на кой е песничката ?

[i]и да случвало ми се е и на мен. (: много пъти съм попадала в такива ситуации ... защото когато се влюбих в първата ми любов и той разби сърцето ми.. станах някак си по предпазлива и си изградих една така да се каже защита но с всеки изминал път и с всяка раздяла и разочорование ставам по силна и го приемам не толкова тежко както бяха 1вите няколко пъти ... нз сигорно съм свикнала да съм се аз нашитата... може би защото съм прекалено добра и сърдечна и нямам смелоста да нараня любимия човек или просто неумея да накарам някой да страда заради грешките си ..? и аз немога да си го обесня... но те хората са казали : не съжалявай за миналото ' и наистина е така .. всичко се случва с определена цел.. дали да ни направи по силни ...дали да ни научи на нещо.. дали да ни предпази... той този горе гледа ...и просто се усмихвам и продължавам ... верно разбивали са ми сърцето ... но после точно тези хора пак са ме търсели и подкрепяли щото са осъзнали кфо съм им дала ... и ето минаха 2 месеца откакто се разделих с бившия си приятел и точно когато ме заряза аз се усмихнас и си казах " еми кво да направя сега ...щом така иска така да бъде" и се примерих ... времето лекува а и всяко зло за добро...сега си имам нов приятел и така