- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- какво значение има разликата във възрастта
Аз нямам проблем с възрастта..Винаги съм излизала с момчета,които са по-големи от мен с поне 4-5 години :д
изпрати ме пак до нас и така нататък ..
Любов преди 25 няма. Повярвай миПървоначално написано от buuu
Възрастта няма значение до определени граници. 35 годишен да ходи с 20 годишна е по-приемливо от 20 годишен да ходи с 13 годишна, нищо, че в първия случай разликата е 15 години, а в другия на половина.
16 и 21 не е такъв проблем, но няма да оцелее дълго връзката ви. Това е период, в който се изменяте като хора, а за тези 5 години от 16 до 21 промените са много, т.е. ти и тя ще усетите скоро разрива на различните интереси, виждания, убеждения, вярвания, опит, защото тя има акъла на 16 годишна, а ти на 21 годишен. Но все пак ако си уверен действай.
е та 5 години разлика не са много![]()
Според мен до 3 години разлика няма проблем.Ако е обаче примерно 7-8 години, там малко става ...
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
ами аз като бях на 15 имах приятел на 21ако се щастливи заедно не мисля,че има някъв проблем
![]()
Разликата с приятеля ми е 9 години и засега не виждам някакви съществени проблеми.Всъщност има общо взето само един проблем,и той не е от възрастта.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
възрастта няма значение ... всеки според предпочитанията си![]()
Първият ми сериозен приятел беше на 22, а аз на 16 и се разбирахме перфекно бяхме на една вълна така да се каже. Не виждам пречка заради разликата в годините даже напротив сигурна съм, че приятелката ти ще разбере какво е да си с момче, което е минало по пътя на случайните флиртове, запознанста и желание само за секс, каквото вълнува някой на нейната възраст.
На 16 съм. Приятелят ми е 8 години по-голям от мен. Вчера стана въпрос за лъжи и той каза 'Лъгал съм преди. Много съм лъгал. Но разбрах, че няма никакъв смисъл да лъжа някоя, много се усложняват нещата, по-добре да приключа всичко щом не ми дреме за нея и толкова.' ... Кое момиче не иска да чуе това от приятеля си? При положение,че сме заобиколени предимно от повърхностни момчета.
Винаги съм подкрепяла това, че "за любовта няма граници" сега също. Но факта, че двамата души могат да се намират в съвсем различни етапи от своят живот, също не е за отхвърляне.![]()
преди 20 въ3растта не е от значение единствено когато става въпрос за секс за 1 вечер. в една връзка се усеща всяка година рано или късно, може да е след месец, може и след 5 години. и аз (15 годишна съм) съм била с 22 годишен и си мислех че не се усеща нашата разлика, но в 1 момент човека почна да ми говори за деца и семейство и не ми остана друго освен да си замина..
със сегашния ми приятел имаме 4 години разлика и пак на моменти ми се налага да се адаптирам към мисленето му на по-голям и по-живял от мен човек![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
Не само трябва да се чувстваш, а и си ..![]()
![]()
Иначе какво мисля? Ами не говори много добре за момичето ако е на 13-14 и ходи с батко на 20 .. както и не говори добре за момичета на 16 ходещи с 30 годишни ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Еми от 3 до 8 години ми се струва напълно нормална разлика. Много е грозно да гледаш как 16 годишно момиче се целува с 40 годишен чичко.
П.С. на 15 съм
Грешките в живота ми го правят интересен!![]()
le parkour.. beatbox
.. break dance