- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ВЪПРОС
първо нали като си с презерватив няма опасност да свършиш вътре в нея?
и после като го махнеш си остава сперма по члена какво се прави?
1. Има опасност понеже може да е бил скъсан преди да свършиш.
2. Миеш се/къпеш се/ползваш интимни кърпички, но не е за препоръчване, ако само на това разчиташ.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
За какво е направен презерватива изобщо?!
А за второто съм просто без коментар...
да обаче не е ли малко тъпо тъкмо си свършил и казваш "отивам да се къпя"? в другия случай си стоиш с сперма по члена, което е още по тъпо. в третия пък свършваш, махаш презерватива и ставаш да земеш кърпичка да се избършеш все едно не знам какво си правел![]()
Нека позная... на 8 години си?!?Първоначално написано от eskadrilata
наистина е глупаво аз други варианти не виждам. не съм на 8 но не ми е ясно просто
Точно, кратко и ясно!!Първоначално написано от MakeMeLaugh
Задължително малко се образовай на тази тема, преди да правиш секс с някоя мадама пич![]()
![]()
Той това прави човека в момента![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
ами те попринцип презервативите имат една пъпчица отпреде кадето събират спермата, но ако се случи тай че да оцапаш пишока няма нищо срамно в това да идеш да го измиеш :> ако те мързи стой си омацан![]()
GTA Stunting
Първоначално написано от eskadrilata
един приятел по скайпа даде доста добра идея поствам...
[01:01:24] The Big V™: ima i drug
[01:01:31] Bixi woo™: a toi e?
[01:01:30] The Big V™: da nakram momi4eto da go izlije
[01:01:33] The Big V™: (nod)
[01:01:34] Bixi woo™: a da
[01:01:48] Bixi woo™: v toq slu4ai
[01:01:54] Bixi woo™: i penisa 4ist i momi4eto zasiteno
[01:01:56] Bixi woo™: xD
GTA Stunting
Първоначално написано от Bixel
![]()
![]()
![]()
апф..
България над всичко!!
кондома не е 100% защита има случаи в които тои даже остава вътре във жената (тогава се ходи при специалист да го извади може и да се наложи хапчета) и попринцип като свършиш в кондома махаш го завръзваш го и отиваш си измиеш пишката може само с вода или направо душ и след чикии е наи хубаво да си го измиеш това е хигиена все пак ...
охххххххххххххххх леле за 2-рия въпрос просто нямам думи.
Оставяш си го е така да сиренясва. Ебаси![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!