.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City

Копмютърът издава странни звуци

От няколко дена като го пускам издава някакъв звук. Мисля, че е от вентилатора - звукът не е стържещ, но е дразнещ и е по-силен от нормалното. Отворих кутията, но има прекалено много винтчета и не исках да се изявавам като майстор да направя някоя беля. Утре или другиден ще го нося на сервиз да го погледнат. Иначе след като го рестартирам 2-3 пъти (изключа го от копчето отзад) спира да бръмчи. Дали е от студа, или и аз не знам. Чистих го преди 3 седмици някъде, чист си е. Някакви предложения от какво може да е това и колко би ми струвало оправянето?
    Интересното е, че последната гаранция на компонентите изтече този септември

п.с. За да не ме разберете погрешно, като казвам, че спира да бръмчи, искам да кажа, че спира да издава странния звук, иначе вентилаторът си работи
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ

Re: Копмютърът издава странни звуци

Цитирай Първоначално написано от slavito007
    От няколко дена като го пускам издава някакъв звук. Мисля, че е от вентилатора - звукът не е стържещ, но е дразнещ и е по-силен от нормалното. Отворих кутията, но има прекалено много винтчета и не исках да се изявавам като майстор да направя някоя беля. Утре или другиден ще го нося на сервиз да го погледнат. Иначе след като го рестартирам 2-3 пъти (изключа го от копчето отзад) спира да бръмчи. Дали е от студа, или и аз не знам. Чистих го преди 3 седмици някъде, чист си е. Някакви предложения от какво може да е това и колко би ми струвало оправянето?
    Интересното е, че последната гаранция на компонентите изтече този септември

п.с. За да не ме разберете погрешно, като казвам, че спира да бръмчи, искам да кажа, че спира да издава странния звук, иначе вентилаторът си работи
    От студа е, и моя стария така правеше и прави или ти е много раздранкан сега вече стария непрекаснато си брамчи
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    Бръмчи шот кат го пуснеш вентилатора на процесора се развърта на максимални обороти... след това ги намаля и спира шума. моя комп е тъй

Според мен някое от вентилаторчетата се нуждае от смазване!

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Може да е от вентилатора на захранването.Той е много голям,както казва шумът е по силен от нормалното пък и в захранването се събира много прах.Поне пир мен е така.Няма смисал за сервиз.Първо се опитай сам/а да си го оправиш/изчистиш и ако продължава чак тогава
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

ОМГ!! имаше много болчета и викам да не направя някоя беля

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Цитирай Първоначално написано от ivanstef
    ОМГ!! имаше много болчета и викам да не направя някоя беля
    WTF?

Та, мислех си аз, че е чист, той си е де, ама като отворих кутията на захранването (нали така се казва?) беше някакъв ад Все пак упях да я отворя :

Ама това чудо смазва ли се и как? Нагледах му се и завих всичко там обратно, раздухах ппраха и като го пуснах този път не издаде странния почти стържещ звук. Да не би да е било от прахта?

п.с. Забелязах, че вентилаторчето на видеокартата не се върти:
    Изобщо не съм го виждал да се върти досега де, ама все пак интересно.
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Ехеее - какво ни направи ти бе...?!?! По вентилатора на захранването имаш 2-пръста прах! И този вентилатор се почиства веднъж поне да 2 години - най-малко!

Относно вентилатора на видео картата ти - щом не се върти явно е "запекъл". Трябва да го свалиш от винтчетата, които го държат към радиатора и от задната страна на вентилаторчето има една лепенка... Отлепваш я и там капваш една капка "масълце" (машинно масло или си купуваш от някой компютърен магазин спрей за смазване) - Аз скоро така оправях на един приятел вентилатора на неговата видео карта (по точно тя е моя, но му я подарих). След това раздвижваш перката на вентилатора така, че да се върти без проблеми - даже трябва да се върти и свободно ако "духнеш" срещу перките... По-принцип малките вентилатори се нуждаят често от смазване, но ако отидеш в някой сервиз ще ти вземат поне 20-тина лева за това, а ти можеш да го направиш и сам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си