.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Повече от фен Аватара на stylo

Здрава и обемна коса

Здравейте съфорумници!

Имам малък проблем.Като цяло не отделям големи грижи на косата си,да не кажа никакви. Не и слагам нищо преди и след къпане,не я третирам много даже.Подстригвам я на 2 месеца веднъж,мия я през ден (малко често),сменям шампоаните си понякога.Та по темата,от половин година,може би, забелязах,че косата ми почна да се променя.Имах гъста,здрава грива,леко начупена,не цъфтеше,нямах пърхот,не падаше сезонно и често срещаните проблеми.Почнах да ползвам шампоани против пърхот и низорали и т.н ,но ползата не беше голяма.Напоследък косата ми почна да пада малко повече ,да се къса ,да цъфти ,да расте по-бавно,да се омазнява повече и най-вече си загуби тотално обема.
    Бих искала да попитам за продукт,който заздравява косата и придава обем,ама наистина много обем(обичам косата ми да е обемна).Имам предвид шампоани,добавки нз(да си призная изобщо не съм информирана)Наскоро четах нещо за новия шампоан на нивеа,обаче повечето отзиви не бяха добри.Пак казвам каквото и да е само да ми живне косата и повече обем да има.
    Като се сетя каква коса имах преди година направо ми идва

П.С. Извинявам се,защото знам,че има много такива теми,но не успях да намеря това ,което търся.Благодаря предварително.

Повече от фен Аватара на angel4eto966
    ем сичките ти проблеми са от пърхота. Тои кара косата да пада и сащо я омазнява а като е мазна няма как да има обем .Aз се опраих с Selsun Blue [ ] синия за пърхот и нямам вече проблеми. Чувала сам добри отзиви за гела на Алзеда но не сам го ползвала и не знам дали варши работа

Голям фен
    Не се притеснявай ... всичко е от пубертета ... моята коса беше като твоята и сега имам същите проблеми, но слагам една маска на Farmasi ... не е и скъпа - 3.50 ... иии сега е по - добре ... според мен недей да използваш шампоани против пърхот ... на мен от такива глупости ми дойдоха главоболията ... използвай този на Teo с яйце ... много е добър ... успех

Супер фен Аватара на nymphadora
    Като не си се грижела за нея и си я къпала през ден какво очакваш?Има една тема на предишната страница с много рецепти за различни маски-виж я и започвай! \/

На колко години си?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си