- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- BDSM за или против
Общо взето това ехаресвате ли BDSM иии каква роля бихте искали да имате ако го практикувате
![]()
харесваме го!Първоначално написано от Qamstel
бих играла ролята на мистрес Аника![]()
Бях сигурен че ще отговориш по този начинПървоначално написано от anika17
![]()
![]()
![]()
не ми допада и не бих го практикувала.Първоначално написано от Qamstel
Sleda ot liubovta
Първоначално написано от Qamstel
![]()
+1Първоначално написано от anichka12345678
Определено няма да изпитвам удоволствие,ако партньорката ми е овързана с ня'кви вериги работи.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
бдсм-а не е само вериги. има хиляди различни разновидности, ролевите игри са също част от бдсм.Първоначално написано от DieselBlood
еротичните игри с фетиши, които предразполагат към секс,
еротичните облекла, например високите токчета, латекса, корсетите...
разнообразието е голямо..не е само бой и е***е и сръбска музика![]()
Харесва ми, но не всичко, и без крайности. Важното е и двамата да изпитваме взаимно удоволствие от това, което правим. И да си спазваме личните прагове на поносимост, и ако ги преминаваме, то да е само колкото за засилване на чувствителността и възбудата.
В повечето случаи съм бил dominant - лек спанк, евентуално внимателен фистинг, mind controlОт любопитство бих пробвал и обратната страна - аз да съм доминиран, но досега не съм попадал на някоя, която да иска.
![]()
Иначе cosplay-я и roleplay-я са си класика.![]()
![]()
(хахаха Дядо Коледа с бич, и чувалче с различни вибратори и дилдо...примерно)
I'll take your brain to another dimension
Чакай, чакай, че се обърках. Това малко като хаус музиката - всеки прави нещо и веднага го обявяват за различна разновидност на стила от останалите и пълна бъркотия накрая.
Пухкавите розови белезници към коя група са? Трябва ли да го споменавам на терапевта си или не.![]()
А вие знаете ли, че в тоя сайт дори и търсачка има ??? Невероятно, но факт![]()
the game
Баси, никой не каза, че иска да е сенатор Палпатин.![]()
По темата: нямам нищо против BDSM, стига да не го практикувам :P
Обичам да ме пошляпват...Пък и на по сериозни неща държа :P
Харесва ми приятелят ми да доминира и да прави каквото си иска с мен, да е груб, да ми държи ръцете, да играем роли... Той още не се отпуска да ми причини болка макар че аз определено търпя и когато съм възбудена ми действа страхотно да ме дръпне по-силно за косата или да ме шляпне... Също усещам че като съм близо до момента в който ще свършва все му слагам ръката на гърлото си...![]()
За сега експериментираме но не сме правили нищо екстремно а и не мисля че ще се стигне до там.
Като цяло съм щастлива че е толкова доминантен в леглото и аз мога да се отпусна, да не мисля за нищо и просто да изпълнявам това което ми се казва.![]()
Ти явно обичаш да си от другата страна, като Sub.Първоначално написано от slun4ice
На мен повече ми допада - Fem Dom.
И двете роли си имат огромни предимства.
Понякога е хубаво също и да се разменят, за да не стане монотонно....
Мда submissive съмПървоначално написано от anika17
![]()
Не мога да си представя аз да водя парада... Освен когато той ми каже но тогава пак правя това което той иска от мен... Абе странна работа ама приятна![]()
Определено и аз предпочитам да съм командваната страна. Плесници по задника си категорично НЕ харесвам, за сметка на това обожавам силното дране и здравите захапки по врата и раменете.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
И аз съм 'за'. Определено обичам грубостите в секса, стига да не се прекалява с тях... говоря за нанасяне на телесни повреди.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
15 минути груб секс, цял живот инвалид.Първоначално написано от Violenza
Отново се повтарям... Има търсачка - понякога е полезна !!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=303802
the game
anika и slun4ice кефят. Браво, момичета!![]()
Не знам ,но започвам да се влюбвамПървоначално написано от anika17
![]()
Харесва ми BDMS-то![]()
Da da
А кой ще е верният ти слуга?Първоначално написано от anika17
![]()