.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: ABV поща !!!

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ

ABV поща !!!

Така, значи откраднаха ми абв пощите бяха 2 имаше нагласено алтернативни имейли всичко знам си и тайния вапрос и отговор и като ми я откраднаха си я варнах веднаж, но втория пат неможах защото преди тайния вапрос и отговор ми тарси и рожденната дата??????? а тя може да се променя от настройките, това не е коректно спрямо потребителите...И така има ли някакав начин да си варна обратно пощата с програма някаква или на кого да пиша ,абв админ? или ако изчакам 3 месеца ше се итзтрие и ще мога да се регна отново с това име защото пощата страшно ми трябва давал съм я на много места !!! а човека който я е откраднал е хакер от саудитска арабия открадна ми и скайпа и 2-те пощи и много др регистрации бях хванал някакъв вирус да виновен съм си но имам нужда от помощ, pls help (
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    надявам се след 3 месеца да се закрие и да си я регна отново обаче незнам дали зачита опитите ми за налучкване на рожденната дата като по този начин да почва ми отчита 3 месеца след секи опит

Ами другия път гледай да се защитиш по сериозно от хакери и техните програмки! Най-добре е да нямаш запаметени пароли в компютъра!

Относно откраднатата пощата - може да пишеш на Админа на abv.bg

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Ами другия път гледай да се защитиш по сериозно от хакери и техните програмки! Най-добре е да нямаш запаметени пароли в компютъра!

Относно откраднатата пощата - може да пишеш на Админа на abv.bg
    На няколко пъти пиша на опцията "Пишете ни" и всеки път ми пишат едно и сащо а уж водим разговор секи път ми пращат там някво ...

Здравейте,
    Паролата, рождената дата и тайният отговор (от линка "Забравена парола) са
    начините за влизане в поща АБВ и ние никога не ги изпращаме по е-мейл.
    Проверете дали затрудненията които изпитвате не са в следното:
    1. Натиснали сте "Caps Lock" на компютъра и изписвате паролата с главни букви;
    2. Изписвате паролата си на кирилица или на друга кодова таблица различна от латиница;
    3. Имате проблем с клавиатурата и някой от клавишите Ви е "потънал" или не работи;
    4. Проверете дали изписвате правилно потребителското име или сте го объркали и
    паролата не е за него. Вижте дали избирате коректния домеин @abv.bg, @gbg.bg или
    @gyuvetch.bg ;
    5. Помислете дали последната проверка на е-мейла не е преди повече от 3 месеца. В
    такъв случай той е бил закрит, след което е възможно да е регистриран наново от
    друг потребител.
    Също така има възможност да получите паролата си, ако сте написали алтернативен
    е-мейл, т.е. друг е-мейл на който да ви пратят паролата, ако си я забравите. Ако
    сте въвели такъв е-мейл в "Настройки" "Таен Въпрос и Отговор, Алтернативен
    е-мейл", то можете да получите помощ от link"Забравена парола", "Алтернативен е-мейл".
    Ако Вашият проблем не се решава и Вие не се сетите за правилната комбинация,
    единствено Ви остава да си регистрирате нова поща. Тази ще се закрие сама 3 месеца
    след последното успешно влизане в нея.

Поздрави,
    екипът на АБВ

И каквото и да питам винаги това ми пращат!

Ами чесно да си кажа разбирам ги хората, защо ти пращат само това съобщение... Те как точно са ти виновни, че някой е хакнал компютъра ти и е откраднал всички пароли от него?!?!

Правиш си нова поща и това е... Следващия път бъди малко внимателен относно сигурноста на компютъра!!! Този път пострада само с изгубена поща, а следващия път може да ти източат всички дебитни или кредитни карти с които разполагаш!!! То точно това е било целта на хакера! На него хич не му притрябвала пощата ти! Изчакваш 3-ри месеца и пак се регистрираш със същото име!

Просто ковеш всичко на максимална сигурност и няма да имаш никви проблеми !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си