- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Welcome To Heartbreak :)
Надявам се не е имало такава тема,от доста време не съм влизала..
Та въпроса ми е дали има и други с моя проблем,тоест изпитвате ли онзи страх да допуснете някого наистина близо до себе си ,за да не бъде разбито сърцето ви отново,защото това адски много пречи и вече цифра време не съм имала по-истинска връзка..и някой преодолял ли е този свой страх![]()
Btw,за да е по интересно,който иска нека да разкаже как са разбили сърцето му...
Да.Има го, разбира се.Чувството, че стяга примката около врата ти.Желанието да започнеш да риташ (не него де).Особено ако е властна и ревнива натура...
Иначе сърцето ми никога не е било разбивано до такава степен, че да се травмирам наистина дълбоко.И слава богу!Но има време за всичко...
all day... all night... what the fuck?!
da az imam tozi strax..tova go pravim zashtoto neiskame da badem pak naraneni ujass
![]()
има го.. определено този страх съществува..ако не явно,то аз поне често се питам точно преди да взема "решението" : ами ако и на него след време му писна и ме изрита просто така.. но.. не зная,все още не съм разбрала как да преодолея това..![]()
Аз нямам такъв проблем,майна.Просто като почвам нова връзка немам големи очаквания и просто се нося по течението,пък квото стане.Така нема наранени и измамени.![]()
Първоначално написано от golqmumnik
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Мне man, просто станах тотален непукист и изобщо ама изобщо не ми дреме че ще ми/и разбия сърцето
Айде, айде...Първоначално написано от noname11
Това да не е някоя нова мода?
![]()
Що не ? Учителю, в другата тема ми каза да съм непукист. Ето. Слушвам се в съветите тиПървоначално написано от ScarletBite
![]()
изпитвам страх,но не 4ак толкова голямПросто се опитвам да не мисля за дале4ено бъде6те с този 4овек ,за6тото само времето може да покаже
![]()
Да,имам го този страх.Сякаш има някаква преграда в мен,която дори не ми позволява да имам приятелски отношения с момче,защото ме е страх да не се влюбя .. при мен е много зле положението общо взето,въпреки,че знам,че нищо не е вечно.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Страха си го има след като са ти разбили сърцето веднъж .. чудиш се дали няма пак да постъпят отново така с теб .. обаче недей толкова да се оставяш това да ти пречи да бъдеш и с някой друг .. мисли така .. може пък този път да не стане така .. пък и да стане .. значи не е бил подходящият .. ((;
Welcome To Heartbreak
My friend showed me pictures of his kids
And all I could show him was pictures of my cribs
He said his daughter got a brand new report card
And all I got was a brand new sports car, oh
And my head keeps spinning
Can't stop having these visions, I gotta get with it
I can't stop having these visions, I gotta get with it
Dad cracked a joke, all the kids laughed
But I couldn't hear him all the way in first class
Chased the good life my whole life long
Look back on my life and my life gone
Where did I go wrong?
I've seen it, I've seen it before
Oh my God, sister getting married by the lake
But I couldn't figure out who I'd wanna take
Bad enough that I showed up late
I had to leave before they even cut the cake
Welcome to heartbreak
And I and I can't stop
No, no, I can't stop
No, no, no, no, I can't stop
No, no, no, no, I can't stop
Can't stop, I can't stop, I can't stop
No, no, no, no, no, no, no, no
No, no, no, no
No, no, I can't stop
I can't stop having these visions
I gotta get with it
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
От непукизъм до непукизъм разликата е огромна, нали?Първоначално написано от noname11
Едно е да не се притесняваш да показваш какъв си, да не обръщаш внимание на злобата, да се забавляваш и да общуваш свободно, а съвсем друго - да се правиш на претръпнал (още повече, че на тази възраст това е невъзможно...)
