кажа за външния вид на жителите на Пандора - оригинален и изпипан до най-дребния детайл. Саундтракът също звучеше добре на първо слушане.
За филм с такъв бюджет обаче очаквах повече. 4/10.
"Обожавам простите неща, те са последното убежище на сложните натури." - О. Уайлд
Филма е невероятен! Усещането да го гледаш на Зд е неописуемо. Този филмм е нещо ново и различно. Заслужава си да го гледаш НО на 3д.!!!
И неможе да се равни с Титаник по простата причина че няма нищо общо с него. Това са два различни филма които нямат и капчица общо пе между си. Място за сръвнение няма.