- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- не се вписвам
на 20 съм слушам метъл имам приятели метъли но повечето са метълки и то основно две.Другите са чалгарки от университета.Във фейсбук си добавям приятели метъли само кат им вида снимките как се забавбяват хората им завиждап най-искреноПросто не мога да се вписвам в такива среди незнам какво да правя за да влезна в няква яка компания
Първоначално написано от lubomirky
![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
е не е лесно да слушаш металПървоначално написано от moisture
До характер е, не до музика.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Абсолютно... и на мен най-близките ми приятели слушат чалга, а аз не...но пак успяваме някак си да се забавляваме заедно...винаги се измисля нещо... така че причината е главно от характера ти и до това, колко близо допускаш хората до себе си...Първоначално написано от Wrathchild
![]()
Това,че слушаш метъл не е голям проблем,но ако си някой гаден и отвратителен метъл с дълга и мазна коса много ясно че няма да можеш да се впишеш.
![]()
Първоначално написано от deni15
пфф глупости... външността пък играе най-малка роля...
Омг... и аз съм така... всички около мене диви чалгари, ама пак измисляме кво да правим заедно...
Вънщността да, но хигиената и т.н. нетолкова малка роля, ако питаш мен. Естествено, че не си лягаш с този човек, ама никой не обича разни вунливи индивиди, които виждата банята само по Коледните празници.Първоначално написано от Mi6inka
Предполагам, че случаят не е такъв. Ами не знам честно казано какво може да се направи. Според мен не е само до музиката, ами и до характера и, ако си някой терсене човече няма какво да очакваш от другите. Ако не си - просто бъди по-социален и не се самоизолирай със слушалките във всеки свободен момент...![]()
а как да се запозная с нови хора щото ся ако ми мине времето скучно после и да искам не мога да го върна
лол поне си се осъзнали си от малкото хора дето се регистрират и веднага пишат тук за проблема си отколкото онея дет пишат "бременна суъм помощ"
иначе всичко е до характер или по-точно до начин на мислене![]()
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
добре де.. слушай си метъл колкото искаш. най-дивашките песни
DEATH METAL HARDCORE и сякви там работи
ама защо трябва да се обличаш като такъв? очевидно повечето хора имат предразсъдъци и още като те видят, вече дали подсъзнателно или не.. си създават някво разбиране за тебе.. аз самият слушам всичко. чалгите не ми допадат много де... но ако искаш да се 'впишеш' няма друг начин. или си оставаш бунтар, теглиш им една майна и си живееш както знаеш, дори и сам, или променяш нещо. подстрижи се, смени малко стила, спри да носиш черно, нещо характера можеш да пипнеш.. не да отидеш в другата крайност и да слагаш розови фланелки и да си пускаш опашчици де.. и все пак всеки е такъв какъвто е. дори да си останеш метъл по душа, това не трябва да ти пречи да се забавляваш с другите.
бъди общителен, заговаряй първи .. давай идеи ..
не чакай на готово някой да те покани на купон или да отидеш у тях да слушате метъл ..
"Изхитрихме се чрез технологиите да си създаваме свят, който не ни се налага да опознаваме." Макс Фриш
Лесно е да си допаднеш с някого, когато им ате толкова обща тема, а именно - музиката. Ходи по концерти, запознай се с някой, обсъдете последния албум на групата и такаа![]()
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on