закривайте че темата стана гавра ..![]()
![]()
![]()
Ако беше поразровил по-старите теми/стрaници, щеше да видиш колко много има като твоята =] Повтаряш се !!
А да и.. Отиди кажи на едно момиче: "Страшни крака, в колко отварят? " и ще си плюеш зъбите![]()
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
аз не мога да говоря с жени.
Притесявам се.
изрази от този тип само на безмозъчни тъпи умствено изостанали курветии
дето пият ескапел за порфилактика всеки ден
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ако някое момче ми каже "ща скъсам" ще го помисля за недорасъл селянинБая лесна е била тая
![]()
еми щом така мислите виждам че не сте много на ти с момичетата ..![]()
хич даже.Първоначално написано от zlatko123
страшни са.
еми 7 гаджета съм имал ептен не съм на тиПървоначално написано от zlatko123
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Първоначално написано от haritov
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
А аз обичам да ги спуквам от бъзици,майна,особено надутите кучки.Първоначално написано от p3tinc3t0
![]()
Като за начало искам да ти кажа само , че според мен си ПЪЛЕН СЕЛЯНДУР!!! .. После да ти кажа , че със заучени фразиможеш да впечатлиш по - скоро една к***а ..Първоначално написано от zlatko123
. Трето ми се струва , че си от онези "гъзета" дето се правят на интересни "Г-н Самочувсъвие" .
Не се прави на интересен , защото не си![]()
![]()
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
Банални, изтъркани, че и вулгарни изразчета.Като момиче ти казвам, че на действат - особено пък, ако не си ги измислил ти, а си ги прочел в нета и ги повтаряш, досущ като всеки втори загорял пубер...![]()
haritov, ти нещо май заряза ролята на Йода напоследък.Така ти се кефех, значи...
![]()
all day... all night... what the fuck?!
Първоначално написано от ScarletBite
изтрещял съм
в русия съм в русия съм
пп
но съм все така мъдър мой падуан
еми кфо да ви кажа .. може и да съм Г-н самочувствие .. ама повечето обаркахте темата питам ваще интересни изрази .. не да ме обсъждате .. а мойто лично мнение е че п*тките са жалка работа .. е разбира се без тях не може ..ама който е фанал цаката я е фанал и тфа е аз в случая прецених че това е мойта п*тка и съм преценил че така ще е с мен .. а след като утре ще съм с нея не ми се правете на разбирачи..и забравих всяко момиче си има тактикка само като я видиш и знаеш кфо се прави аз тази като я видях я прецених че е от онези за 1-2 седмици и за 5-6 пъти![]()
![]()
![]()
ДЕВИЗ (МОТО) Обичам курвите , но не и техните номера !!...
селянията няма крайПървоначално написано от zlatko123
haritov , на колко си ??
Хахах колко интересно , колко интересно .. ПффПървоначално написано от zlatko123
Научи се поне да пишеш ако не друго .. Ти си срам за мъжете
![]()
19Първоначално написано от zlatko123
![]()
Не разбрахте темата май ?? Не сте хората които ще ме обсъждат плюс тфа не съм ви питал според мен форумът е да размишлявате върху дадената тема а не как си печеля момичетата.. Относно bebkata разбирам че си поредната която се прави на вървежна (е ако гледаме снимката не бих те упрекнал)..
![]()
е ние искаме да те обсъждамеПървоначално написано от zlatko123
![]()
Амиии точно аз не се правя на никаква ..Първоначално написано от zlatko123
Всеки си има своя ценносна система и принципи .. Твоите къде са?! Ии още повече отсъждаш само по снимката .. Изобщо не ме познаваш! Следователно не говори каква съм
![]()
![]()
а какви породи са тези кучки?Немски овчарки или какви?Първоначално написано от golqmumnik
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
мощният Златко
aaaaaaaaaxaxaxaxaxxa
Death is inevitable.
Our fear of it makes us play safe,
blocks out emotion.
It's a losing game.
Without passion you are already dead.