.
Затворена тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: MP3 Player

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба

MP3 Player

препоръчайте ми някаква марка, която се предлага из DOMO, Техномаркет и подобните, за скромните 60 лв, че искам да си подаря един подарък за Коледа...

Благодаря предварително!

п.с.: пак да отбележа - не повече от 60лв.

На мен лично ми харесват NEO.. тук можеш да разгледаш... а ако имаш възможност да дадеш още 10лв отгоре ти препоръчвам този

За бюджет до 60 лв. аз лично бих избрал това: http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09042741

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    На мен добре ми изглежда този: http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09042741
    Но дай повече информация за какво точно го искаш - само за музика, или и за клипове и снимки, дали да е с цветен дисплей, високоговорител. Защото ако ще го ползваш само за слушане на песни без други гъзарии, за тези пари можеш да си вземеш някой сносен с минимум 2 гигабайта памет
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Град
    Дружба
    а да е с ААА батерийки...? Малко съм капризен, ама имам 4 ААА батерийки (презаерждащи се) и ако си взема плеър с LI-Ion или Li-Pol батерия...

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    За Бога, недей си взима с такива батерии! Задължително да е с вградена. Да даваш по 1 левче през ден за батерия ще ти излезе петорно плеърът
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Цитирай Първоначално написано от slavito007
    За Бога, недей си взима с такива батерии! Задължително да е с вградена. Да даваш по 1 левче през ден за батерия ще ти излезе петорно плеърът
    E нали са презареждащи се, какъв е проблема тогава.. аз със един чифт такива карам от 3 години някъде

Ти караш 3 години брат ,но според мен е много добре да се зарежда с usb :P

И аз съм за - да е с акумолаторни батерии (размер ААА) плеърчето! Така ще можеш винаги и по всяко време да си имаш още един комплект батерии и да ги сменяш за да слушаш цял ден без спиране...

Град
    Дружба
    на мен това ми е целта.. благодаря за препоръките, аз утре ще скокна до техномаркета да разгледам това-онова..

п.с.: темата може да се lock-не вече

Има едни Coby. Американски са и вадят страхотен звук. Също така имат страхотен дизайн.

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Цитирай Първоначално написано от Tempest
    на мен това ми е целта.. благодаря за препоръките, аз утре ще скокна до техномаркета да разгледам това-онова..

п.с.: темата може да се lock-не вече

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си