- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- СТРАНЕН !
Запознах се с едно момче..... макар и нещата да са само на skype ниво те са много страни ! С него се оказа че имаме обща приятелка. На нея и дудне непрекъснато за мен и само за мен пита но като го питам за навънка ми казва "не си залужила" или " може би .. ще си помисля"!!! На приятелката казал че го било срам ,,, Супер е по характер макар и да има доста странни неща в него,,, Въпроса ми е как да го накарам да излезнем ?!Защото на два пъти ме отряза така .. и почвам да се отказвам !
![]()
![]()
Усмивката издава това което очите крият. A дали се чувства това което опитват се да скрият?Опознах себеси за да опозная после теб! Добре напразно защото само теб не те разбирам!
Оставаш моя слабост ти си моя грях!
отиди у тяхПървоначално написано от newii
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Еми помоли приятелката ти да го пита дали те харесва, после да го покани да излязат заедно и ти уж случайно да се появиш.. Такива неща например.![]()
~Когато че не си обичан разбреш, тогава вече имаш основание да умреш [!] ~
Метни му се наврата да видиш колко бързо няма да го бъде срам![]()
![]()
"не си залужила" !?!? Ъ? Той за кученце ли те има. " може би .. ще си помисля" ... Не смяташ ли, че самочувствието му е маалко високо и се обзалагам без покритие. След като 2 пъти си го попитала и той ти отговаря така, значи просто се прави на интересен. Спри малко да му обръщаш внимание, да видиш как ще тръгне той да те моли.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
ако мислиш, че той има някви симпатии към теб го целуни и виж кво ще излезе ...![]()
предполагам, че няма да се дърпа :P :P
О ДА! СКАЙП!![]()
тъпа си!
може би просто си му досадна и си търси оправдания,ти па кво му се натискаш,толко ли те сърби отдоло..
аман!
Харесва ме казал го е 10000 пъти така де има симпатии защото харесване е силна дума за това положение ..Помолих го за една снимка от профила му и той " нужно ли е " аз исках само да я видя и той " просто спомен " и смени темата ... нещата са много странни !!
![]()
![]()
Усмивката издава това което очите крият. A дали се чувства това което опитват се да скрият?Опознах себеси за да опозная после теб! Добре напразно защото само теб не те разбирам!
Оставаш моя слабост ти си моя грях!
големо странно.
You're beautiful. You're beautiful.
You're beautiful, it's true.
I saw your face in a crowded place,
And I don't know what to do,
'Cause I'll never be with you..
ми накараи приятелката ти да го покани и ти отиди без тои да знаи 4е 6те ходи6.А и аз мисля 4е има високо само4уствие и се праи на интерсен,принципно мом4етата първи предлагат и настояват да се видите=>не си му толкоз интересна и стига с тоя СКАЙПкво зна4и ниво скаип,то такова ниво има ли
![]()
Първоначално написано от NoContinuation
+
много ме радват тия китайки..![]()
Направете си скайп-среща. Пуснете си камерите, пийте скайп -кафета, пушете скайп-цигари, говорете си за скайп-теми, накрая той ще ти каже, че скайпово те харесва, скайпово ще те целуне и скайпово ще те гушне и вие ще имате скайпова любов..
И те заживявли скайпово щестливи..![]()
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
подмами го с кило ракия и метър локанка
![]()
Първоначално написано от BloodyAmy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Къртиш.![]()
![]()
Smile like you've never been hurt ! : ))
Fuck u for leaving me ...
when I fucking needed u .![]()
Нощем все още си мисля за теб..
А може би не те харесва? Не бъди толкова наивна.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Защо не се приструваш малко на безразлична към негоЩе видиш как той сам ще те покани да излезете, есетствено ако изпитва някакви симпатии към теб
![]()
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
Бъди малко нахална и ако пак откаже се отказвай и ти![]()
Излез със мен, аз имам други странности![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Първоначално написано от f17n3s
това прозвуча тъпо те не са излизали още тя кво да целуни монитора а той да се засрами от другата страна
а минавало ли ти е през ум че може да не те харесва или приятелката ви завижда и се опитва да ви прецака
ААаАаА за наденицата ли питате?
Тоочно.Първоначално написано от izlishna
![]()
Smile like you've never been hurt ! : ))
Fuck u for leaving me ...
when I fucking needed u .![]()
Нощем все още си мисля за теб..
тества те момчето-спокойно...иска да види колко го харесваш и до къде ще стигнеш,за да излезеш с него..
мисля,че е време да смениш правилата на играта-вместо ти да го преследваш,остави го и той малко да се потруди ако иска да излезе с теб..не го търси известно време да видиш как сам ще се сети да те потърси..
В общи линии цаката е да се държиш на ниво,да си мила с него,но той да знае,че за да те има трябва доста да се потруди-че си наградата, която ще се радва да има с-тига първо да си я е заслужил...
Айде успех и горе главата![]()
тоз е много зле,кажи му да се гръмне и не му ходи по гъза
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!