- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да подарим на любимия/любимата за Коледа
каквоо искате да подарите на вашата половинка за коледа с какво ще го/я изненадатее![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yeah the bad boys are always catching my eye
I said the bad boys are always spinning my mind**
[h] Мартиии [h]
Има много такива теми, повтаряш се![]()
all day... all night... what the fuck?!
ООх моля те,защо не видя че има стотици такива теми-нищо нема да подаря.Ама си изтрий темата че дразниш.Пфаах
Тема номер 2001![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Фактът, че питате непознати хора за това какво ще подарят на половинките си с цел да плагиатствате идеята им, означава, че изоообщо не познавате вашите си 'половинки', защото не можете да измислите нищо специално и оригиналко, което знаете, че харесват, искат, се интересуват и т.н.
Жалко, много жалко за вас.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Е не е точно така. Може да прочетеш някоя идея и да си кажеш "Оу това със сигурност ще му хареса. Как не се бях сетила до сега?!" просто защото не ти е дошло на ум и си мислела за по-практичен подарък или за такъв свързан с хобитата му и т.н.т. ... Или пък може четейки подаръците на другите сама да се сетиш за нещо за което не си се била замисляла до сега.Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Аз обичам да чета идеите на другите. Така почват и на мен да ми идват идеи и ставам страшно креативна.. Не виждам нищо лошо в това.
ще правим секс => ще мина евтино тази година.
Станислава
извинявай... ма си доста наивнаПървоначално написано от slun4ice
Pain is inevitable. Suffering is optional.
При теб може да се получава така, но в общия случай е с цел плагиатство. (:Първоначално написано от slun4ice
Аз обичам като подаря нещо да е индивидуално, да има някаква не само материална стойност, защото трябва да е и подарък, а нещо специално, което да му напомня. Важно е самото послание към подаръка.
Иначе ако ще е 'просто подарък' - по магазините има всевъзможни джунджурии, на които всеки добре възпитан би се зарадвал при получаването им. Но дали след 1 година този човек ще си спомня, че тази джаджа е подарена с еди-какво си послание от еди-си-кой? Или просто ще каже: "Абее това май ми го подари едно момиче/момче за Коледа."
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Не че искам да ям хляба на шефката, но на тази страница има още 2 теми с идентичен смисъл.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
++++Първоначално написано от valdesbg
Eдна тема по-надолу..гррр четете малко.