.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40

Тема: Алкохол..

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Какво значение има?
    Вие сте си ги втъплили тези неща.
    Това, че няколко малоумни келеша говорят с чепа си за да се правят на интересни пред пикли не означава, че е общоприето да е така, така и така...

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Съжалявам, срещу простотията няма лек
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Цитирай Първоначално написано от deni15
    Онзи ден като ходих на дискотека при мен дойде едно пияно момченце на 13-14
    Ти какво направи?!?! - Би му два шамара и му каза "върви да се оплачеш на вашите..." Аз на твое място така щях да сторя!

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от iLovePussyJuice
    Какво значение има?
    Това, че няколко малоумни келеша говорят с чепа си за да се правят на интересни пред пикли не означава, че е общоприето да е така, така и така...
    Ами, там е работата, че за жалост не са няколко, а доооста.

Казвам го това съвсем отговорно. Писна ми като минавам в 5:30 всеки ден през подлеза на Хилтън, отивайки да пия следобедно кафе, да гледам безчет напити и нагли 13-годишни утрпки, кифли и техните пияни спътници. Аз отивам на кафе и съм се събудил преди два часа, те ми се насвяткали кат' за световно. И като са ми отишли в Амор, Дабълвижън и т.н. с едно самочувствие все едно са ми отишли на 5 Авеню. Направо са ми жалки, ама какво да направя? И чистачи трябват на тази държава. И, да, прекалено много са и става все по-нашумяло. Направо ми се драйфа. Аз също ходя по доста дискотеки и купони, ама не се насвятквам, като за световно...Нито си мисля, че съм хванал сещате се кого за кое...

Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Цитирай Първоначално написано от haritov
    на 15 пиян леле какви деца е раждала наща майка юнашка

да ви имам света аз на 15 да си девствен значи да си загубен

на 14 е нормално да се напиеш

15 е нормално да пушиш трева

сладури
    Ама моля ти се! ... Много си назад..

Ето каква е истинската класация(така да се каже)

На 7 трябва да знаеш всякакви видове обиди .
    На 10 трябва да се напиваш здравата с по-големите иначе си пропадняк
    На 11 трябва да слагаш 2 тона грим иначе си най-задръстения..Също така и да пушиш фемина ``лайно``(не съм сигурна дали още има такива цигари,ама кат` ще да е )
    На 12 на сън да те бутнат трябва свирките да ги умееш прекрасно добре
    На 13 трябва да си се шибал поне 10 пъти,че да си в крак с модата
    На 13-14 Вече трябва да си опитвал всякакъв вид наркотици
    На 15 вече трябва да пускаш теми по форумите - Ама бременна ли съм?.....
    Нека не продължавам .. ... Това е то!
    е ко ве кога искаш да са напийш за първи път на 18 ли ае бягай си забии главата някаде
    Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!

hora twa e ebawka wijte denq na reg i denq na publikaciqta i broq na mneniqta typak
    PS : syjelqvam 4e ne pi6a na bylgarski prosto ne sum vku6ti

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Какво значение има?

Казвам го това съвсем отговорно. Писна ми като минавам в 5:30 всеки ден през подлеза на Хилтън, отивайки да пия следобедно кафе, да гледам безчет напити и нагли 13-годишни утрпки, кифли и техните пияни спътници. Аз отивам на кафе и съм се събудил преди два часа, те ми се насвяткали кат' за световно. И като са ми отишли в Амор, Дабълвижън и т.н. с едно самочувствие все едно са ми отишли на 5 Авеню. Направо са ми жалки, ама какво да направя? И чистачи трябват на тази държава. И, да, прекалено много са и става все по-нашумяло. Направо ми се драйфа. Аз също ходя по доста дискотеки и купони, ама не се насвятквам, като за световно...Нито си мисля, че съм хванал сещате се кого за кое...
    От кога процента на 14-годишните е решаващ?

Голям фен Аватара на stelit0
    имаше една класация 10 начина да изтрезнееш .На първо място беше шкембе чорба и бира пробвай

Мега фен
    Като сте глупави е така. Тренирайте се мамаму, тренирайте се ! Ако отвреме-навреме пиеш по чашка-две бира в нормални количества, ще видиш, че и мярка ще отимаш и че ще можеш да погълнеш евентуално повече. Но при желанието си да станете герои, се получава така. Срам и позор.

Град
    видин : )
    търпиш подигравките и така

Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Цитирай Първоначално написано от mrtn
    Легни си да спиш..
    Недей,че е толкова тъп,че ще вземе да забрави да диша! ..

It's nothing so sexy, hot like you
    Nobody's moving the way that you do
    You driving me crazy..

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Какво значение има?

От кога процента на 14-годишните е решаващ?
    Ама то не са само 14-годишните. Мини от там и ще се хванеш за главата...Ще се отчаяш от този свят тотално...

Мега фен Аватара на Hilary_
    мнооооооооооооооооооого зле ..

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Да си мислил.Са си сърбай попарата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си