Можеш само да мечтаеш безлично клонингчеПървоначално написано от ifilin4ica
![]()
Аз само чакам отново да започнеш да развиваш великите си теории как човешката популация трябва да спре и как човекът като цяло е грешка.Първоначално написано от UnKnOwNmAtTeR
Само ти си идеална...като звезда от небето, дошла да поправи нас - низшите същества и да ни избави от греховете ни![]()
ифилинчицъъъъъъъъъъъъъъъъ ъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ ъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ само аз съм идеалнаПървоначално написано от ifilin4ica
ти никога няма да разбереш идеята ми и ще поддържаш системата докато не умреш и оставиш след себе си само спомен и още няколко като теб
![]()
![]()
Идеята ти викаш а ?![]()
![]()
Спокойно, просто си пий лекарствата и всичко ще е наред![]()
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
уринагиниално
Чудесно...радвам се за теб![]()
Аз поне ще оставя нещо след себе си каквото и да е то, а ти...ти ще си тази, която ще остане спомен.
Живей си във филма, вярвай си във великите си теории, конспирации, системи и т.н. Все някога може да се намери някой, който да им повярва или по-скоро да ги разбере![]()
ок
Някой ще ми обясни ли, защо всяко момиче, на което Clowckorage е обърнал внимание , много бързо й пораства работата?
Не съм много в течение на форумните беседи, но ако някой напсува моята майка, независимо кой е и дали е в право ще му лепна един цигански шамар със всичка сила, независимо 50те си килограма с мокри дрехи.
Във всеки град си има циганска махала, така че не правете много географска диференция![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
това говори за теб колко повърхностно приемаш нещатата. ако някой си ме напсува на майа ще му пожеля приятен ден или просто ще му отвърна със същото. това никога не може да ме обиди понеже знам че го прави нарочно, а типове като вас са толкова забавни - за това ми е кеф да ги обиждам не само на майкаПървоначално написано от RAWRRR
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ревноста и женската злоба винаги си казват думата и никога не могат да бъдат прикрити - съжалявам
Някой ще ми обясни ли от къде има толкова сигурни хора, че работата ми е порастнала, при положение, че работата ми винаги си е била такава?
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
бой бой бой бой бой бой!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
бой,бой ама като стане такъв доволно ни клякате
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.