Звука му е ужасно тих! Камерата снима повече от ужасно! Развали се и спря да се зарежда, слееп-а му да бачка тон колоните и микрофона. Зеха ми 100 лв за ремонта на тая шибана бричка :@.... Опраиха я! Върнаха ми я! Работи 2 дена и му се прееба вибрацията! Но ме е страх да го дам на ремонт, за да не ми земат пак 1000 лв! И без друго е толкова тих, и единстжения начин да разбера дали звание да го дигам непрекаснато и без причина :@:@:@:@ ей така профилактично, може пък и да звани! ЕБАХТИ ТАШАКА! Свири толкова тихо, и на слушалки е тих! Струваше ужасно много пари! Батерията му даржи само 1 - 2 часа, ако гледам видео или слушам музика. Кел мии файдата от ебаните му игри и приложения? Като и 10 мин не мога да играя шото батерията ше падне на 1/2 ???? Та кажете ми един плюс на това ЛАЙНО шибаното? Че струва майка си и баща си ли? Че не мога да го ползвам за елементарните неща за които е направено? Т.Е. ДА ЧУЯ ЧЕ ЗВАНИ!? Ви - Фи обхвата ако може да се говори за такав е винаги на нула! ТРЯБВА ДА ГО ДОПРА ПОДЧЕРТАВАМ ДОПРА ДО РУТЕРА! ЗА ДА ИМАМ НЕТ! И то какъв нет? Ужасно бавен и отвратителен. Обхвата му е ужасно малък и абе ужъс...ужъс...