- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съвет..?
Здравеите всички !
Доооооста рядко пиша теми , но сега като си четях в раздел любов реших да напиша това.. .
Харесвам 1 момиче,не сме в 1 даскало , но сме в малък град, пък и живеем близо 1 от друг..
Пишем си от дълго време,когато се засечем навън си махаме, усмихва ми се .. аз също ии така..
Даа кажем че искам да минем малко поо напред в наще утношения
и тук идва въпроса кво да правя? (предполагам че ще кажете неща от рода на покани я на кафе/на разходка и тн , нооо нека иаме в предвид че аз съм на 15(близо 16) , тя е на 13 иии мисля че тя ще се притесни - 80% (е.. аз нямано то тва май не е достатачно в случая
)
Удряйте коментари на воля , приемам безграничен хлеб ..![]()
![]()
![]()
Е то ти останалото го правиш каквото е възможно ... Писане в скайп и махане ... Определно трябва да говорите очи в очи (ясно ми е че така ше се поритесните ама е най - смисленият и добър начин![]()
Успех!
Мерси приятел , не ми се е отворила възможност засега.. но се надявам все пак в скоро времее..Първоначално написано от ApXaHrEJI
![]()
И какво като се притесни? Нормално е да си притеснен за такива неща, особено, когато си на 13. Покани я някъде, излезте, поговорете си очи в очи и виж как ще минат нещата без клавиатура и монитор (и всичките останали части от компютъра, да) пред вас.
един съвет - изчакай я докато стане на 14,че поне да има документи. А защо казвам така? Защото като тръгне работата ще дойдеш при мен в долният раздел.
Станислава
Нали си говорите в скайпаКакво ще ти пречи да я поканиш там за по кафе
Зимата е много хубав сезон за свалки (винаги е студено и има основателна причина да се гушкаш с някой )
![]()
Точно тва си мислих вчера ...Първоначално написано от Linns
![]()
Силно изказване евала хахаПървоначално написано от t0d1t0
![]()
"В разговор с жена рано или късно се стига до думата "секс"."
Станислава
наистина по добре о4и в о4иПървоначално написано от Linns
и наситина е нормално да се притесни ако я покани6 на кафе,но това не трябва да те спира
![]()
Разговор брато , разговор .....
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Трябва да си много внимателен,след като е само на 13...Не знам познаваш ли я добре,за да знаеш как да подходиш.Подходът е много важен.
![]()
Еми мога да кажа че я познавам , а колко добре точно незнам.. но не е малкоПървоначално написано от slun4ice_90
![]()
покани я на среща
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Давай тогава,какво му мислиш?!Успех!Първоначално написано от CwalkIn
![]()
верно покани я на кафе и се опитай да я разсееш ако се претесни