.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37

Тема: Apple iPod Shuffle

Цитирай Първоначално написано от dimi93
    Цитирай Първоначално написано от FockidyFockFock
    бе, не е никак тих. до преди няколко дни имах малкото лайно (4G) и не ми беше приятно да слушам, докато е на маХ.
    факт е, че айподите свирят бая силно, но заводските им слушалки са плачевни.

А тей брат! Най-точното определение! ЛАЙНООООО!!!!! СИЧКИ ПРОДУКТИ НА ЕЙПЪЛ СА ЛАЙНА! И нищичко повече не бихи няма да си зема на тази скапана марка! НЕНАВИЖДАМ ЕПЪЛ!!!! ДРАЙФА МИ СЕ ОТ СИЧКИТЕ ИМ ПРОДУКТИ! И най-много ме е яд за парите които дадах за скапания айфон и толкова много се прецаках и до ден днешен ме е яд секи път като го видя и искам да зема и да го блъскам блъскам блъскам, докато си излея яда, но 1во да го нарежа малко по малко целия след това да го запаля! Ужасно много ме е яд за парите ми и за вс останало! Секи пат като го видя или го докосна иии проклинам деня в който си помислих да си го купя НЕНАВИЖДАМ ЕПЪЛ! СМЪРТ ЗА ЕПЪЛ!!!!
    само заради слушалките ли?? хайде били моля те разкажи преживяванията си с ейпъл вибрацията ли ти е слаба ???

Не бе ебавам се. Чесно кажи защо толкова хейтиш ам???

Цитирай Първоначално написано от UnKnOwNmAtTeR
    Цитирай Първоначално написано от pufkaxD
    Аз имам синичък.Много съм доволна от него.Страхотен е! Няма дисплей и можеш да го закачаш по дрехите си .Аз лично си го купих от CCS за 120 лв.
    колко памет ???
    1гб
    //[I found a lovэr for thэ first timэ in my lifэ,you took mэ out of thэ wildэrnэss!]// .. [h] ..

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    абе на мен ли ми се струва или dimi93 си противоречи??
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Голям фен Аватара на dimi93

Я

Звука му е ужасно тих! Камерата снима повече от ужасно! Развали се и спря да се зарежда, слееп-а му да бачка тон колоните и микрофона. Зеха ми 100 лв за ремонта на тая шибана бричка :@.... Опраиха я! Върнаха ми я! Работи 2 дена и му се прееба вибрацията! Но ме е страх да го дам на ремонт, за да не ми земат пак 1000 лв! И без друго е толкова тих, и единстжения начин да разбера дали звание да го дигам непрекаснато и без причина :@:@:@:@ ей така профилактично, може пък и да звани! ЕБАХТИ ТАШАКА! Свири толкова тихо, и на слушалки е тих! Струваше ужасно много пари! Батерията му даржи само 1 - 2 часа, ако гледам видео или слушам музика. Кел мии файдата от ебаните му игри и приложения? Като и 10 мин не мога да играя шото батерията ше падне на 1/2 ???? Та кажете ми един плюс на това ЛАЙНО шибаното? Че струва майка си и баща си ли? Че не мога да го ползвам за елементарните неща за които е направено? Т.Е. ДА ЧУЯ ЧЕ ЗВАНИ!? Ви - Фи обхвата ако може да се говори за такав е винаги на нула! ТРЯБВА ДА ГО ДОПРА ПОДЧЕРТАВАМ ДОПРА ДО РУТЕРА! ЗА ДА ИМАМ НЕТ! И то какъв нет? Ужасно бавен и отвратителен. Обхвата му е ужасно малък и абе ужъс...ужъс...
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    значи викаш за кво са ви плеъри, слушайте музика от телефона, а се оказа че твоя телефон не го бивъ.... айфоните са хубави телефони и цените не са им много по високи от на нокиа примерно.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Re: Я

Цитирай Първоначално написано от UnKnOwNmAtTeR
    Аз имам синичък.Много съм доволна от него.Страхотен е! Няма дисплей и можеш да го закачаш по дрехите си .Аз лично си го купих от CCS за 120 лв.
    колко памет ???
    1гб

Преебавка

Цитирай Първоначално написано от dimi93
    Звука му е ужасно тих! Камерата снима повече от ужасно! Развали се и спря да се зарежда, слееп-а му да бачка тон колоните и микрофона. Зеха ми 100 лв за ремонта на тая шибана бричка :@.... Опраиха я! Върнаха ми я! Работи 2 дена и му се прееба вибрацията! Но ме е страх да го дам на ремонт, за да не ми земат пак 1000 лв! И без друго е толкова тих, и единстжения начин да разбера дали звание да го дигам непрекаснато и без причина :@:@:@:@ ей така профилактично, може пък и да звани! ЕБАХТИ ТАШАКА! Свири толкова тихо, и на слушалки е тих! Струваше ужасно много пари! Батерията му даржи само 1 - 2 часа, ако гледам видео или слушам музика. Кел мии файдата от ебаните му игри и приложения? Като и 10 мин не мога да играя шото батерията ше падне на 1/2 ???? Та кажете ми един плюс на това ЛАЙНО шибаното? Че струва майка си и баща си ли? Че не мога да го ползвам за елементарните неща за които е направено? Т.Е. ДА ЧУЯ ЧЕ ЗВАНИ!? Ви - Фи обхвата ако може да се говори за такав е винаги на нула! ТРЯБВА ДА ГО ДОПРА ПОДЧЕРТАВАМ ДОПРА ДО РУТЕРА! ЗА ДА ИМАМ НЕТ! И то какъв нет? Ужасно бавен и отвратителен. Обхвата му е ужасно малък и абе ужъс...ужъс...
    Хихихииииии, да не би тия от които си го купил да са медиуми и да са ти видяли аватара и нарочно да са ти продали някаква китайска реплика

мен щипката ми се струва голям +
    иначе сега са пуснали някакви нови пак без екран и без копчета,сциона май ги спомена в началото

EarthShaker,тва къв модел е,разкажи ми малко и има ли отзад няква закачалка или така ми се струва

Мега фен Аватара на EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от Madness
    мен щипката ми се струва голям +
    иначе сега са пуснали някакви нови пак без екран и без копчета,сциона май ги спомена в началото

EarthShaker,тва къв модел е,разкажи ми малко и има ли отзад няква закачалка или така ми се струва
    да с щипка е, но моята съм си я махнал.. има и по 8гб памет.. абе като шафъл, но без недостатъците му

Sansa е марката, sandisk е модела

Eдни вафли да сте виждали тука?

харесва ми
    розовото

като събера още малко парички ше ти питам още
    видях го 133лв за 2гб в гет.бг

и все пак шуфълчето ми харесва пък

благодаря за помощта

Мега фен Аватара на EarthShaker
    молим.. като купиш нещо се похвали

Супер фен Аватара на lDoLLl
    една приятелка има розовичък, действително е много сладък и удобен, ама вади покъртително дразнещ и проглушителен звук (сигурно е от слушалките, ама е по-зле и от стар руски транзистор)
    You got to work hard
    For your dreams to come true
    Got to keep the flame alive...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си