.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Тема: СТРАНЕН !

СТРАНЕН !

Запознах се с едно момче..... макар и нещата да са само на skype ниво те са много страни ! С него се оказа че имаме обща приятелка. На нея и дудне непрекъснато за мен и само за мен пита но като го питам за навънка ми казва "не си залужила" или " може би .. ще си помисля"!!! На приятелката казал че го било срам ,,, Супер е по характер макар и да има доста странни неща в него,,, Въпроса ми е как да го накарам да излезнем ?! Защото на два пъти ме отряза така .. и почвам да се отказвам !
    Усмивката издава това което очите крият. A дали се чувства това което опитват се да скрият?Опознах себеси за да опозная после теб! Добре напразно защото само теб не те разбирам!
    Оставаш моя слабост ти си моя грях!

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба

Re: СТРАНЕН !

Цитирай Първоначално написано от newii
    Запознах се с едно момче..... макар и нещата да са само на skype ниво те са много страни ! С него се оказа че имаме обща приятелка. На нея и дудне непрекъснато за мен и само за мен пита но като го питам за навънка ми казва "не си залужила" или " може би .. ще си помисля"!!! На приятелката казал че го било срам ,,, Супер е по характер макар и да има доста странни неща в него,,, Въпроса ми е как да го накарам да излезнем ?! Защото на два пъти ме отряза така .. и почвам да се отказвам !
    отиди у тях
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Re: СТРАНЕН !

Еми помоли приятелката ти да го пита дали те харесва, после да го покани да излязат заедно и ти уж случайно да се появиш.. Такива неща например.
    ~Когато че не си обичан разбреш, тогава вече имаш основание да умреш [!] ~

Супер фен
    Метни му се наврата да видиш колко бързо няма да го бъде срам

Супер фен Аватара на DesireToFire
    "не си залужила" !?!? Ъ? Той за кученце ли те има. " може би .. ще си помисля" ... Не смяташ ли, че самочувствието му е маалко високо и се обзалагам без покритие. След като 2 пъти си го попитала и той ти отговаря така, значи просто се прави на интересен. Спри малко да му обръщаш внимание, да видиш как ще тръгне той да те моли.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

ако мислиш, че той има някви симпатии към теб го целуни и виж кво ще излезе ... предполагам, че няма да се дърпа :P :P

Прави се на интересен. С това,дето го е казал-''Не си заслужила.'',май си проси нещо хубаво.
    Спри да го питаш ти,та да видиме тогава дали той ще се престраши.
    [Даже и рима се получии ]

Аватара на xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Град
    In ur last breath ; ]] ..Пловдив/Харманли ^
    О ДА! СКАЙП!

тъпа си!
    може би просто си му досадна и си търси оправдания,ти па кво му се натискаш,толко ли те сърби отдоло..
    аман!

Харесва ме казал го е 10000 пъти така де има симпатии защото харесване е силна дума за това положение .. Помолих го за една снимка от профила му и той " нужно ли е " аз исках само да я видя и той " просто спомен " и смени темата ... нещата са много странни !!
    Усмивката издава това което очите крият. A дали се чувства това което опитват се да скрият?Опознах себеси за да опозная после теб! Добре напразно защото само теб не те разбирам!
    Оставаш моя слабост ти си моя грях!

големо странно.
    You're beautiful. You're beautiful.
    You're beautiful, it's true.
    I saw your face in a crowded place,
    And I don't know what to do,
    'Cause I'll never be with you..

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    ми накараи приятелката ти да го покани и ти отиди без тои да знаи 4е 6те ходи6.А и аз мисля 4е има високо само4уствие и се праи на интерсен,принципно мом4етата първи предлагат и настояват да се видите=>не си му толкоз интересна и стига с тоя СКАЙП кво зна4и ниво скаип,то такова ниво има ли

Цитирай Първоначално написано от NoContinuation
    Може да е грозен.
    +

много ме радват тия китайки..

Направете си скайп-среща. Пуснете си камерите, пийте скайп -кафета, пушете скайп-цигари, говорете си за скайп-теми, накрая той ще ти каже, че скайпово те харесва, скайпово ще те целуне и скайпово ще те гушне и вие ще имате скайпова любов..
    И те заживявли скайпово щестливи..
    “ А ти сигурно си мислиш,
    че животa е игра?
    Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “

Повече от фен Аватара на suantito
    подмами го с кило ракия и метър локанка

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Цитирай Първоначално написано от BloodyAmy
    Направете си скайп-среща. Пуснете си камерите, пийте скайп -кафета, пушете скайп-цигари, говорете си за скайп-теми, накрая той ще ти каже, че скайпово те харесва, скайпово ще те целуне и скайпово ще те гушне и вие ще имате скайпова любов..
    И те заживявли скайпово щестливи..

Къртиш.
    Smile like you've never been hurt ! : ))

Fuck u for leaving me ...
    when I fucking needed u .

Нощем все още си мисля за теб..

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    А може би не те харесва? Не бъди толкова наивна.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Защо не се приструваш малко на безразлична към него Ще видиш как той сам ще те покани да излезете, есетствено ако изпитва някакви симпатии към теб
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Бъди малко нахална и ако пак откаже се отказвай и ти

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Излез със мен, аз имам други странности
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Цитирай Първоначално написано от f17n3s
    ако мислиш, че той има някви симпатии към теб го целуни и виж кво ще излезе ... предполагам, че няма да се дърпа :P :P

това прозвуча тъпо те не са излизали още тя кво да целуни монитора а той да се засрами от другата страна

а минавало ли ти е през ум че може да не те харесва или приятелката ви завижда и се опитва да ви прецака
    ААаАаА за наденицата ли питате?

Цитирай Първоначално написано от izlishna
    Защо не се приструваш малко на безразлична към него Ще видиш как той сам ще те покани да излезете, есетствено ако изпитва някакви симпатии към теб
    Тоочно.
    Smile like you've never been hurt ! : ))

Fuck u for leaving me ...
    when I fucking needed u .

Нощем все още си мисля за теб..

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от awerw
    Бъди малко нахална и ако пак откаже се отказвай и ти

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    тества те момчето-спокойно...иска да види колко го харесваш и до къде ще стигнеш,за да излезеш с него..
    мисля,че е време да смениш правилата на играта-вместо ти да го преследваш,остави го и той малко да се потруди ако иска да излезе с теб..не го търси известно време да видиш как сам ще се сети да те потърси..
    В общи линии цаката е да се държиш на ниво,да си мила с него,но той да знае,че за да те има трябва доста да се потруди-че си наградата, която ще се радва да има с-тига първо да си я е заслужил...
    Айде успех и горе главата

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    тоз е много зле,кажи му да се гръмне и не му ходи по гъза
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си