- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- какво значение има разликата във възрастта
поогледах тук,там и накрая реших да питам - какво мислите за разликата във възрастта.НО ще помоля преди да кажете какво мислите да си пишете годините за да се знае кои възрастови групи какво мислят и 13 годишните деца да не спамват с личен опит.аз съм на 21 и ми се оформя връзка с момиче което е на 16,меко казано ми е странно и се чуствам като педофил.вие в какви възрастови граници поставяте възможните си гаджета.
Гледам небето виждам теб.
Гледам звездите виждам теб.
Гледам луната виждам теб.
Е АРЕ МАХНИ СЕ ДЕ.
Във възраст, в която имате общи теми за разговор или общи забавления.
за любовта няма граници![]()
If I played you like a toy?
Аз първо прочетох, че тя е на 21, а ти на 16 и![]()
![]()
Но обратното е някак-си по-нормално. Не виждам проблем честно казано. В смисъл няма проблем, нито си педофил.Споко!
Ааа, дърт козел млада върбя лющеше е нормално, а какичка да мори младо гадже е ненормално... много сте напредничави...
Разликата ви е малка, виж сега ако беше 8 години тогава вече е много... Щом се харесвате няма никакъв проблем![]()
the game
Аз лично предпочитам да са на мойте години или с 2-3 години разлика.До сега несъм имала допирни точки с някой по-голям от 4-5 години от мен ,както и с някой по-малак от мен с поне 3 години.Пък и несмятам ,че бих искала връзка с някой доста по-голям от мен.На не го ще му се иска семейство -деца ,а на мен още ми се живее.НА 18 СЪМ и според мен до 22-23 годишен е нормално за връзка.Първоначално написано от kiborganaizer
Sleda ot liubovta
Не виждам проблем. Аз съм на 20 а приятелят ми на 24 но не мога да кажа че се чувствам сякаш съм с някой по-голям и по-опитем макар че е и двете. Като цяло си мисля че в секса никога не можеш да си достатъчно опитен защото така и така с всеки нов партньор трябва да се нагаждаш към неговите желания и предпочитания и неговия "стил".
Темата ти е в раздел Секс и за това предполагам че там ти е проблема и за това задаваш възпроса....
16 годишните са недоразвити физически и умствено ве,тарикат.Що не си фанеш наборка ве?Отговорът е щото е по-лесно да се занмаваш с пуберки,щото са тъпички и наивни лапета.За мен не е нормално да очакваш сериозна връзка с пуберка,иначе може да я боднеш веднъж-дваж.Или да й помагаш да си пише домашнитеТуй е моето мнение като 20+ годишен мъж,на който не му пука за закостенялото обществено мнение.
![]()
Аз съм имала отношения с 13 години по-голям ... и си ни беше супер яко - и то не само за менТъй че ако момичето е зряло и отговорно няма нищо лошо в това
Да не ти пука много много за хорското мнение
![]()
Първоначално написано от t0d1t0
![]()
![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Ходи изчукай някоя бабка,да свърши и да ти издъхне в ръцете и ти да се питаш "Къде сбърках".![]()
Westside rollin' all day, every day
Аз съм на 16 години, а приятелят ми е на 20. От скоро имаме връзка, но ни е много хубаво заедно. Не виждам проблем във възрастта. Не е като да кажеш с 10г по-голям, това вече е малко по неприемливо![]()
"You know you're fucked."
"Yeah, I know."
"No, I mean dead fucked."
"What do you know? You're just a Cow!"
"Yeah, a cow that can fuckin' talk."
Ами първо нека кажа, че това 14-15 годишни пикли да ходят с 22-23+ годишни за мен е безкрайно глупаво и без смисъл ..![]()
![]()
Нормална възрастова разлика е според мен до към 5 години макс, НО при положение, че момичето е 16-17+ ..
п.с. на 17 съм щом има такова значение .. ;д
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
не видях някой да си казва годините,то няма да се учудя ако в сайта няма други над 20 освен мен.но иначе забелязах нотки на на подигравка в някои отговори,извинявайте маняци,ще изчукам цял старчески дом щом такива велики личности ми го казват.искам да ви кажа че нито съм изостанал,нито съм добричък да ви се радвам на на акъла(карал съм 1ви клас но за разлика от вас не съм го повтарял),така че мерси все пак че казахте на колко сте и с какви възрасти бихте имали връзка.а това аз каква връзка ще имам с 16 годишна...любимия ми филм не е титаник сетете се сами,а моите наборки вече са с деца.(да някои ми отговориха както трябва,благодаря за което,другите да си ходят на село)
За мен разликата в годините е просто разликата в начинът на мислене,възприятията,опити те,познанията. Но факт е ,че има хора,които узряват по-рано и такива,които никога не узряват. Ако ти си на 21,а приятелката ти на 16,но е изключителна като човек,надраснала възрастта си,така да се каже,ако имате общи теми за говорене ,ако си мислеш че е на достъпно и достойно за теб интелектуално ниво,тогава не виждам проблем. Бивам потресена,когато 20-25 годишни мъже,вече започнат да се занимават с 13-14г пикли,които имат още мляко по устата и си нямат хал хабер понятие какво аджеба е това живота. Това е моето мнение-на 15г съм почти 16![]()
Ами моя е с 8 години по-голям. Честно, не ми пука кво мислите за годинитещото ми е хубаво с него :P
emi poznavam edmo momiche na 16 a gadjeto i e na okolo 24-25 nz tochno kolko no mislq che beshe okolo tezi godini toi q otvori i sea si q praska qko![]()
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..
Правилно се чувстваш...все пак това са 5 години...
Друго е ако тя е на 20, а ти на 25...капиш?
Hilary_ имаш право!Първоначално написано от Hilary_
![]()
whO0p-whO0p
Аз лично предпочитам да са на мойте години или с 2-3 години разлика.До сега несъм имала допирни точки с някой по-голям от 4-5 години от мен ,както и с някой по-малак от мен с поне 3 години.Пък и несмятам ,че бих искала връзка с някой доста по-голям от мен.На не го ще му се иска семейство -деца ,а на мен още ми се живее.НА 18 СЪМ и според мен до ,21,22-23 годишен е нормално за връзкаПървоначално написано от kiborganaizer
Sleda ot liubovta
Аз съм на 19 и не мога да си се представя с по-малка. Все си мисля, че ще имам чувството, че съм с детеЗатова и се спирам на малко по-големи. Година-две, примерно
![]()
като бях на 19 и аз така си мислих,обаче...
А ти на колко години си ? Това е допустимо, ама само ако и двамата сте пълнолетни смисъл и двамата вече сте порастнали малко или много щото ако си на 15 ти все още се развиваш докато човека отсреща е вече възрастен човек. Аз съм против именно това.. Та, на колко си години ?Първоначално написано от kremen4eto
the game