- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Алкохол..
Какво значение има?
Вие сте си ги втъплили тези неща.
Това, че няколко малоумни келеша говорят с чепа си за да се правят на интересни пред пикли не означава, че е общоприето да е така, така и така...
Съжалявам, срещу простотията няма лек![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ти какво направи?!?! - Би му два шамара и му каза "върви да се оплачеш на вашите..." Аз на твое място така щях да сторя!Първоначално написано от deni15
![]()
Ами, там е работата, че за жалост не са няколко, а доооста.Първоначално написано от iLovePussyJuice
Казвам го това съвсем отговорно. Писна ми като минавам в 5:30 всеки ден през подлеза на Хилтън, отивайки да пия следобедно кафе, да гледам безчет напити и нагли 13-годишни утрпки, кифли и техните пияни спътници. Аз отивам на кафе и съм се събудил преди два часа, те ми се насвяткали кат' за световно. И като са ми отишли в Амор, Дабълвижън и т.н. с едно самочувствие все едно са ми отишли на 5 Авеню. Направо са ми жалки, ама какво да направя? И чистачи трябват на тази държава. И, да, прекалено много са и става все по-нашумяло. Направо ми се драйфа. Аз също ходя по доста дискотеки и купони, ама не се насвятквам, като за световно...Нито си мисля, че съм хванал сещате се кого за кое...![]()
е ко ве кога искаш да са напийш за първи път на 18 ли ае бягай си забии главата някадеПървоначално написано от elito0o0o0
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
hora twa e ebawka wijte denq na reg i denq na publikaciqta i broq na mneniqta![]()
![]()
![]()
typak
PS : syjelqvam 4e ne pi6a na bylgarski prosto ne sum vku6ti
От кога процента на 14-годишните е решаващ?Първоначално написано от amk933
имаше една класация 10 начина да изтрезнееш .На първо място беше шкембе чорба и бирапробвай
Като сте глупави е така. Тренирайте се мамаму, тренирайте се ! Ако отвреме-навреме пиеш по чашка-две бира в нормални количества, ще видиш, че и мярка ще отимаш и че ще можеш да погълнеш евентуално повече. Но при желанието си да станете герои, се получава така. Срам и позор.
търпиш подигравките и така![]()
Първоначално написано от elito0o0o0
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
Ама то не са само 14-годишните. Мини от там и ще се хванеш за главата...Ще се отчаяш от този свят тотално...Първоначално написано от iLovePussyJuice
![]()
мнооооооооооооооооооого зле ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Да си мислил.Са си сърбай попарата.