- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- обикновена...
s priqtelq mi hodehme godina i ne6to, kogato ne6to podobno be6e na put da se slu4i... az si zaminah v moq roden grad za sedmica i toi doide da me iznenada s edin negov priqtel... doide s kolata i az est mbqh s moq prqitelka tam(s neq se poznavah ot detskite si godini)... i toi iska6e da ostane prez no6tta, za da se vidim i na drugiq den i tq kato 4u vednaga go pokani da spi zaedno s negoviq fr u tqh... i toi se s1glasi bez da me e pital daje, tq vika az 6te im nagotvq, 6te si gledame film4eta do kusno, no az izrevnuvah i mu kazah da si hodi... kak da e... momi4eto si zamina po-kusno i az ostanah s gadjeto si i priqtelq mu... pri koeto tq mi se obajda, za da potvurdi dali te 6te spqt u nas... i toi me 4u dokato si govorq s neq... i vika... abe kaji i 4e 6te ostanem i o4ite mu greinaha... i az se razplakah... stana mi hiper gadno... te se razbiraha prez men.... kak da e... s neq pove4e ne govorq... a na nego tva nqma da mu go prostq 4e go napravi...
p.s. sujalqvam za tova, 4e ne pi6a na kirilica, ama mi se skapa napulno klaviaturata...
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...