- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момиче което обичам ... :X
Така значи Харесвам (Обичам) едно момиче което ми каза преди няколко дена че ме харесва ... тя обича друг не ходи (гадже) с него ... а днес и вчера ми каза че вече не испитва нищо към мене ..
Какво да правя ... беше ми казала че и е спупер яко с мене но незнам просто ... даже се целунавахме когат бяхме на барче ... но незнам просто ...
Даите някои съвет ако можете![]()
Явно другия се е осъзнал и си я е взелТи си бил резерва ако той не я иска . Гадости стават ! Сиквай
![]()
Не мисля че можеш да направиш нещо...![]()
Брях,брях
Значи.. при положение, че тя (момичето) обича друг, а не теб (момчето) следователно ти (ТИ) няма какво да направиш по въпроса. ( Shit happens ! )
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
aз щях да ви кажа ако ходи с него той я има само като приятел :SПървоначално написано от ApXaHrEJI
![]()
а баш,няма какво да направиш има шанс тя пак да те хареса , но..Първоначално написано от ivcheto0o
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
щом обича някой друг + че не изпитва нищо към теб..просто няма какво да направиш.![]()
В случая нищо не зависи от тебе.Просто явно тя не знае какво иска![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
отново
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yepp ..Първоначално написано от Priceless
![]()
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
не знам до колко я харесваш (обичаш) ама по-добре си търси друга на тая си и бил за помеждудругото..![]()