.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 63

поСягал ли ви е учител?

ами някои г-жи от нашето училище само се заканват,ама има и по-лошо, една малоумна госпожа по български изхвърли дрехите на едно дете в кошчето за болклук,не че му ги е свалила и съоченикът ми остана без деехи ,беше по физическо и той си носеше анцунг,дрехите му бяха в плик и ги оправяше и госпожата изпадна в нервен срив
    домито

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    В кви училища учите вие бе хора
    Брях,брях

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Zarity

Цитирай Първоначално написано от MichellePhan
    не просто тази госпожа е малоумна....
    домито

Ами мене са ме удряли с дневник по главата с всичка сила и то малоумната ми госпожа по английски.Тя има 70 и е изкукала само крещи и веднъж аз ставам да си взема химикалката,че ми падна и тя както беше с дневника в ръка така ме прасна... Няма ли да я уволнят вече.иначе друготе учители никога не са ни посягали

Град
    Шумен...
    Едва ли....по-вероятно вие да сте малоумни...
    Как няя заплашиш няква подивяла група пищяшти лапета,дето само мрънкат вкъщи на родителите си,че учителите ги мразят и за тва им пишат ниски оценки,а всъщност не правят ни най-малко усилие да се подобрят умствено.Що не обясниш не само какво е направила учителката ами и как я предизвикал съученика ти.
    Брях,брях

Как няя заплашиш няква подивяла група пищяшти лапета,дето само мрънкат вкъщи на родителите си,че учителите ги мразят и за тва им пишат ниски оценки,а всъщност не правят ни най-малко усилие да се подобрят умствено.Що не обясниш не само какво е направила учителката ами и как я предизвикал съученика ти.
    Аз лично се държа прилично в час ама тя нащата е малко...зад мене сиседят по 10тима,пускат си муика...амавсе на тия дето не и се заканват,не и отговарят ...гио заплашва...веднъж ми изхвърли несесера през прозореца,защото като минаваше го бутна,но естествено аз трябва да съм виновма и после трябваше да си го събирам от една шахта...

Град
    Шумен...
    Цитирай Първоначално написано от sunny22
    Аз лично се държа прилично в час ама тя нащата е малко...зад мене сиседят по 10тима,пускат си муика...амавсе на тия дето не и се заканват,не и отговарят ...гио заплашва...веднъж ми изхвърли несесера през прозореца,защото като минаваше го бутна,но естествено аз трябва да съм виновма и после трябваше да си го събирам от една шахта...
    Въпроса ми беше отправен към автора.Верно си е има и някви найстина шантави даскали,но повечето не.
    Брях,брях

Така си е.Може да са ни казали веднъж нещо от типа,че класа ни е най-тпият и тн...,но само тази учителка ни посяга

В първи клас изядох 2 шамара.Единия беше,защото преписвах от момичето до мен.Вторият път беше когато две момичета дивееха много,аз бях с тях,но нищо не правех,но госпожата ни удари и трите...

Град
    BurgasS
    Не.
    Ама да има късмета да ми посегне ....

по принцип не е много редно учител да посяга на ученик иначе на мен не са ми посягали, обаче на мои съучениции... Веднъж една заместничка удари едно от наще момченца по главата с дневника доста болезнено изглеждаше от страни

Град
    sofia Bulgaria
    Учител ше ме удари??!! Нека опита.Аз даже съм казал на наще че учител удари ли ме ставам шибвам му една ама да незнае след тва къде се намира и отивам да си зимам отпусното

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Да посмее и после не я виждам Иначе съм виждала как удрят мои съученици... Те си го заслужават,но не мисля ,че това е правилният начин ..

toni_nemezis не се прави на недостъпен
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Мен лично не са ме удряли..Но един мой съученик - почти винаги..Ама той си го заслужаваше..

Пък преди години - една даскалка удари приятелката ми - без да има вина..Тя каза на родителите й - а после те казаха на директорката и най-накрая я уволниха
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Говориш на изуст. Не знаеш толкова много, че да напишеш толкова сериозно обвинение. Може момчето да не е направило нищо, аз не разбрах да е направило нещо кой знае какво?! Знаеш ли дали са група пищящи лапета? Мен наскоро една лелка в училище ми каза: "малоумници, за нищо не ставате, тъпи сте като галоши, защо идвате само да харчите на ваще парите" и аз не издържах тъй като ние играехме карти (имахме свободен) и някой хвърли едно шише към коша... и и викам "Ако бяхме малоумни, дори тъпи, пак щяхме да ставаме поне за едно-чистачи!" и онази се засили към мен и ми вика "Пожелавам ти твоята майка да няма къде да работи..." а у... без да подозира, че съм значително по-едър ученик от зайците, които тормози и обижда всяка сутрин (даскалите в нащо даскало са като нея половината, въпреки че тя е чистачка)... и като станах и кат посегна с тая метла... взех я и я хвърлих през четвъртия етаж и я изгоних, а тя като ме видя прав и напусна . Искам да ти кажа, че не можеш да знаеш кой е виновен. Сигурно директора си е помислил, че тя е дошла и аз съм бил ядосан и съм хвърлил метлата през прозореца , но това не е така. Не говори на изуст! Обиждаш на едро хора, които дори не познаваш, до този коментар, всички други твой много ги харесвах...
    "Аз знам че нищо не знам, ама другите и това не знаят!!!" Дъ бест мисъл

Мега фен Аватара на teenems
    НЕ !
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Цитирай Първоначално написано от lipstik
    В първи клас изядох 2 шамара.Единия беше,защото преписвах от момичето до мен.Вторият път беше когато две момичета дивееха много,аз бях с тях,но нищо не правех,но госпожата ни удари и трите...
    ХАХА, в първи клас една учителка по английски ме удари и я изгониха от училището, във втори и трети ме удари по 1 пат класния . До шести съдбата ми биеше шамари, ама ся никой. Няма много смели учители в днешно време, понеже учениците не са едновремешните послушни марионетки, дето можеш да ги удряш и командваш... ДНЕС СМЕ НОВА СИЛА . Като станете 8-9 клас няма кой да ви посегне. В ПГ-и няма много смели даскали, почти всички са отрепки, които имат правото да те наречат отрепка (поне така си мислят)
    "Аз знам че нищо не знам, ама другите и това не знаят!!!" Дъ бест мисъл

О да ще ми фурли дрехите в коша и след тва ще иде и тя при тех...

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Не .
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Мен преди години бившият ни класен ме беше оскубал иначе друг път не помня..а съм ставала свидетелка на много такива случаи

Ами аз в 4-ти клас, ама тогава си го заслужих
    Бяхме на зелено училище и аз се помислих велик и се напих.. таа и бяхме в стаята на едно момче към 3 през нощта и се чука на вратата отварям и гледам госпожата и се хиля и мириша на джибри в същото време
    ии ме риташе до горния етаж дето ми беше стаята

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ако се брой "пошляпване" по задника...секи път по физическо
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Не.По принцип се държа многоо добре, така че няма причина да ме удря,а и право няма ....
    Е,ако ме удари без причина ще стане лошо....

Голям фен Аватара на stelit0
    да има касмета!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си