.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Spam/Вирус Имам проблем с вирус

Здравейте ! Преди един ден в скайп ми пратиха един спам .. Щракнах на линк-а, който беше даден и изтеглих някакъв файл с името на скайпа ми. Когато реших да го инсталирам просто отворих инсталацията и нищо не се появи.. Когато влязох в скайп, видях че съм пратил на всичките си абонати някаква хронология, в която пишеше какво съм си писал с мои приятели .. Умрях от срам .. След това, изтрих скайпа и го изтеглих наново .. НЯМА ПРОМЯНА .. После реших да си изтегля антивирусна .. (Avast, Kaspersky, Eset Nod32, Ashampoo AntiSpyWare) Но когато щракна на "Download", самата Mozzila се изключва .. После опитах от Internet Explorer .. пак същото .. Дори и от BitComet-a опитах .. изтеглих самата антивирусната. Но, когато вляза в папката и и щракна на инсталацията и пак се ме изхвърля от папката .. Реших да сканирам Online, но пак ме изхвърля .. Иначе нямам проблем с тегленето на останалите програми, филми, игри, музика и др. Моля ви, ПОМОГНЕТЕ МИ ! Немога да намеря решение за проблема ! Предварително БЛАГОДАРЯ !!!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    да би мирно седяло...

формат ти трябва
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Добре бе,толкова теми се изписаха в последната седмица за тва нещо,не се ли научихте.....И поне от обща култура се знае,че не всяко нещо,което ти изкочи от някъде трябва да се инсталира.....

уууууаааахахахахааааааааа аааааааааааааааа

формат.
    .

Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
    За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<

.

така като гледам какво е направил някой май трябва да му обясни и какво е формат

Голям фен

Автора от мен да знае, че антивирусната се инсталира веднага след инсталацията на операционната система, а не след като напълниш компютъра си с вируси и в крайна сметка те почнат да "преливат"

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Купи една опаковка Тамифлу, разтвори го в чаша вода, залей компютъра и след т'ва стискай палци да помогне, че иначе не виждам изход.

Спам съобщенията ги хвърли в камината.

Благодаря за всички подигравки .. Да наистина съм сгрешил със раздела .. Все пак вчера се регистрирах в сайта .. Намерих решението на проблема ..

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от bert0
    Благодаря за всички подигравки .. Да наистина съм сгрешил със раздела .. Все пак вчера се регистрирах в сайта .. Намерих решението на проблема ..
    В раздел циркулират около 2-3 теми само за този вирус и да не отварят такива линкове. Освен това ясно пише какво е решението на проблема.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=305040
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=306346

КЛЮЧ, моля...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си