s priqtelq mi hodehme godina i ne6to, kogato ne6to podobno be6e na put da se slu4i... az si zaminah v moq roden grad za sedmica i toi doide da me iznenada s edin negov priqtel... doide s kolata i az est mbqh s moq prqitelka tam(s neq se poznavah ot detskite si godini)... i toi iska6e da ostane prez no6tta, za da se vidim i na drugiq den i tq kato 4u vednaga go pokani da spi zaedno s negoviq fr u tqh... i toi se s1glasi bez da me e pital daje, tq vika az 6te im nagotvq, 6te si gledame film4eta do kusno, no az izrevnuvah i mu kazah da si hodi... kak da e... momi4eto si zamina po-kusno i az ostanah s gadjeto si i priqtelq mu... pri koeto tq mi se obajda, za da potvurdi dali te 6te spqt u nas... i toi me 4u dokato si govorq s neq... i vika... abe kaji i 4e 6te ostanem i o4ite mu greinaha... i az se razplakah... stana mi hiper gadno... te se razbiraha prez men.... kak da e... s neq pove4e ne govorq... a na nego tva nqma da mu go prostq 4e go napravi...

p.s. sujalqvam za tova, 4e ne pi6a na kirilica, ama mi se skapa napulno klaviaturata...