какво разбираш от жени и тиПървоначално написано от suunnseT
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
ааааааама и аз т`ва се чудя !Първоначално написано от haritov
викам си еййй т`ва е ЗЛАТКО разбирача,
да избави сички мъже от затрудненияя !! АЛЕЛУЯ
Death is inevitable.
Our fear of it makes us play safe,
blocks out emotion.
It's a losing game.
Without passion you are already dead.
1 В начало Бог създаде небето и земята.Първоначално написано от suunnseT
2 А земята беше пуста и неустроена; и тъмнина покриваше бездната; и Божият Дух се носеше над водата.
и тогава бог създаде Златко и каза ти ще измисли по-късно жената амин
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
аа добро попадение !!Първоначално написано от haritov
ама ся бивали ебавка със ЗЛАТЕТО ?
Death is inevitable.
Our fear of it makes us play safe,
blocks out emotion.
It's a losing game.
Without passion you are already dead.
даПървоначално написано от suunnseT
![]()
Хах и понеже според автора съм "поредната , която се прави на вървежна" ..Първоначално написано от Riva
![]()
Слънчицее , какво имаше в предвид с това днес![]()
Хайде утре да се видим на кафе моля теее ...
![]()
![]()
![]()
*LOL*![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
О, да ми каже някой "страшни крака в колко отварят '' и ще целува земята определено...![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Първоначално написано от bebkata
ща скъсам
от смях![]()
![]()
мда.. ще я целува и заедно с тва ще си събира зъбитее...Първоначално написано от FancyGirl
![]()
![]()
![]()
Грешка. Темата на автора е по-тъпа.Първоначално написано от Viche
![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
е да,ама се предполага,че тя излиза от болния му мозъкПървоначално написано от LoveRetroMusic
![]()