.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Тема: ami sega

ami sega

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    ъъъ.

резюме?
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    У нас      Зодия: Везни                Касичка: Милиони
    Хвани напиши някоя книга направо

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    ок
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Град
    Paradise
    Обикновенно успявам да ги дочета. Ти разби моят принцип да дочитам вече отворена тема. ПРОСТО НЕ МОГА!!!!

^ Бай Ганьовци

Говори с това момче което харесваш, виж дали ще се зарадва на интереса ти към него. Ако и той те харесва ще го покаже, няма как.

Каквото и да става, според мен, трябва да оставиш сегашният си приятел. Не е честно той да е лудо влюбен в теб (доколкото разбрах) , а ти да си на границата да го оставиш. Не си виновна за чуствата си, но бъди честна и справедлива с момчето което все пак те обича.

Успех!

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Хубаво е,че прекарвате времето си заедно. Относно другото- винаги искаме забраненото,нормално е да се чувстваш така,все едно си взела всичко от тази връзка. За сега остави нещата така. Ако оставиш приятеля ти
    1. Вероятно няма да прекараш повече такива хубави моменти с двамата.
    2. Възможно е,както казваш за "бившата" му да му паднеш в очите.
    3. Приятелството им няма да е същото.
    Не зная,решенията си взимаш ти,но живота е пълен с препятствия. А и във всеки от нас живее Човекът. Идеални хора няма. В момента ти изглежда така, просто защото е симпатично, само момче.
    Относно въпроса ти - според мен недей да чакаш нещо да се случи.
    Живей с това,което имаш.

Повече от фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    ъъъ.

резюме?
    + 1
    Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .

Цитирай Първоначално написано от DarknessAngel
    Хубаво е,че прекарвате времето си заедно. Относно другото- винаги искаме забраненото,нормално е да се чувстваш така,все едно си взела всичко от тази връзка. За сега остави нещата така. Ако оставиш приятеля ти
    1. Вероятно няма да прекараш повече такива хубави моменти с двамата.
    2. Възможно е,както казваш за "бившата" му да му паднеш в очите.
    3. Приятелството им няма да е същото.
    Не зная,решенията си взимаш ти,но живота е пълен с препятствия. А и във всеки от нас живее Човекът. Идеални хора няма. В момента ти изглежда така, просто защото е симпатично, само момче.
    Относно въпроса ти - според мен недей да чакаш нещо да се случи.
    Живей с това,което имаш.
    аз никой не съм и тръгнала да оставям.. щото съм наясно с нещата, които биха се случили и точно затова не го правя ... не искам да разбивам сърцето му, пък и на мене няма да ми е песен.. не искам да забърквам каши.. но всеки път като си пусна някоя песен на въпросната група и като почна да им вадя нещата, се сещам за въпросното момченце и ми става едно такова хуууууууууубаво ... предразполага ме някакси.. пък и аз съм винаги супер борбена такава.. за такива неща стане ли дума, и света ще обърна, ама ще постигна това, което искам. Абе ще дойде подходящ момент и тогава.. всичко ще се разбере.. или пък с времето - пак същото...

пфу пфу
    абе не го пиши толко' ситно
    няма да го чета о.о
    2 минути се взирах, ама ми доскуча о.о
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

ТОЯ ФОРУМ ЗА НИЩО НЕ СТАВАте БЕ, ДЕБА.

Голям фен Аватара на F_CK_all_I_need_is_U
    Град
    Jamaicaa
    Мда, определено щом си се загледала по друг, явно този, с когото си не е тфоят човек.Нооот една страна е тъпо тфа изчакване, смао си губиш времето.Бездействието няма да промени нищо.По-добре му намекни по някъф начин, знам ли и аз, опитай се да разбереш, дали те аресва.Па и ако скъсаш единия, за да тръгнеш с другия, ще им преебеш отношенията, така чеееееее.. мисли си хубаво ;д успех
    When life gives you lemons, you paint that shit gold.

човек винаги получава любовта, която иска, в най-неподходящото време и в най-неподходящия момент...

Град
    Русе
    Откъде си толкова сигурна че хвърчат искри между теб и въпросното му бфр?

Понякога чуствата лъжат.. все пак не забравяй.. Любовта и Лудостта вървят.. ръка за ръка.
    Поговори с него - на четири очи де му се вика. Далеч от приятеля ти , насаме с бфр-то му. Попитай го 2-3 неща за теб лично дали има някакви чуства към теб но същевременно , опази емоциите си към него. Трябва да имаш железен дух, и най-важното да му имаш доверие че няма да те изпее на приятеля ти.

Чувствата никога не лъжат. Няма напразни чувства.................................... ............... чувството се поражда от нещо..от нещо, което обикновено ти го подсказва интуицията. Стига да знаеш как да я развиваш и използваш ... и да и вярваш, разбира се..

