- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- поСягал ли ви е учител?
ами някои г-жи от нашето училище само се заканват,ама има и по-лошо, една малоумна госпожа по български изхвърли дрехите на едно дете в кошчето за болклук,не че му ги е свалила и съоченикът ми остана без деехи ,беше по физическо и той си носеше анцунг,дрехите му бяха в плик и ги оправяше и госпожата изпадна в нервен срив![]()
![]()
домито
В кви училища учите вие бе хора![]()
Брях,брях
Първоначално написано от Zarity
не просто тази госпожа е малоумна....Първоначално написано от MichellePhan
![]()
домито
Ами мене са ме удряли с дневник по главата с всичка сила и то малоумната ми госпожа по английски.Тя има 70 и е изкукала само крещи и веднъж аз ставам да си взема химикалката,че ми падна и тя както беше с дневника в ръка така ме прасна...Няма ли да я уволнят вече.иначе друготе учители никога не са ни посягали
Едва ли....по-вероятно вие да сте малоумни...
Как няя заплашиш няква подивяла група пищяшти лапета,дето само мрънкат вкъщи на родителите си,че учителите ги мразят и за тва им пишат ниски оценки,а всъщност не правят ни най-малко усилие да се подобрят умствено.Що не обясниш не само какво е направила учителката ами и как я предизвикал съученика ти.
Брях,брях
Аз лично се държа прилично в час ама тя нащата е малко...зад мене сиседят по 10тима,пускат си муика...амавсе на тия дето не и се заканват,не и отговарят ...гио заплашва...веднъж ми изхвърли несесера през прозореца,защото като минаваше го бутна,но естествено аз трябва да съм виновма и после трябваше да си го събирам от една шахта...Първоначално написано от Zarity
![]()
Въпроса ми беше отправен към автора.Верно си е има и някви найстина шантави даскали,но повечето не.Първоначално написано от sunny22
![]()
Брях,брях
Така си е.Може да са ни казали веднъж нещо от типа,че класа ни е най-тпият и тн...,но само тази учителка ни посяга
Не.
Ама да има късмета да ми посегне ....
по принцип не е много редно учител да посяга на ученикиначе на мен не са ми посягали, обаче на мои съучениции...
Веднъж една заместничка удари едно от наще момченца по главата с дневника
доста болезнено изглеждаше от страни
Учител ше ме удари??!!![]()
Нека опита.Аз даже съм казал на наще че учител удари ли ме ставам шибвам му една ама да незнае след тва къде се намира и отивам да си зимам отпусното
![]()
![]()
![]()
![]()
Да посмее и после не я виждамИначе съм виждала как удрят мои съученици... Те си го заслужават,но не мисля ,че това е правилният начин ..
toni_nemezis не се прави на недостъпен![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Мен лично не са ме удряли..Но един мой съученик - почти винаги..Ама той си го заслужаваше..
Пък преди години - една даскалка удари приятелката ми - без да има вина..Тя каза на родителите й - а после те казаха на директорката и най-накрая я уволниха![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Говориш на изуст. Не знаеш толкова много, че да напишеш толкова сериозно обвинение.Първоначално написано от Zarity
Може момчето да не е направило нищо, аз не разбрах да е направило нещо кой знае какво?! Знаеш ли дали са група пищящи лапета? Мен наскоро една лелка в училище ми каза: "малоумници, за нищо не ставате, тъпи сте като галоши, защо идвате само да харчите на ваще парите" и аз не издържах тъй като ние играехме карти (имахме свободен) и някой хвърли едно шише към коша... и и викам "Ако бяхме малоумни, дори тъпи, пак щяхме да ставаме поне за едно-чистачи!" и онази се засили към мен и ми вика "Пожелавам ти твоята майка да няма къде да работи..." а у... без да подозира, че съм значително по-едър ученик от зайците, които тормози и обижда всяка сутрин (даскалите в нащо даскало са като нея половината, въпреки че тя е чистачка)... и като станах и кат посегна с тая метла... взех я и я хвърлих през четвъртия етаж и я изгоних, а тя като ме видя прав и напусна
![]()
![]()
. Искам да ти кажа, че не можеш да знаеш кой е виновен. Сигурно директора си е помислил, че тя е дошла и аз съм бил ядосан и съм хвърлил метлата през прозореца
, но това не е така. Не говори на изуст! Обиждаш на едро хора, които дори не познаваш, до този коментар, всички други твой много ги харесвах...
![]()
"Аз знам че нищо не знам, ама другите и това не знаят!!!" Дъ бест мисъл
ХАХА, в първи клас една учителка по английски ме удари и я изгониха от училището, във втори и трети ме удари по 1 пат класнияПървоначално написано от lipstik
. До шести съдбата ми биеше шамари, ама ся никой. Няма много смели учители в днешно време, понеже учениците не са едновремешните послушни марионетки, дето можеш да ги удряш и командваш... ДНЕС СМЕ НОВА СИЛА
![]()
![]()
. Като станете 8-9 клас няма кой да ви посегне. В ПГ-и няма много смели даскали, почти всички са отрепки, които имат правото да те наречат отрепка (поне така си мислят)
![]()
![]()
![]()
"Аз знам че нищо не знам, ама другите и това не знаят!!!" Дъ бест мисъл
О да ще ми фурли дрехите в коша и след тва ще иде и тя при тех...
Не.
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Мен преди години бившият ни класен ме беше оскубалиначе друг път не помня..а съм ставала свидетелка на много такива случаи
![]()
![]()
Ами аз в 4-ти клас, ама тогава си го заслужих![]()
Бяхме на зелено училище и аз се помислих велик и се напих.. таа и бяхме в стаята на едно момче към 3 през нощта и се чука на вратата отварям и гледам госпожата и се хиля и мириша на джибри в същото време
ии ме риташе до горния етаж дето ми беше стаята![]()
Не.По принцип се държа многоо добре, така че няма причина да ме удря,а и право няма ....
Е,ако ме удари без причина ще стане лошо....![]()