.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

не се вписвам

на 20 съм слушам метъл имам приятели метъли но повечето са метълки и то основно две.Другите са чалгарки от университета.Във фейсбук си добавям приятели метъли само кат им вида снимките как се забавбяват хората им завиждап най-искреноПросто не мога да се вписвам в такива среди незнам какво да правя за да влезна в няква яка компания

как по-точно искаш да ти помогнем?

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    как по-точно искаш да ти помогнем?
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Мега фен
    Град
    Earth...

Re: не се вписвам

Цитирай Първоначално написано от moisture
    на 20 съм слушам метъл имам приятели метъли но повечето са метълки и то основно две.Другите са чалгарки от университета.Във фейсбук си добавям приятели метъли само кат им вида снимките как се забавбяват хората им завиждап най-искреноПросто не мога да се вписвам в такива среди незнам какво да правя за да влезна в няква яка компания
    е не е лесно да слушаш метал

Супер фен Аватара на montana6
    Не е лесна и твойта, дет се вика...

До характер е, не до музика.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Абсолютно... и на мен най-близките ми приятели слушат чалга, а аз не...но пак успяваме някак си да се забавляваме заедно...винаги се измисля нещо... така че причината е главно от характера ти и до това, колко близо допускаш хората до себе си...

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    Цитирай Първоначално написано от Mi6inka
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Абсолютно... и на мен най-близките ми приятели слушат чалга, а аз не...но пак успяваме някак си да се забавляваме заедно...винаги се измисля нещо... така че причината е главно от характера ти и до това, колко близо допускаш хората до себе си...
    +++

Град
    BurgasS
    Това,че слушаш метъл не е голям проблем,но ако си някой гаден и отвратителен метъл с дълга и мазна коса много ясно че няма да можеш да се впишеш.

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Цитирай Първоначално написано от deni15
    Това,че слушаш метъл не е голям проблем,но ако си някой гаден и отвратителен метъл с дълга и мазна коса много ясно че няма да можеш да се впишеш.

пфф глупости... външността пък играе най-малка роля...

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Омг... и аз съм така... всички около мене диви чалгари, ама пак измисляме кво да правим заедно...

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Mi6inka
    Цитирай Първоначално написано от deni15

пфф глупости... външността пък играе най-малка роля...
    Вънщността да, но хигиената и т.н. нетолкова малка роля, ако питаш мен. Естествено, че не си лягаш с този човек, ама никой не обича разни вунливи индивиди, които виждата банята само по Коледните празници.

Предполагам, че случаят не е такъв. Ами не знам честно казано какво може да се направи. Според мен не е само до музиката, ами и до характера и, ако си някой терсене човече няма какво да очакваш от другите. Ако не си - просто бъди по-социален и не се самоизолирай със слушалките във всеки свободен момент...

а как да се запозная с нови хора щото ся ако ми мине времето скучно после и да искам не мога да го върна

лол поне си се осъзнал и си от малкото хора дето се регистрират и веднага пишат тук за проблема си отколкото онея дет пишат "бременна суъм помощ"

иначе всичко е до характер или по-точно до начин на мислене
    .

Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
    За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<

.

добре де.. слушай си метъл колкото искаш. най-дивашките песни
    DEATH METAL HARDCORE и сякви там работи
    ама защо трябва да се обличаш като такъв? очевидно повечето хора имат предразсъдъци и още като те видят, вече дали подсъзнателно или не.. си създават някво разбиране за тебе.. аз самият слушам всичко. чалгите не ми допадат много де... но ако искаш да се 'впишеш' няма друг начин. или си оставаш бунтар, теглиш им една майна и си живееш както знаеш, дори и сам, или променяш нещо. подстрижи се, смени малко стила, спри да носиш черно, нещо характера можеш да пипнеш.. не да отидеш в другата крайност и да слагаш розови фланелки и да си пускаш опашчици де.. и все пак всеки е такъв какъвто е. дори да си останеш метъл по душа, това не трябва да ти пречи да се забавляваш с другите.

Град
    Варна
    ^aз слушам death metal

Град
    Bulgaria
    бъди общителен, заговаряй първи .. давай идеи ..

не чакай на готово някой да те покани на купон или да отидеш у тях да слушате метъл ..
    "Изхитрихме се чрез технологиите да си създаваме свят, който не ни се налага да опознаваме." Макс Фриш

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Лесно е да си допаднеш с някого, когато им ате толкова обща тема, а именно - музиката. Ходи по концерти, запознай се с някой, обсъдете последния албум на групата и такаа
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си