.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Вашите мечти

Темата е най-вече за хора които си имат гаджета. Та въпроса ми е имате ли мечти с вашата приятелка/вашия приятел и какви са те ? Чакам отговори

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр

Re: Вашите мечти

Цитирай Първоначално написано от black_baby
    Темата е най-вече за хора които си имат гаджета. Та въпроса ми е имате ли мечти с вашата приятелка/вашия приятел и какви са те ? Чакам отговори
    Не е амо до мечтите ... а е до дали си заслужава да мечтаеш за нещо ... днешно време всичко е роли ...
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Засега много, много, много искам да отидем заедно на море, някъде на почивка но само двамата... Ей така за няколко дена да си останем самички, да не ни тормозят ежедневните задължения, да си изключим телефоните и да се отдадем изцяло един на друг :P Искам да спрем да се караме за глупости...

Мечти с него имам многоо Но най-много искам просто да си е до мене
    Трагедията е пълна...

Мечтаела съм си всичко да е наред и да имаме спокойствие .. всичко друго само ще си дойде .
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Цитирай Първоначално написано от Korrnyy
    Засега много, много, много искам да отидем заедно на море, някъде на почивка но само двамата... Ей така за няколко дена да си останем самички, да не ни тормозят ежедневните задължения, да си изключим телефоните и да се отдадем изцяло един на друг :P Искам да спрем да се караме за глупости...

Мечти с него имам многоо Но най-много искам просто да си е до мене

При мен и приятеля ми това което искаш ти стана миналата година Бяхме заедно на моренце и си изкарахме просто НЕВЕРОЯТНО !!! Дано и при вас това стане

Ами засега мечтата ми е да не се прецакат плановете за 31.12.2009г.
    Да бъдем заедно и тоя ден да го запомним с много хубави неща
    И най-важното - искам да бъдем все така щастливи и да се обичаме )))

Мега фен Аватара на xoxi
    Той определено има мечти за нас, но аз нямам. Живея иначе казано само за днес, не за утре или вчера. Но той сам призна, че е голям мечтател..
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на Korrnyy
    При мен и приятеля ми това което искаш ти стана миналата година Бяхме заедно на моренце и си изкарахме просто НЕВЕРОЯТНО !!! Дано и при вас това стане
    Мерсии
    Трагедията е пълна...

Цитирай Първоначално написано от Korrnyy
    Мерсии
    За нищо

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    О,да,много мечти. Искам да не се прецакат плановете за лагера т'ва лято.Да отидем на екскурзия в друга държава,където никой не ни познава и не разбират езика ни.Да дойде да спи в нас. Да бъда с него на Коледа (зная,че е семеен празник,но той обединява думите семейство и приятел за мен,затова..).Също така да ходим на палатки или на хижа.Всичко е само до време.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    чувствам се убидена,аз кат мечтая да имам приятел?!
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от soul1199
    чувствам се убидена,аз кат мечтая да имам приятел?!

Извинявай ако съм те обидила Тогава сподели твоите мечти И дано скоро намериш И нали знаеш на Коледа стават ЧУДЕСА

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Мечтая за адски много неща.Най-силно обаче искам да намеря Любовта,колкото и изтъркано да звучи.Чувствам потребност от Нея,когато Я изпиташ един път,после трудно запълваш празнотата,която оставя след себе си.Друг е въпроса,че съм на финалната права,но се чудя Той ли е човека?Наистина преживяхме адски много и просто ме боли е така да си кажем "Сбогом!".Мечтая всичко да е наред и живота ми да се подреди точно така както очаквам. (Адски невъзможна мечта!)
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Цитирай Първоначално написано от miss_asi
    Мечтая за адски много неща.Най-силно обаче искам да намеря Любовта,колкото и изтъркано да звучи.Чувствам потребност от Нея,когато Я изпиташ един път,после трудно запълваш празнотата,която оставя след себе си.Друг е въпроса,че съм на финалната права,но се чудя Той ли е човека?Наистина преживяхме адски много и просто ме боли е така да си кажем "Сбогом!".Мечтая всичко да е наред и живота ми да се подреди точно така както очаквам. (Адски невъзможна мечта!)
    А ти чувала ли си че няма невъзможни неща? Но все пак всичко с времето си

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    а който няма гаже кво да прави?
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    По принцип наистина казват,че няма невъзможни неща,но просто ситуацията,в която съм ме кара да мисля,че наистина е невъзможно ...
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    а който няма гаже кво да прави?

Пак пише !!!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Мечти и планове бол! За сега всички ни се сбъдваха. Това което най-много искам е да заминем при сестра ми в Кипър за 1 седмица. За съжаление този месец не успяхме
    През март ще се премести в моя град и искаме да пообиколим музеите, галериите и замъците наоколо и той само за това ми говори! Много е ентусиазриан милия Иначе искаме голяма къща (той вече е намерил архитект, електротехник и всички необходими хора а той самия е строителен инжинер), скромна сватба след 3 години (каза че вече е замислил как и кога ще ми предложи хахаха ) и едно момченце (за името още не сме сигурни макар че Леонардо ни харесва и на двамата)
    Мечтите са безплатни нали така
    Абе да сме заедно и да сме живи и здрави пък другото ще се нареди някак си.

Мега фен Аватара на t0d1t0
    нямам мечти. Всичко което си пожелая си го сбъдвам. Реалист съм.
    Станислава

Аз пък като един отявлен песимист смятам, че колкото по-големи са мечтите на двойките в този период, толкова по-твърдо е падането.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Аз пък като един отявлен песимист смятам, че колкото по-големи са мечтите на двойките в този период, толкова по-твърдо е падането.
    О мен не ме е страх от "падане". Ако не се получат нещата ок ако станат пак ок. Но като си лежим и си гворим за такива неща е хубаво и не виждам защо да не се радвам на момента

Повече от фен Аватара на Azgalor
    Вечно да се обичаме и да няма кавги и безпорядаци за глупости

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Да ме чука на задна ..

ОМГ какви са тези въпроси? Мечтите са си мечти - МОИ или НАШИ са. ЛИЧНИ. Нещо, за което само двамата си знаем и като сме си само двамата - тогава обсъждаме.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен
    Град
    Earth...

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    О мен не ме е страх от "падане". Ако не се получат нещата ок ако станат пак ок. Но като си лежим и си гворим за такива неща е хубаво и не виждам защо да не се радвам на момента
    Не, не, не ме разбирай погрешно. Мнението ми не беше отправено към теб, въпреки че е точно след него и прозвуча все едно е като отговор на твоя пост. (: Просто... това е моя поглед на нещата и не си и помислям вече за планове или мечти, въпреки че около мен мноого такива тегнат. ((:
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си