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    ъъъ.

резюме?
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Цитирай Първоначално написано от bebkata
    ъъъ.

резюме?
    + 1
    абсолютноо.. :X .. тц..абе тва е форум бе хора..кой ще седне да ви чете една страница глупости.. :X

ама ти си яко тъпо пАрче уе.
    през онаа ралта ми е кой в кой е влюбен..
    пикла!
    не стига, чее написала роман пък и ше ни ебе майките само защото сме и искали резюме..
    пикла!

ХАХА тоя форум за нищо не става, бе. След като повечето, пишещи тук не могат да прочетат темата докрая и да вникнат в нея, ама спамят такива ахахахахха
    жалка работа
    за нищо не ставате, teenproblem.net :Д
    ше ви ба в невероятния форум
    не съм умряла за ценните ви съвети бе, форумци
    вие ако мислите, че до teenproblem.net съм опраяла.. ХАХАХАХХАХА вие ако прочетете темата даже ще видите, че би трябвало да се получи нещо като дискусия по темата, ама изглежда .... ранга на форума бая е паднал, вече не е същия форум, който беше преди 2-3 години
    много прост народ се е нарегнал, ама много.. що не си кажете, че ви мързи да четете, ами обвинявате тоя, дето е постнал темата
    зленца ...

Супер фен Аватара на montana6
    Цитирай Първоначално написано от mycel
    човек винаги получава любовта, която иска, в най-неподходящото време и в най-неподходящия момент...
    Само че дали това е твоята любов, която искаш? Според мен е някакво моментно увлечение за разнообразие (щото с другия ти е станало монотонно), ама не съм сигурен, че е правилно. Ти си знаеш все пак де.

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Чувствата никога не лъжат. Няма напразни чувства.................................... ............... чувството се поражда от нещо..от нещо, което обикновено ти го подсказва интуицията. Стига да знаеш как да я развиваш и използваш ... и да и вярваш, разбира се..
    Много правилно..
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Цитирай Първоначално написано от montana6
    Само че дали това е твоята любов, която искаш? Според мен е някакво моментно увлечение за разнообразие (щото с другия ти е станало монотонно), ама не съм сигурен, че е правилно. Ти си знаеш все пак де.
    това е .... след като го има чувството.. иначе нямаше да го има..

ХАХА тоя форум за нищо не става, бе. След като повечето, пишещи тук не могат да прочетат темата докрая и да вникнат в нея, ама спамят такива ахахахахха
    жалка работа
    за нищо не ставате, teenproblem.net :Д
    ше ви ба в невероятния форум
    не съм умряла за ценните ви съвети бе, форумци
    вие ако мислите, че до teenproblem.net съм опраяла.. ХАХАХАХХАХА вие ако прочетете темата даже ще видите, че би трябвало да се получи нещо като дискусия по темата, ама изглежда .... ранга на форума бая е паднал, вече не е същия форум, който беше преди 2-3 години
    много прост народ се е нарегнал, ама много.. що не си кажете, че ви мързи да четете, ами обвинявате тоя, дето е постнал темата
    зленца ...

Дочуване, КАЗАХ!
    You're beautiful. You're beautiful.
    You're beautiful, it's true.
    I saw your face in a crowded place,
    And I don't know what to do,
    'Cause I'll never be with you..

що не напишеш някой роман за това? като мене
    ~Когато че не си обичан разбреш, тогава вече имаш основание да умреш [!] ~

Град
    Пловдив
    Не ме интересуват другите,но на мен историята ти ми хареса.Няма да почвам да ти пея к`во да правиш,защото беше казала,че искаш дискусия и мнение от другите..какво бихме направили ние в тази ситуация :] Та започвам да влизам в ролята ти Е,значии..мисля,че бф-то на приятеля ми е много точен човек,допада ми,но в НИКАКЪВ случай не мога да кажа,че го обичам (имах един такъв случай,в който си мислех,че обичам момчето,а всъщност допусках адската грешка.Изпатих си де и затова точно по тази причина повече не съм допускала да ми се случи такова нещо) Това е просто едно привличане..изглежда Човекът е мой тип,но просто ми трябва повече време-да го опозная по-добре и да общувам повече с него,за да мога да разбера поне по някаква малка възможност дали и той ме харесва като Човек и изобщо всичко.А относно приятеля ми-в НИКАКЪВ случай няма да правя каквито и да е глупости (от сорта да късам с него и т.н.) Но ако бф-то му наистина ме разбере и сподели какво мисли или какво изпитва към мен .. може би бих говорила с приятеля си..(ти каза,че те разбира и те уважава много,така че продължавам) и ако наистина ме разбере,смятам,че ще уважи мнението ми и ще останем добри приятели,както и той с бф-то му..

Е..надявам се по някакъв начин да съм била полезна :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си