- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Скъпи съфорумци...
Искам да ви помоля за помощ ... Какъв подарък да подаря на приятелката си като се има напредвид че скоро правим 2 години а съм и подарявам големи плюшени играчки , сребърни колиета,гривни ... Ще съм ви много благодарен за помоща... Между другото бюджета ми е около 30 лева![]()
Ako ne e meko ne go pipai :P
има мноооооого такива теми...
ще е хубав подарък да купиш някаква хубава рамка и да сложиш вашата любима снимка ииии 1 розичка ..( леле ще намекна нещо на моя мечо)
![]()
If I played you like a toy?
Ходите от доста време.Хм...
Какво ще кажеш за сладко сребърно пръстенче с нежно камъче?Можеш да го направиш супер сладуЛско, ако й паднеш на колене, уж че ще й предлагаш брак и й се обясниш в любовТова с коленете само, ако си супер печен и непукист, разбира се... И не забравяй червената розичка и картичката
![]()
all day... all night... what the fuck?!
Аз например много бих се зарадвала на някаква дрешка ,на нещо от което имам нужда!
Не поредната глупост ,за която да си дадете парите !!![]()
Помисли си добре..тук немога да ти помогна.
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Пише се имам предвид,не ги слагай тея НАпредвид или Впредвид,адски ме дразни тва селскотоПървоначално написано от niki_butt
А иначе за 30лв нищо арно не може да се вземе-некой шал,или ръкавици.
А бе момиче какъв мечо бе?! защо аз пак нищо не знамПървоначално написано от buuu
![]()
ще папаш бооой!
а по темата мисля че рамката е горе долу добра идея ..![]()
Първоначално написано от sunshinepp
![]()
If I played you like a toy?
За две години 30 лева са малко за нещо наистина хубаво, затова заложи на нещо сантиментално, ваша снимка на някъв предмет или нещо подобно ..
Гащи
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Ходите от 2 години ,би трявало да знаеш от какво има нужда или за какво не успява или не съумява да събере пари за да си го купи...
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
проблемът ми не е в парите ... тя всичко си има затова ми е толкова трудно.неискам да прекалявам с нещо скъпо а искам да е нещо малко романтично и от сърце.и аз харесвам идеята за рамката картичката розата... и много благодаря на всички които се отнесоха сериозно към темата ми.Весели празници![]()
Ako ne e meko ne go pipai :P
http://www.teenproblem.net/f/search.php?mode=results
Напиши "подаръци" или "подарък" и ще ти излязат доста неща. Ако търсиш само в раздел Любов още по-добре.
Чехли и дилдо.Ако не й харесат чехлите,да си го начука анално.![]()
правило номер 1! дори и да си мислите че си има всичко-- не е така!
![]()
Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!