.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39
    Град
    Дълбините на канала :D

Welcome To Heartbreak :)

Надявам се не е имало такава тема,от доста време не съм влизала..
    Та въпроса ми е дали има и други с моя проблем,тоест изпитвате ли онзи страх да допуснете някого наистина близо до себе си ,за да не бъде разбито сърцето ви отново,защото това адски много пречи и вече цифра време не съм имала по-истинска връзка..и някой преодолял ли е този свой страх
    Btw,за да е по интересно,който иска нека да разкаже как са разбили сърцето му...

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Да.Има го, разбира се.Чувството, че стяга примката около врата ти.Желанието да започнеш да риташ (не него де ).Особено ако е властна и ревнива натура...
    Иначе сърцето ми никога не е било разбивано до такава степен, че да се травмирам наистина дълбоко.И слава богу!Но има време за всичко...
    all day... all night... what the fuck?!

Супер фен Аватара на pitbullxx
    Град
    Пловдив
    da az imam tozi strax.. tova go pravim zashtoto neiskame da badem pak naraneni ujass

има го.. определено този страх съществува..ако не явно,то аз поне често се питам точно преди да взема "решението" : ами ако и на него след време му писна и ме изрита просто така.. но.. не зная,все още не съм разбрала как да преодолея това..

Град
    Знам ли и аз,майна
    Аз нямам такъв проблем,майна.Просто като почвам нова връзка немам големи очаквания и просто се нося по течението,пък квото стане.Така нема наранени и измамени.

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Цитирай Първоначално написано от golqmumnik
    Аз нямам такъв проблем,майна.Просто като почвам нова връзка немам големи очаквания и просто се нося по течението,пък квото стане.Така нема наранени и измамени.
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Мне man, просто станах тотален непукист и изобщо ама изобщо не ми дреме че ще ми/и разбия сърцето

Цитирай Първоначално написано от noname11
    Мне man, просто станах тотален непукист и изобщо ама изобщо не ми дреме че ще ми/и разбия сърцето
    Айде, айде... Това да не е някоя нова мода?

Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Що не ? Учителю, в другата тема ми каза да съм непукист. Ето. Слушвам се в съветите ти

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    изпитвам страх,но не 4ак толкова голям Просто се опитвам да не мисля за дале4ено бъде6те с този 4овек ,за6тото само времето може да покаже

Да,имам го този страх.Сякаш има някаква преграда в мен,която дори не ми позволява да имам приятелски отношения с момче,защото ме е страх да не се влюбя .. при мен е много зле положението общо взето,въпреки,че знам,че нищо не е вечно.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Страха си го има след като са ти разбили сърцето веднъж .. чудиш се дали няма пак да постъпят отново така с теб .. обаче недей толкова да се оставяш това да ти пречи да бъдеш и с някой друг .. мисли така .. може пък този път да не стане така .. пък и да стане .. значи не е бил подходящият .. ((;

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Welcome To Heartbreak
    My friend showed me pictures of his kids
    And all I could show him was pictures of my cribs
    He said his daughter got a brand new report card
    And all I got was a brand new sports car, oh

And my head keeps spinning
    Can't stop having these visions, I gotta get with it
    I can't stop having these visions, I gotta get with it

Dad cracked a joke, all the kids laughed
    But I couldn't hear him all the way in first class
    Chased the good life my whole life long
    Look back on my life and my life gone
    Where did I go wrong?

I've seen it, I've seen it before

Oh my God, sister getting married by the lake
    But I couldn't figure out who I'd wanna take
    Bad enough that I showed up late
    I had to leave before they even cut the cake
    Welcome to heartbreak

And I and I can't stop
    No, no, I can't stop
    No, no, no, no, I can't stop
    No, no, no, no, I can't stop

Can't stop, I can't stop, I can't stop
    No, no, no, no, no, no, no, no
    No, no, no, no
    No, no, I can't stop

I can't stop having these visions
    I gotta get with it
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Що не ? Учителю, в другата тема ми каза да съм непукист. Ето. Слушвам се в съветите ти
    От непукизъм до непукизъм разликата е огромна, нали? Едно е да не се притесняваш да показваш какъв си, да не обръщаш внимание на злобата, да се забавляваш и да общуваш свободно, а съвсем друго - да се правиш на претръпнал (още повече, че на тази възраст това е невъзможно...)
    Накара ме да се ровя из мненията, за да видя какво съм писала.Ето какво те посъветвах:
    Танцувай си, кефи се, хич да не ти пука.Е си избий тъпите комплекси от главата.
    Точно, ясно и буквално.Какви скрити значения си намирал, не знам, но...

А това, което написа в тази тема, е глупост световна.За да има разбито сърце, трябва да има чувства.А щом има чувства, значи ти пука.

