Цитирай Първоначално написано от midawe
алл леле вие напрао ме разбихте бе хора какви 20 години ..става въпрос за неква почти безобидна ТРЕВА... и то за някакъв смешен 1 грам..на хората които е продавал,те са ми са си избрали тоя начин.С това момче или без него НИКОГА няма да се спре с разпространяването...Жалко о е че ще заключат дете повлияно от нечия глупост.Ако го осъдят какво ще се промени..ЗА МЕНЕ ТРЯБВА ДА ОСЪДЯТ БАРЕТАТА КАКТО И ВСИЧКИ ДРУГИ НАРКО БОСОВЕ В БЪЛГАРИЯ..защо ли не го правщят обаче?
Да, да айде не ми оправдавай някакъв си пласьор. След като се е въртял покрай Баретата не се е занимавал с нищо под хероин. С това момче или без...що за глупаво мислене? Все отнqкъде трябва да се почнe и този като пласьор cи заслужава поне 15 години без право на замяна. Дете повлияно от нечия глупост? А на това дете мозъкът къде е? Що аз не се влияя от глупости? Баретата плюс всички дилари и длърчета като този трябва да лежат в затвора, кой повече кой по-малко. И хич не ми е жал, нито смятам, че този ще бъде наказан нечестно. Много честно ще си е наказан. и не ми излизай с това, че е продал 1 грам трева, защото всички тук знаем, че след като се е въртял покрай Баретата, нито 1 грам нито тревата са му проблема.

Както и да е -> Затвор за такива. Хич не ми е жал и окото няма да ми мигне. И детето ми, ако се окаже такъв боклук, пак ще съм на същото мнение...