.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Какво да подарим на любимия/любимата за Коледа

каквоо искате да подарите на вашата половинка за коледа с какво ще го/я изненадатее
    Yeah the bad boys are always catching my eye
    I said the bad boys are always spinning my mind**

[h] Мартиии [h]

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Има много такива теми, повтаряш се
    all day... all night... what the fuck?!

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    ООх моля те,защо не видя че има стотици такива теми-нищо нема да подаря.Ама си изтрий темата че дразниш.Пфаах
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Тема номер 2001
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Фактът, че питате непознати хора за това какво ще подарят на половинките си с цел да плагиатствате идеята им, означава, че изоообщо не познавате вашите си 'половинки', защото не можете да измислите нищо специално и оригиналко, което знаете, че харесват, искат, се интересуват и т.н.

Жалко, много жалко за вас.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Фактът, че питате непознати хора за това какво ще подарят на половинките си с цел да плагиатствате идеята им, означава, че изоообщо не познавате вашите си 'половинки', защото не можете да измислите нищо специално и оригиналко, което знаете, че харесват, искат, се интересуват и т.н.

Е не е точно така. Може да прочетеш някоя идея и да си кажеш "Оу това със сигурност ще му хареса. Как не се бях сетила до сега?!" просто защото не ти е дошло на ум и си мислела за по-практичен подарък или за такъв свързан с хобитата му и т.н.т. ... Или пък може четейки подаръците на другите сама да се сетиш за нещо за което не си се била замисляла до сега.
    Аз обичам да чета идеите на другите. Така почват и на мен да ми идват идеи и ставам страшно креативна.. Не виждам нищо лошо в това.

Мега фен Аватара на t0d1t0
    ще правим секс => ще мина евтино тази година.
    Станислава

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice

Е не е точно така. Може да прочетеш някоя идея и да си кажеш "Оу това със сигурност ще му хареса. Как не се бях сетила до сега?!" просто защото не ти е дошло на ум и си мислела за по-практичен подарък или за такъв свързан с хобитата му и т.н.т. ... Или пък може четейки подаръците на другите сама да се сетиш за нещо за което не си се била замисляла до сега.
    Аз обичам да чета идеите на другите. Така почват и на мен да ми идват идеи и ставам страшно креативна.. Не виждам нищо лошо в това.
    извинявай... ма си доста наивна

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Цитирай Първоначално написано от slun4ice

При теб може да се получава така, но в общия случай е с цел плагиатство. (:
    Аз обичам като подаря нещо да е индивидуално, да има някаква не само материална стойност, защото трябва да е и подарък, а нещо специално, което да му напомня. Важно е самото послание към подаръка.
    Иначе ако ще е 'просто подарък' - по магазините има всевъзможни джунджурии, на които всеки добре възпитан би се зарадвал при получаването им. Но дали след 1 година този човек ще си спомня, че тази джаджа е подарена с еди-какво си послание от еди-си-кой? Или просто ще каже: "Абее това май ми го подари едно момиче/момче за Коледа."
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Не че искам да ям хляба на шефката, но на тази страница има още 2 теми с идентичен смисъл.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не че искам да ям хляба на шефката, но на тази страница има още 2 теми с идентичен смисъл.
    ++++
    Eдна тема по-надолу..гррр четете малко.
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си