**вдига ръка.

Но пък иначе ми става много мило, когато гледам близки приятели с половинките им и много им се радвам искрено. Иии после като се замисля дали ми се иска да съм като тях... сигурно ми се иска, но направо изтръпвам от ужас за 'нещо сериозно'. Само някакви нелепи случки са ми в главата, чувствата, които съм изпитвала по времето, в което са се случили и т.н, и сега коооолкото и да ми се иска да се отпусна, да повярвам в 'магията на чувствата'.... '.ур тате баница'. ;Д
    Тъпичко.
    После пък се самоизвинявам, че съм още млада, дъра-бъра, то ще ми се случи по-късно, на по-стари години... ии ми минава до известна степен. ((;
    Какво пък..след всеки баир има нанадолнище по някое време.. (: само да мине веднъж.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    Дълбините на канала :D
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    **вдига ръка.

Но пък иначе ми става много мило, когато гледам близки приятели с половинките им и много им се радвам искрено. Иии после като се замисля дали ми се иска да съм като тях... сигурно ми се иска, но направо изтръпвам от ужас за 'нещо сериозно'. Само някакви нелепи случки са ми в главата, чувствата, които съм изпитвала по времето, в което са се случили и т.н, и сега коооолкото и да ми се иска да се отпусна, да повярвам в 'магията на чувствата'.... '.ур тате баница'. ;Д
    По абсолютно същия начин се чувствам...като се огледам,всичките ми приятели са обвързани,щастливи ала бала и ми се иска да се чувствам и аз така,но в малкото пъти в които пробвах несъзнателно оплесквах нещата,защото като видя,че отсреща има чувства и веднага си представям края и как пак ме боли и..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от golqmumnik
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Имам го тоя проблем.. така разбих сърцето на един страхотен човек и няма да си го простя.
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    "Това,което не ни убива,ни прави по-силни" така е и Любовта.Страх ни е да не бъдем наранени,но накрая почти винаги става така.
    Това трябва да ни прави по-силни,да ни кара да не повтаряме старите си грешки,знаейки как ще свършат нещата.
    И мен ме е страх да не бъда наранена за пореден път,но в името на Любовта,всеки един от нас е длъжен да преодолее страха си.
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Песента е много яка вчера цял ден си я пея
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    на кой е песничката ?

[i]и да случвало ми се е и на мен. (: много пъти съм попадала в такива ситуации ... защото когато се влюбих в първата ми любов и той разби сърцето ми.. станах някак си по предпазлива и си изградих една така да се каже защита но с всеки изминал път и с всяка раздяла и разочорование ставам по силна и го приемам не толкова тежко както бяха 1вите няколко пъти ... нз сигорно съм свикнала да съм се аз нашитата... може би защото съм прекалено добра и сърдечна и нямам смелоста да нараня любимия човек или просто неумея да накарам някой да страда заради грешките си ..? и аз немога да си го обесня... но те хората са казали : не съжалявай за миналото ' и наистина е така .. всичко се случва с определена цел.. дали да ни направи по силни ...дали да ни научи на нещо.. дали да ни предпази... той този горе гледа ...и просто се усмихвам и продължавам ... верно разбивали са ми сърцето ... но после точно тези хора пак са ме търсели и подкрепяли щото са осъзнали кфо съм им дала ... и ето минаха 2 месеца откакто се разделих с бившия си приятел и точно когато ме заряза аз се усмихнас и си казах " еми кво да направя сега ...щом така иска така да бъде" и се примерих ... времето лекува а и всяко зло за добро...сега си имам нов приятел и така
    If I played you like a toy?

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    песента е на Kanye West и Kid Cudi
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Мда, случвало ми се е. Даже и в момента съм в едно такова положение. Кофти е като те разочароват и изгубиш доверие у някой, после да се довериш пак и да вярваш, че няма да стане като предният път... Иначе сърцето как ми го разбиха - не мисля, че стана умишлено... в смисъл просто връзката ни с въпросният човек се беше изчерпала вече и раздялата беше въпрос на време. Наистина се чувствах много зле, защото имах чувства към тоя човек, но както казах - всичко беше въпрос на време - дали тогава, когато стана или малко по-късно нямаше никакво значение.... така или иначе беше неизбежно. Доста трудно ги преодолях тези чувства и успях да се съвзема - нужна ми беше повече от година иии след това срещнах друго момче, което ми помогна да забравя старото Проблемът беше (и все още е) в това, че не мога да му се доверя... Страхът от повторно разочарование ми пречи... и куп други неща, разбира се.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Преди няколко месеца ми се случи да ми разбият сърцето и още ме държи Мн е гадно... И да, страх ме е от връзки нови. Ако имам връзка, ще е ей така. Май не мога да заобичам друг, не и скоро. Или по-скоро не искам да обичам друг. Като се замисля май съм пример за моногамен човек, което е добре, но и не мн от др страна.

''само този който е изпитвал безмерна скръб може да познае безгранично щастие''
    REGGAE BOOM <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си