.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 90 от общо 90
    внимавай да не я разпориш

Град
    Ловеч
    Аз нямам проблем с възрастта..Винаги съм излизала с момчета,които са по-големи от мен с поне 4-5 години :д
    изпрати ме пак до нас и така нататък ..

Цитирай Първоначално написано от buuu
    за любовта няма граници
    Любов преди 25 няма. Повярвай ми

Възрастта няма значение до определени граници. 35 годишен да ходи с 20 годишна е по-приемливо от 20 годишен да ходи с 13 годишна, нищо, че в първия случай разликата е 15 години, а в другия на половина.

16 и 21 не е такъв проблем, но няма да оцелее дълго връзката ви. Това е период, в който се изменяте като хора, а за тези 5 години от 16 до 21 промените са много, т.е. ти и тя ще усетите скоро разрива на различните интереси, виждания, убеждения, вярвания, опит, защото тя има акъла на 16 годишна, а ти на 21 годишен. Но все пак ако си уверен действай.

..

е та 5 години разлика не са много

Според мен до 3 години разлика няма проблем.Ако е обаче примерно 7-8 години, там малко става ...

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

ами аз като бях на 15 имах приятел на 21 ако се щастливи заедно не мисля,че има някъв проблем

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Разликата с приятеля ми е 9 години и засега не виждам някакви съществени проблеми.Всъщност има общо взето само един проблем,и той не е от възрастта.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

възрастта няма значение ... всеки според предпочитанията си

Първият ми сериозен приятел беше на 22, а аз на 16 и се разбирахме перфекно бяхме на една вълна така да се каже. Не виждам пречка заради разликата в годините даже напротив сигурна съм, че приятелката ти ще разбере какво е да си с момче, което е минало по пътя на случайните флиртове, запознанста и желание само за секс, каквото вълнува някой на нейната възраст.

На 16 съм. Приятелят ми е 8 години по-голям от мен. Вчера стана въпрос за лъжи и той каза 'Лъгал съм преди. Много съм лъгал. Но разбрах, че няма никакъв смисъл да лъжа някоя, много се усложняват нещата, по-добре да приключа всичко щом не ми дреме за нея и толкова.' ... Кое момиче не иска да чуе това от приятеля си? При положение,че сме заобиколени предимно от повърхностни момчета.

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Винаги съм подкрепяла това, че "за любовта няма граници" сега също. Но факта, че двамата души могат да се намират в съвсем различни етапи от своят живот, също не е за отхвърляне.

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Не мисля,че е от значение разликата ... Ние имаме 6 години даже,аз на 19,той на 25
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

преди 20 въ3растта не е от значение единствено когато става въпрос за секс за 1 вечер. в една връзка се усеща всяка година рано или късно, може да е след месец, може и след 5 години. и аз (15 годишна съм) съм била с 22 годишен и си мислех че не се усеща нашата разлика, но в 1 момент човека почна да ми говори за деца и семейство и не ми остана друго освен да си замина..
    със сегашния ми приятел имаме 4 години разлика и пак на моменти ми се налага да се адаптирам към мисленето му на по-голям и по-живял от мен човек
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

Мега фен Аватара на Hilary_
    Не само трябва да се чувстваш, а и си ..

Иначе какво мисля? Ами не говори много добре за момичето ако е на 13-14 и ходи с батко на 20 .. както и не говори добре за момичета на 16 ходещи с 30 годишни ..

Град
    Стара Загора
    Еми от 3 до 8 години ми се струва напълно нормална разлика. Много е грозно да гледаш как 16 годишно момиче се целува с 40 годишен чичко.
    П.С. на 15 съм
    Грешките в живота ми го правят интересен!

le parkour .. beatbox .. break dance

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си