.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 68

Тема: Avatar

филма е як

Град
    Neverland
    страхотен е < 333
    I tried to be perfect,
    It just wasn't worth it,
    Nothing could ever be so wrong.
    It’s hard to believe me,
    It never gets easy,
    I guess I knew that all along.. (:

Супер фен Аватара на psych0
    все още не съм го гледала,но съм с нагласата са супер хубав филм

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    На мен ми хареса.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

600 милиона ..... наи-високо бюджетния филм за всички времена най-незнам си какво дрън та пляс аз не видях нито 1 сцена дето са вложени тия пари всмисъл че съм гледал доста подобни филми с такива вфекти ....... а и сюжета....

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DopeBG
    600 милиона ..... наи-високо бюджетния филм за всички времена най-незнам си какво дрън та пляс аз не видях нито 1 сцена дето са вложени тия пари всмисъл че съм гледал доста подобни филми с такива вфекти ....... а и сюжета....
    237 милиона и не е най-скъпият филм, правен някога. Дори не е топ 3.

Супер фен Аватара на someonerandom
    Гледам,че всички се оплакват за сюжета,та да кажа нещо.Не могат да измислят някаква абсолютна новост,Според мен Аватар е ноавторски,колкото може.Кръстникът,Междузвезд ни войни и т.н са класики и известни филми,защото са (едни от)първите в жанра си.Това вече не е постижимо.Няма филм,който да не повтаря поне част от сюжета на друг,защото вече има филми с всеки сценарии,който може да се измисли...

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    аааа пръъъъъъска тоя филм ;д
    If I played you like a toy?

Фен Аватара на ilsss
    Град
    Burgas
    е вии кво пък ся искате?седнали в киното да ми търсят гафове и дефекти и да коментират бюджета, вместо да се насладите на магията на филма, на музиката, на начина по който героят преживява влюбването и открива нов живот.Уважавам мненията но все пак как искате да видите нещо ново (откъм сюжет) като ние сме презадоволени отвсякъде.

Фен Аватара на meganet
    Град
    Varna
    Филма е супер як, история, ефекти с две думи УНИКАЛЕН ФИЛМ!

Ако някой има представа как се правят 3D ефектите , тогава да говори колко бил скъп филма и че къде били потънали парите в сцените.Докато всеки си прави на чук в тая държава и си мисли, че всичко става със щракане на пръсти по чалготеките....а не с работа и желание няма смисъл да се дават коментари за нещо наистина прекрасно като AVATAR.Аз пък мисля,че филма може да не блести със сюжет,но просто искам да благодаря на аниматорите и режисьора за чудния свят , който създадоха.
    БЛАГОДАРЯ ВИ ХОРА!!! АЗ ЦЕНЯ ИНТЕЛЕКТУАЛНИЯ ТРУД,КОЙТО ПОЛОЖИХТЕ.

Тоя филм си заслужава да го гледаш само и единствено, защото е много хубаво направен : цветовете са уникални, общо взето всияко е хубаво направено, обаче историято куца ;/ поне на мен не ми беше инетересно, края - предвим, същата история - различен филм ..

опссссс грешката е моя 300 милиона ... :Д

Такаа...., за да се коментира този филм трябва да е гледан на 3Д, на голям екран и с всичките му звукови ефекти. Точно това прави преживяването незабравимо и неописуемо с няколко думи. Щом стане дума за сценарий всеки ще каже, че има плосък сюжет, но всъщност не. Може финалът на филма да е доста предвидим, но в този филм са заложени други идеи. Например идеята за поставянето не човек в друго тяло, опознаването на един нов свят, превъплъщаването в друг герой. Филмът е много силен и изпипан, не е чак толкова просто колкото изглежда на 1-во гледане. Все пак това е 1-вият игрален филм на 3Д и по нищо не личи, че е 1-вият. Точно този филм не трябваше да го пускат по торент сайтовете, за да се избегнат грешни представи за филма, но уви...

Според мен това е най-добрият филм в света, колкото и пресилено да звучи това.
    ПС:Тези 270 милиона бюджет са нищо, като го гледах си мислех за доста по-големи цифри.

Голям фен Аватара на D12Respect
    Град
    ин ди гето
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    В грешка си.Филма е излязъл 500 милиона. Всеки, който обича качественото кино трябва да даде 12 лева за 3d на кино.Жесток е.Не е най-добрия в света както някой хора го прехваляват, но е в топ 20

Интересен е и има много хубави ефекти, но за мен не е нещо чааак толкова впечатляващо. Иначе като цяло ми хареса.
    И имаше много красиви гледки...

Смело мога да твъря че това е новият ми любим филм...и показва толкова много от това какви всъщност сме ние хората, жестоки и безмилостни....и колко жалко е това :X

Град
    ПЛОВДИВ -- БУЛ.ИЗТОЧЕН 10 - ст.ХРИСТО БОТЕВ
    тва е ебати тъпия филм.честно искрено съжалявам че отделих 2 часа от живота си и 10 лева от портмонето си да ида да гледам тоя бълвоч.АМИН

Голям фен
    Град
    В нас :]
    Интересна фантастика.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от D12Respect
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    В грешка си.Филма е излязъл 500 милиона. Всеки, който обича качественото кино трябва да даде 12 лева за 3d на кино.Жесток е.Не е най-добрия в света както някой хора го прехваляват, но е в топ 20
    В грешка сте тия, дето вярвате на първите линкове в Гуугъл.

По официална информация от 20th Century FOX, филмът струва 237 милиона щатски долара и е 4ти по скъпота в света. (Преди него са Спайдърмен 3, Хари Потър и Нечистокръвния Принц, Карибски Пирати: На Края на Света)

Източник: http://news.yahoo.com/s/nm/20091218/media_nm/us_avatar

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    ммм... много го хвалиха тоя филм.. изгледах го и през цялото време очаквах нещо велико, нещо неповторимо.. пък то пълна мизерия.. NEEEXT!

Фен Аватара на naviacha
    Град
    София
    велик филм ако имате възможност задължително го изгледайте на IMAX във мол софия - най-доброто възможно като качество 3D
    аз днеска ходих и още съм зашеметен

Фен Аватара на turboPantofka
    Град
    Sofiq
    Е филма бива..мислех ,че ще е нещо от сорта на Междузвездни войни,но..за мое щастие не беше има нещо хубаво само че е доста дългичък и писва накрая особено докато се трепеха 100 часа

за мен филма е ВЕЛИККККК !!!! лошото е че нямах възможноста да го гледам на 3D !!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Филма е страхотен +) Струва си =)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си