- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- относно момчетата ( може и момичета)
ае интересно ми е , всички момичета така дори да не сме влюбени ,когато хлътнем по някого ,то не е чакане да званне телефона,то не е дебнене в скайпа и реване когато "той" не ни пише а е на линия.И всеки път с всеки следващ е така.Чудя се дали и при момчетата е така? Дали и те очакват с нетърпение срещата с нас и си гледат телефона постоянно за смс-и? Дали тази найвност е конкретно при жените или не само?
Нз дали има такава тема,не съм и търсила ,но бих била доволна ако напишете някое мнение ...да се успокоя![]()
е как? няма значение дали си момиче или момче, ако харесваш някого със сигурност ще си постоянно в очакване. при всички е така.
и при нас е така
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
При жените е така. Ние не очакваме нищо, ако искаме да ви чуем, направо ви звъним, няма какво да чакаме.![]()
Зависи от момичето. Момичето което харасвах, дори мога да кажа обичам, дори не исках да я чувам, камо ли виждам. Притеснявах се
Аз съм момче и съм напълно в същата ситуация - дебна телефона и компа постоянно![]()
Моичкия, като се чувахме в понеделник, ме караше /мило!/ да обещая, че ще се видим в петък <и в събота>И отделно се чувахме поне по 3 пъти на ден за по минимум 10 минути. Бяхме на еднакви тарифни планове, а той имаше по-голяма сметка от съвместните ни разговори.
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
но все пак Зависи от момичетоПървоначално написано от anika17
![]()
ох да ти кажа честно и аз тва се чудех(аз съм момиче)просто ми е интересно,то и аз чакам,като тебе,ама не мога да издържам дълго и пиша,ко да прая![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ич не ми дреме кога някой ще ми пише, ако искам да си пишем или да си говорим се обаждам, ако не искам - не се. така че сте само момичетата по тоя начин и някой нежни момчета![]()
Намирате си приятели, чаша, алкохол и ще видите как гореописаният проблем постепенно започва да губи сериозността си.
Иначе е нормално, ако социалният ви живот се свежда до този човек, да дебнете телефона.
общувам само на живо.
иначе е шит.
и не чакам.
да дебна чак не, ама.... случвало се е да си гледам телефона през 5 минути, ама то беше за последни приготовления
w0sh, тва на аватара ти от "It's All Gone Pete Tong" ли беше?
И на мене ми е интересно ( момиче съм )..
При нас,момичетата е така,но при момчетата не знам..Но мисля,че и те са като нас - все пак когато си обвързан към някого искаш да го чуеш и видиш..
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Аз вече не. Трая си и не се занимавам.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Аз съм точно в същата ситуация - скайпове, фейсбуци сичко е включено и чака и нй-малкото движение![]()
Яжте вафла "Мура", за да ви порасне носа !
мисля си че ние може би повече се палим ..![]()
Ми аз по принцип не чакам, защото няма нужда. Докато се сетя, че някой не ми се е обаждал или не ми е писал дълго време, той вече ми звъни.Но в последно време се усещам, че нещо не ме търси и аз му звъня. Не ми дреме, че аз се сещам повече. Дали той ще ми звъни или аз на него не е от значение.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy