Хубаво е,че прекарвате времето си заедно. Относно другото- винаги искаме забраненото,нормално е да се чувстваш така,все едно си взела всичко от тази връзка. За сега остави нещата така. Ако оставиш приятеля ти
1. Вероятно няма да прекараш повече такива хубави моменти с двамата.
2. Възможно е,както казваш за "бившата" му да му паднеш в очите.
3. Приятелството им няма да е същото.
Не зная,решенията си взимаш ти,но живота е пълен с препятствия. А и във всеки от нас живее Човекът. Идеални хора няма. В момента ти изглежда така, просто защото е симпатично, само момче.
Относно въпроса ти - според мен недей да чакаш нещо да се случи.
Живей с това,което имаш.
Много точно
еми не ... мнооо тъпо мислене.. извинявай, ама ако седиш и чакаш щастието само да долети при тебе, без да си вкараш нищо от възможностите, които притежаваш, за да го получиш - никога няма да бъдеш щастлив.
И какво всъщност трябва, за да харесаш даден човек/предмет? Аз не мисля, че ти трябва много. Когато харесваш някой или нещо, ти не се питаш "Ама защо" ... Просто... го харесваш. Това е..
В живота нищо няма да ти падне ей така, в перфектния за теб момент. Може Нещото, което винаги си искал, да се появи в живота ти в момент, в който най-малко го очакваш.
(Замислете се, не става ли всъщност винаги така? Виждаш яка блузка в магазина, точно когато нямаш пари да си я вземеш. Докато имаш гадже, виждаш някакъв човек, който ти взима акъла и край, не спираш да мислиш за него. Прибираш се вкъщи, след като си обядвал навън, и във вас има вкусно ядене.. колко още примери мога да измисля..)
И то няма да нито в перфектната ситуация, нито в перфектния момент.. и тогава ще си проличи доколко вярваш в себе си, за да вземеш това, което искаш. И не става въпрос само за любовта.. а за много други неща. Перфектната ситуация, перфектният момент... хаха, това даже и по филмите го няма. Винаги трябва да има някаква тръпка, драма, преживяване. Трябва наистина да се потрудиш, за да вземеш това, което искаш. Защото Нещото, което искаш, се е появило в живота ти именно заради теб, а не заради някой друг. И ако не го осъзнаеш докато е време, ситуацията съвсем ще се промени вече и въпросното Нещо ще е твърде далече от теб. Полагайки усилия, за да вземеш това, което искаш в дадения момент, го привличаш към себе си... и вярвайки, разбира се.