- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ако може да ми дадете съвет..
Здравейте,аз съм момиче на 14 и от няколко месеца харесвам едно момче.Дори го сънувах няколко пъти.Пиша си с него по скайп но той се държи някак си..абе се едно не му е много на кеф да си пише с мен
.Преди време ми беше казал , че ме харесва и сега ми е много гадно.С него учим в едно училище и като го видя и ставам като доматче.Не знам моля ви да ми кажете според вас заслужава ли си всяка вечер да му пиша и да се излагам..
п.с: Знам , че написах много текст на някои ще им се стори безмислено но на мен наистина ми е гадно.Благодаря за вниманието и Весели празници !!!
не,ако не ти обръща внимание!
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
не го търси известно време за да видиш дали ще прояви интерес
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
и на теб защо трябва да ти пука за някой който дразниш? Остави го на мира малко и виж какво ще стане.
Станислава
не му пиши в скайп.. говори лично с него!
Pain is inevitable. Suffering is optional.
мноо дрънкаш...
Отговорът "ще стане" важи единствено ако си хубава... Останалото си е чисто вкарване във филми..![]()
+1 Според мен е дебела.Първоначално написано от AntiFashionGirl
http://www.youtube.com/watch?v=ABqh9...eature=related Шлам тхозе бийтс!!
не му пи6и,щтом не ти обръща внимание.И наистина стига с тоя скаип по-важно е как се разбирате наживо
по- добре се ориентирай на някъде другаде..![]()
Според мен си много цапнат в устатаПървоначално написано от AceSpades
..Това , че не съм си сложила снимка не значи , че съм дебела грозна ии т.н..
хах момчетата харесваме да ни държат ис късо .. пробвайй ,,,..
не се излагаш спокойно в случая няма да ти кажа какво да направиш сама трябва да разбереш![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Напротив, излага се ако му пише само тя ,а той очевидно не е особено заинтригуван . Както казаха другите - спри да общуваш с него и виж дали сам ще те потърси .
'cause now I know
It's not so far
To where I go
The hardest part
Is inside me
I need
To just be.... (*)
Амм не му пиши всяка вечер пеше муу през 3 или 4 вечери за да разбере че си заинтригувана от негоо а не че сии хлътнала доо ушии .... така като му пишеш по-рядко ще имате за какво повече да си пишете и щи започнете да си имате довериее![]()
![]()
:P :P :P
![]()
![]()
Yeah the bad boys are always catching my eye
I said the bad boys are always spinning my mind**
[h] Мартиии [h]
споко тва не е много текст![]()
а по темата - ако това го определяш като излагане - не си струва.
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
Първоначално написано от TheGirlNextDoor
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Не му пиши,нека сам те потърси ,не бъди нахалната в случея.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
От кой град си ? Или само кажи че не си от Казанлък...
и аз доста говоря за неща,свързани със скайп иии когато пишех на момчето,което харесвах той изглежда губеше интерес,но след като не си писахме 1 седмица,той ми писа...след това аз още не му пишех и той разбра,че ако той не ми пише аз нямаше да му пиша и започнае,не ти казвам никога вече да не му пишеш,а да чакаш на него,ноо поне 1-2 пъти изчакай той да ти пише първи,а ако не ти пише до 2 седмици..не се занимавай
успех
![]()
\Първоначално написано от TheGirlNextDoor
/
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
Аз съм в напълно същата ситуация като нейната ама разликата е че съм в ролята на момчетоПървоначално написано от Linns
В рамките на два месеца се мъчех да я забравя ! и накрая успях и сега просто не искам да си припомням мъката и сълзите които пролях по нея
. Та не е много сигурно дали ще те потърси ама не знам
. Трудно ми е да го обясня
![]()
Ам не ти прочетох всичко, но щом става дума за скайп отговора е един - деинсталирай си тая програма от компа. Отиваш в училище, в неговата калсна стая, намираш го и муподаваш ръка. Представяш се:
-Аз съм (името ти). И се радвам да се запознаем
Другото вече е лесно![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Е тва е отговора.. брао надрусана фешанкооПървоначално написано от AntiFashionGirl
![]()
"IF Pacman had affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetetive electronic music"