майката на джамболския циганин продължава да я сцепВА цялото гето.
И той си изкарва яда като нарежда с лафове изровени от интернет, по-стари от света.
Обръсни си селския мустак и бягай на магистралОТО да вадиш пари за болния си мъж.
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
да добавим..
мама ти рЕзана д е б а м![]()
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Aз пък си го представям с русото киче,цървулите и шушляковия анцунг-ментак на Пума смъкнат до коленете, с ръце вързани за каруцата и баща му зад него му слага циганския си меч в дупарката, доволно завивайки селския мустак.
Не мога да разбера за какво трябва хора които не са от софия да бъдат обждани по този тъп и смешен начин. Това че те са се родили в друг град не са го избирали. Пък и с какво са уй "по-нисши" от столичани?
Братче, като видите някой който не е от софия и веднага започвате да храните. какви националисти сте бе майка ви стра?! Ботев - мазно калоферско селянче? Левски - русото мамино гейче от въшливият грат карлово ли? Или пък смотания неграмотен сопотски Вазов??
Не сте ли забелязали че повечето от "великите българи" не са столични а?
аз не съм от столицата. И не го обиждам защото е от ямбол, а защото е тъп и дразнещ. Освен това съм убедена, че е селянин. Не защото живее на село, а защото се държи като такъв. Убедена съм, че ходи облечен както мноого пъти вече описах.
Сега ямболският комплексар и вярната му дружинка селянчета ще изчакат удобен момент да налазят и в тази тема, за да докажат ЕнтЕлигЕнтността си и ЕнтЕлЕкта си.
И mmKamm е много права - не е до това къде си роден, а как се държиш. Е, вярно е, че в дадени области хората си имат определен манталитет, но при добро желание винаги могат да се откъснат от него.
Това не е мъка, а злоба, зад която се крият безсмъртни отвратителни комплекси. Важното е да можеш да храниш. Да можеш да храниш - те прави грамотен, интелигентен, градски. Колкото по-силно хейтваш толкова по-нагоре в човешката йерархия си.
Браво UnKnOwNmAtTeR каза ли ни го на нас комплексарите БРАВО ! Евала ти правя!
А аз съм безсмъртна![]()
mkakmmm изобщо не ме интересува какъв си, прсото това което правите не е по правилният начин.![]()
Ти спри да се правиш на майка Тереза и вникни, ако можеш в това, което се е случило и причините за него, вместо да се нахвърляш на най-очевидното.
И считам, че човек, който не познава българската граматика и правопис е неграмотен, независимо дали е от София, Ямбол, Стара Загора или Чепеларци. Дали е гъзар или клошар. Това са фактите. Да не говорим за максимата, че каквото е повикало, такова се е обадило. Винаги. Не можеш да псуваш толкова грозно на майка и после да очакваш да те галят с перце. Останалото си го знаете...
Поздрави от грозния, гаден, претъпкан и най-мразен град - София. Този град, до който ВИЕ сънувате и мечтаете да се доберете.
Поздрави и от хората, които държат на думата си.![]()
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
марулке не се притеснявай за моето здраве. В крайна сметка изборът е мой дали да си го пазя или не. И "ДА" направих темата само за да хейтна.
Ънноунметър - "правилен начин" няма. Тва е супер относително. Правилен за мен, неправилен за теб...въпрос на много други неща е.
Проблемът е че е по-грозно от колкото си мислиш![]()
![]()
![]()
realantisocial, обаче отново идва максимата "софия"....![]()
![]()
![]()
![]()
Пак ли ще има боеве или само оставаме със заканите и самоизтъкването...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Прочете ли написаното или по-скоро разбра ли нещо от него ? Дълбоко се съмнявам. Нали няма да се обидиш, ако при втора подобна изцепка споделя какво мисля за интелектуалното ти равнище ??realantisocial, обаче отново идва максимата "софия"....
аз от едноклетъчни като "ямболия" не се обиждам по никакъв начин, независимо дали ме псува на майка, на баща, на баба или дядо. А ти отворко се поразрови малко по темите, виж къде ме напсува на майка и тогава пиши.
И накарай "любимия си" да постне една снимчица да му видим кривата мутра.
Всичко прочетох. И пак стигаме до максимата "софия". Който не е от софия да си реже вените и да умира просто защото е роден боклук ай сиктир![]()
Първоначално написано от realantisocial
UnKnOwNmAtTeR, спазвай си обещанията момиче. Беше казала в една тема преди време, че напускаш форума. Моля те, отърви ни от "безценното" си внимание![]()
Всичко прочетох. И пак стигаме до максимата "софия". Който не е от софия да си реже вените и да умира просто защото е роден боклук ай сиктирНякой да направи сравнение...Ти спри да се правиш на майка Тереза и вникни, ако можеш в това, което се е случило и причините за него, вместо да се нахвърляш на най-очевидното.
И считам, че човек, който не познава българската граматика и правопис е неграмотен, независимо дали е от София, Ямбол, Стара Загора или Чепеларци. Дали е гъзар или клошар. Това са фактите. Да не говорим за максимата, че каквото е повикало, такова се е обадило. Винаги. Не можеш да псуваш толкова грозно на майка и после да очакваш да те галят с перце. Останалото си го знаете...
Поздрави от грозния, гаден, претъпкан и най-мразен град - София. Този град, до който ВИЕ сънувате и мечтаете да се доберете.
Поздрави и от хората, които държат на думата си.
Ънноун, за мен ти си или тъпа или неграмотна. Избери си.
През цялото време оспорвам написаното от вас. През цялото време: "лепилари, хероинисти, на кафево сте и тн", а самият ти друсаш нещо което освен че не хваща, а е и 3 пъти по-вредно от всички които избрах събрани накуп иумножени по 1Първоначално написано от ClockworkOrange
![]()
![]()
![]()
![]()
Айляк си майна. Парадокса ке ти викам.
realantisocial, да започна ли наред да нареждам кой какъв е? Ок. И аз мога да хейтвам, а тука в тоя форум само това можете и само това възприемате така че го получаяваш пич от мен специлано жалка утрепка![]()
ПП украсявайте повече мненията
Май си безсилна, а ? Боли, знам.
пред кое съм безсилна? пред всеобщочовешката глупост - да и ще и се надсмивам докато съм жива щом не мога да я променя.
Първоначално написано от ClockworkOrange
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()