- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Писна ми...
Писна ми. Как да избия тъпия комплекс за малоценност?
хвани си кака да те отрака![]()
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
Я се стегни ве,момче.Пуу,ако имаш ниско мнение за себе си как очакваш другите да смятат друго.Да не ти пука.Хората не харесват комплексирани типове.Може да имаш недостатъци ама всички имат и не им пука и така и на другите им прави впечетление.Айде моля ти се.![]()
Брях,брях
![]()
Много ми напомняш на един тийнейджърски филм... ама как се казваше...![]()
И аз съм 8ми клас.Да се поздравим с тази песничка
Сериозно, не се притеснявай.И без това момичетата на тази възраст се насочват към батковци... и да беше привлекателен, нямаше да имаш особено голям шанс.![]()
Спортувай, храни се здравословно... за височината не бери грижа, ще се издължиш, а дори и да си по-дребен - малко ли миньонки има?
Танцувай си, кефи се, хич да не ти пука.Е си избий тъпите комплекси от главата.![]()
all day... all night... what the fuck?!
Идиотщината е нелечима прияетн ден!
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Я стига! Стегни се! Ако си мислиш,че си "смотан и дебел",до къде ще стигнеш,а? До никъде.. ще продължаваш да се самосъжаляваш и да се чудиш коя курва к'во си мисли за тебе.. Ще ти кажа - и аз не съм първа красавица,но си се харесвам така.. sooo.. моя съвет е - повдигни си самочувствието с нова прическа и някаква дрешка.. погледни се в огледалото и кажи "аз съм пич" .. повярвай,ще ти стане много по-добре... Успех
)
^ А аз ще се погледна в огледалото и ше си кажа - аз съм ДОМАТ ! И кво ще стане ли ? Говорите заучени фрази в момента.
Иначе - да, самочувствието е важно.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
На мен баща ми все ми казва, че не съм можела да танцувам.. Ама чакай - той дори не ме е виждал никога! Вярно, че не мога да играя танго, сиртаки, латино и т.н. Но всъщност по купони ни е по-лесно - или хаус, или чалга.
Обаче от досегашния си опит правя следните изводи:
- когато всички са подпийнали (или просто на градус), едва ли гледат кой как танцува.
- и да не танцуваш като професионалист, мога да ти кажа - на купони сме играли ръченица на хаус, други играха танго... Голям смях падна, ама то затова е купон, нали? И като видиш, че всички се кефят, няма как да не ти е гот;
- много повече ще те забележат, ако се тупнеш в ъгъла със скръстени ръце, отколкото да си при танцуващите;
- кючекът можеш да го усвоиш в движение още и да вкараш някое свое движение;
- важно е да припяваш с песента, ако знаеш текста;
- ако си пил, имаш извинение да танцуваш както си искаш. Важното е да го правиш с увереност - да видят другите, че те е кеф да танцуваш така. Забрави лошите мисли.
Като изключим краткия ми туториалпо купонясване, ще помисля над друга част от проблема ти. Вярно е, че е трудно да възприемеш като купонджия човек, който има скромен и отпуснат вид. 8 клас си все пак, тия неща трябва да се предвиждат, имаш време да поработиш над фигурата и самочувствието си, докато вече окончателно не станеш зубъра на класа.
Т'ва което си направиш сам, никой неможе да ти го направи.
С тази фраза имам предвид, че ти си натякваш, че си дебел и т.н. Мисли си, че си хубав, добър и т.н. И сам ще видиш промените.
трябва ти пове4е само4уствие,едва ли си толкова зле колкото си мисли6.Пък и 6том се отнасят с теб нормално къв е проблема?!?стегни се малко трябва сам да се харесва6
Първата крачка към избиването на комплексите е самоосъзнаването. Ти май вече си я направил, защото някои хора дори не осъзнават какви глупости вършат, заради комплексите си. Втората крачка е да разбереш откъде са породени - най-вероятно са те намачкали твоите приятели, някой те е бил честичко или вашите не ти обръщат внимание, или постоянно ти натякват, че си тъп, виновен за всичко, че ти е грешно мнението и т.н. Ти си знаеш... Комплексите не се премахват, те не са боклук, който можеш да изхвърлиш от психиката си. Затова третата крачка е да намериш добър /за теб и за околните/ начин, по който да ги прехвърлиш от самоизмъчване към нещо по-хубаво. Примерно, ако се мислиш за грозен/на докажи пред себе си, че не си - намери си гадже или си направи един списък на момичетата/момчетата, които те харесват /не е задължително да е достоверенПървоначално написано от noname11
;]] / ... Ако се мислиш за тъп/а отиди на олимпиада, повиши си успеха, прочети някоя книга /ама научна, не Twilight/ и после обясни на приятелите си колко неща си научил/а, кажи две-три дати да видят, че верно нещо си запомнил/а и колко си любознателен/на. И т.н.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Дам.. ти не знаеш ли,че аз по цяяял ден това правя - стоя и уча едни фрази от една голяяяма дебела книга .. и после ходя и ги пиша по форумите.. ей така,за разнообразиеПървоначално написано от Priceless
![]()
![]()
![]()
Писна ми да светя като крууушка.
Писна ми да ходя на въжее.
Писна ми да стоя на тяяясно!
Писна ми какво ли още неее...
Промени си начина на мислене и на самовъзприемане. Никой друг не може да ти вдъхне увереност, освен ти сам на себе си.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
На всички ни е писнало,ама се опитваме да се справяме някак си.Преоткрий себе си,тва е отговора.![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
loliii кво обяснява и реди романи лелеее.. изгуби 7 минути от живота си.. сега никой не може да ти ги върне![]()
По темата: обуй си чорапи с пръсти на снежинки много са яки!![]()
"IF Pacman had affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetetive electronic music"
като си малоценен не е комплекс...Първоначално написано от noname11
Като се надъхваш постоянно за нещо.Първоначално написано от noname11
![]()
![]()
и на мен ми писна да имате ниска самооценка и да питате как да се поправя!!! ГРЕШКАТА Е В РОДИТЕЛИТЕ ТИ!Първоначално написано от noname11
и в средата, която се движиш
![]()