.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45

Тема: ami sega

Цитирай Първоначално написано от Lucksy
    що не напишеш някой роман за това? като мене
    като тебе?

Изчетох както темата, така и всички мнения. Смятам, че не е честно да постъпваш така спрямо приятеля си. Той трябва да знае, че не смяташ, че той е човекът за теб. В противен слушай, когато разбере, че е бил лъган дълго време, ще го заболи много повече. А колкото до другото момче, сама избери дали държиш повече на ПРИЯТЕЛСТВОТО на гаджето си или на чувствата си към най-добрия му приятел.

П.П.: Ако обичаш, не давай генерални мнения за всички от форума. Да, има много идиоти, които пишат глупости само за рейтинг, но има и хора, които се опитват да помагат.

той вече знае .... разбра го по аадски глупавия начин.. като видя едни снимки.. и мацката, която си харесва същия пич, който и аз, и тя така разбра.... тя ми е много добра приятелка

И двата пъти изтръпнах, като ги видях кои снимки гледат ..... все пак се разбрахме относно това... с приятеля ми още сме заедно.. каза, че е изпаднал в най-огромния шок на света хахаха

но любовта му ме задушава...

иначе много ясно, че няма да скъсам с него.. не съм разбивачка на сърца
    и няма да бъда
    нещата ще се наредят .. постепенно.. сигурна съм

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Според мен искрите са споделени . За да заподозреш ,че изпитва нешо към теб значи се е издал някак , подал ти е някакъв сигнал.
    А иначе ако бях на твое място щях да го подпитам ама мнооого отдалече по въпроса , който ме интересува . Но иначе за някакви конкретни действия дори и нямаше да си помисля.
    Нещата ще се подредят да. Но дано да се подредят както ги искаш
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    ако ти са ибе от него - иби са, ако не жива и здрава
    GTA Stunting

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Без да искам видях, че си от Перник и си обясних всичко.
    Оркската любов за мен е непозната и не знам как да я коментирам...

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Цитирай Първоначално написано от iLovePussyJuice
    Брях,брях

Цитирай Първоначално написано от Zarity
    земи тоя хумор ;0 ебати сатирата ..... забавни сте :P
    иначе имаше едно яко градивно мнение, де*аа
    иначе ще станат нещата. даже си кроя планове....::]]] ще станат, ще станат, сигурна съм. ;]

Цитирай Първоначално написано от DarknessAngel
    Хубаво е,че прекарвате времето си заедно. Относно другото- винаги искаме забраненото,нормално е да се чувстваш така,все едно си взела всичко от тази връзка. За сега остави нещата така. Ако оставиш приятеля ти
    1. Вероятно няма да прекараш повече такива хубави моменти с двамата.
    2. Възможно е,както казваш за "бившата" му да му паднеш в очите.
    3. Приятелството им няма да е същото.
    Не зная,решенията си взимаш ти,но живота е пълен с препятствия. А и във всеки от нас живее Човекът. Идеални хора няма. В момента ти изглежда така, просто защото е симпатично, само момче.
    Относно въпроса ти - според мен недей да чакаш нещо да се случи.
    Живей с това,което имаш.
    Много точно

Цитирай Първоначално написано от LittleMissSunshineE
    Цитирай Първоначално написано от DarknessAngel
    Хубаво е,че прекарвате времето си заедно. Относно другото- винаги искаме забраненото,нормално е да се чувстваш така,все едно си взела всичко от тази връзка. За сега остави нещата така. Ако оставиш приятеля ти
    1. Вероятно няма да прекараш повече такива хубави моменти с двамата.
    2. Възможно е,както казваш за "бившата" му да му паднеш в очите.
    3. Приятелството им няма да е същото.
    Не зная,решенията си взимаш ти,но живота е пълен с препятствия. А и във всеки от нас живее Човекът. Идеални хора няма. В момента ти изглежда така, просто защото е симпатично, само момче.
    Относно въпроса ти - според мен недей да чакаш нещо да се случи.
    Живей с това,което имаш.
    Много точно
    еми не ... мнооо тъпо мислене.. извинявай, ама ако седиш и чакаш щастието само да долети при тебе, без да си вкараш нищо от възможностите, които притежаваш, за да го получиш - никога няма да бъдеш щастлив.
    И какво всъщност трябва, за да харесаш даден човек/предмет? Аз не мисля, че ти трябва много. Когато харесваш някой или нещо, ти не се питаш "Ама защо" ... Просто... го харесваш. Това е..
    В живота нищо няма да ти падне ей така, в перфектния за теб момент. Може Нещото, което винаги си искал, да се появи в живота ти в момент, в който най-малко го очакваш.

(Замислете се, не става ли всъщност винаги така? Виждаш яка блузка в магазина, точно когато нямаш пари да си я вземеш. Докато имаш гадже, виждаш някакъв човек, който ти взима акъла и край, не спираш да мислиш за него. Прибираш се вкъщи, след като си обядвал навън, и във вас има вкусно ядене.. колко още примери мога да измисля..)

И то няма да нито в перфектната ситуация, нито в перфектния момент.. и тогава ще си проличи доколко вярваш в себе си, за да вземеш това, което искаш. И не става въпрос само за любовта.. а за много други неща. Перфектната ситуация, перфектният момент... хаха, това даже и по филмите го няма. Винаги трябва да има някаква тръпка, драма, преживяване. Трябва наистина да се потрудиш, за да вземеш това, което искаш. Защото Нещото, което искаш, се е появило в живота ти именно заради теб, а не заради някой друг. И ако не го осъзнаеш докато е време, ситуацията съвсем ще се промени вече и въпросното Нещо ще е твърде далече от теб. Полагайки усилия, за да вземеш това, което искаш в дадения момент, го привличаш към себе си... и вярвайки, разбира се.

леееелееееее, очаквах 10 реда хранилка след горния пост. е*ати на хората как въобще не им пука за тия неща..

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Аз мисля ,че не можеш да се изразяваш като хората

Аз бих те посъветвал да послушаш сърцето си

--------------------------------------------------------

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    офф немоа ти разбера глупостите дето пишеш

КАТО ПИШЕШ - ПИШИ ЗА ХОРА НА НИВО 4ти КЛАС, не за китайци!!
    GTA Stunting

К'во всички писнаха, свикнали да четат по три реда неграмотни големи букви с редуващи се малки и главни символчета. Бати хората.

Сега съм неадекватен, ама ме заинтригува - още не знам дали за да те нахраня, или не. Утре ще пиша ако се сетя за темата. :Р
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

не бе, нивото на форума е паднало Яко..
    аз не съм писала тука от 2007ма година ... и бешеееее.. яяяяяко друго нещо хахахахахах

Цитирай Първоначално написано от br3akth3wind
    Хвани напиши някоя книга направо

Повече от фен Аватара на Torn
    Град
    София
    И кво като е от Перник

Цитирай Първоначално написано от Torn
    И кво като е от Перник
    с хора от Перник не е добре да спориш .. нищо лично ама.. така казват хората

Аз също бях в такава ситуация наскоро и много се чудех какво да правя иии рискувах... Засичането на погледите сблъсаците един в друг... Нищо не е било случайно.... И така рискувах и бях много щастлива...

Успех на теб ^^

Цитирай Първоначално написано от karitoo
    Аз също бях в такава ситуация наскоро и много се чудех какво да правя иии рискувах... Засичането на погледите сблъсаците един в друг... Нищо не е било случайно.... И така рискувах и бях много щастлива...

Успех на теб ^^
    да .. нищо не е случйно ... съгласна съм .. чакам лятото ... тогава ще се разрешат доста неща..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си