Накара ме да се ровя из мненията, за да видя какво съм писала.Ето какво те посъветвах:
Точно, ясно и буквално.Какви скрити значения си намирал, не знам, но...Първоначално написано от ScarletBite
А това, което написа в тази тема, е глупост световна.За да има разбито сърце, трябва да има чувства.А щом има чувства, значи ти пука.![]()
**вдига ръка.
Но пък иначе ми става много мило, когато гледам близки приятели с половинките им и много им се радвам искрено. Иии после като се замисля дали ми се иска да съм като тях... сигурно ми се иска, но направо изтръпвам от ужас за 'нещо сериозно'. Само някакви нелепи случки са ми в главата, чувствата, които съм изпитвала по времето, в което са се случили и т.н, и сега коооолкото и да ми се иска да се отпусна, да повярвам в 'магията на чувствата'.... '.ур тате баница'. ;Д
Тъпичко.![]()
После пък се самоизвинявам, че съм още млада, дъра-бъра, то ще ми се случи по-късно, на по-стари години... ии ми минава до известна степен. ((;
Какво пък..след всеки баир има нанадолнище по някое време.. (: само да мине веднъж.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
По абсолютно същия начин се чувствам...като се огледам,всичките ми приятели са обвързани,щастливи ала бала и ми се иска да се чувствам и аз така,но в малкото пъти в които пробвах несъзнателно оплесквах нещата,защото като видя,че отсреща има чувства и веднага си представям края и как пак ме боли и..Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
Първоначално написано от golqmumnik
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Имам го тоя проблем.. така разбих сърцето на един страхотен човек и няма да си го простя.
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
"Това,което не ни убива,ни прави по-силни" така е и Любовта.Страх ни е да не бъдем наранени,но накрая почти винаги става така.
Това трябва да ни прави по-силни,да ни кара да не повтаряме старите си грешки,знаейки как ще свършат нещата.
И мен ме е страх да не бъда наранена за пореден път,но в името на Любовта,всеки един от нас е длъжен да преодолее страха си.![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Песента е много якавчера цял ден си я пея
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
на кой е песничката ?
[i]и да случвало ми се е и на мен. (: много пъти съм попадала в такива ситуации ... защото когато се влюбих в първата ми любов и той разби сърцето ми.. станах някак си по предпазлива и си изградих една така да се каже защитано с всеки изминал път и с всяка раздяла и разочорование ставам по силна и го приемам не толкова тежко както бяха 1вите няколко пъти ... нз сигорно съм свикнала да съм се аз нашитата... може би защото съм прекалено добра и сърдечна и нямам смелоста да нараня любимия човек или просто неумея да накарам някой да страда заради грешките си ..? и аз немога да си го обесня...
но те хората са казали : не съжалявай за миналото ' и наистина е така .. всичко се случва с определена цел.. дали да ни направи по силни ...дали да ни научи на нещо.. дали да ни предпази... той този горе гледа ...и просто се усмихвам
и продължавам ... верно разбивали са ми сърцето ... но после точно тези хора пак са ме търсели и подкрепяли щото са осъзнали кфо съм им дала ... и ето минаха 2 месеца откакто се разделих с бившия си приятел и точно когато ме заряза аз се усмихнас и си казах " еми кво да направя сега ...щом така иска така да бъде" и се примерих ... времето лекува а и всяко зло за добро...сега си имам нов приятел и така
![]()
If I played you like a toy?
песента е на Kanye West и Kid Cudi![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Мда, случвало ми се е. Даже и в момента съм в едно такова положение. Кофти е като те разочароват и изгубиш доверие у някой, после да се довериш пак и да вярваш, че няма да стане като предният път... Иначе сърцето как ми го разбиха - не мисля, че стана умишлено... в смисъл просто връзката ни с въпросният човек се беше изчерпала вече и раздялата беше въпрос на време. Наистина се чувствах много зле, защото имах чувства към тоя човек, но както казах - всичко беше въпрос на време - дали тогава, когато стана или малко по-късно нямаше никакво значение.... така или иначе беше неизбежно. Доста трудно ги преодолях тези чувства и успях да се съвзема - нужна ми беше повече от година иии след това срещнах друго момче, което ми помогна да забравя старотоПроблемът беше (и все още е) в това, че не мога да му се доверя... Страхът от повторно разочарование ми пречи... и куп други неща, разбира се.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Преди няколко месеца ми се случи да ми разбият сърцето и още ме държиМн е гадно... И да, страх ме е от връзки нови. Ако имам връзка, ще е ей така. Май не мога да заобичам друг, не и скоро. Или по-скоро не искам да обичам друг. Като се замисля май съм пример за моногамен човек, което е добре, но и не мн от др страна.
''само този който е изпитвал безмерна скръб може да познае безгранично щастие''
REGGAE BOOM <3