- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Къде ми е лаптоп-а ?
Във връзка със статията за баловете, където повечето изказаха мнение, че след като е веднъж в живота може да изхарчим колкото си искаме пари на мама и тати разказвам случка от вчера.
Чакам пред блока един приятел. Комшиите седнали на пейките и блъскат табла. Към тях се приближава една местна лиглеса и заявява на висок тон на баща си:
- Мисля да следвам - ще ми трябва лаптоп.
Баща и - много свестен и тих човек и казва.
- Лаптопа е в твоя гадрероб
На онази и светнаха очите като на стар фолц фаровете и хукна нагоре. След малко се връща и казва.
- Няма лаптоп !
- Ти провери ли всичко ?
- Да ! Няма !
- Двете рокли там ли са ?
- Да !
- Двата чифта обувки ?
- Да !
- Двете чанти ?
- Да !
- Другите такъми от бала там ли са ?
- Всичко е там - ама няма лаптоп. Моташ ли ме ? - направо се задъхва онази.
- Ами това всичкото струва 1500 лева - ей ти го лаптопа. Там си е !
Онази почервеня като домат и направо изхвръкна към входа.![]()
Та ако питате вашите къде ми е комп-а, къде ми е колата, къде ми са парите за морето или нещо друго и ви посочат гардероба - да знаете какво точно имат в предвид.![]()
Умно измислено![]()
Евала на баща й![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Много зле това момиче...Ама баща й е голям пич явно![]()
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Първоначално написано от fall_out_girl
(sun)~{}*
Баща и е душа човек -на всички помага с каквото може ама тя .. ако има конкурс за лиготия ще вземе и 1-во и 2-ро и 3-то място. Думи нямам.Първоначално написано от fall_out_girl
![]()
Българската младеж е много зле в днешни дни...
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Първоначално написано от 3oPuTy
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Хаха якооо![]()
![]()
![]()
Друга история свързана с балове и пари - не толкова смешна - от снощи.
Идва една колежка на майка ми и носи да показва два албума с поне 200 снимки и диск с филм от бала на сина си. Тъй като не ми беше интересно излязох. После на вечеря чух нашите да коментират, че им искала 50 лева да изкарат месеца. Майка ми се сърдеше на баща ми че не и дал, а баща ми отвръна че това, което ни е донесла да се похвали струвало много повече от 50 лв. И е прав защото само снимките сигурно струват толкова, а по това което чувам снимка от бала с размер на картичка, която във фотото струва 25 ст за утре и 40 ст. за 1 час на бала им искали по 5 лв.
Е тва вече е...
![]()
![]()
![]()
^ по баловете винаги надуват двойно и тройно цените,просто защото тогава хората щат- не щат плащат..кво да се прави,няма само да се свиват..но в този случай съм съгласна с баща ти-можели са поне малко пари да заделят.
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Ами така е по баловете :/
Искат ти пари - даваш вече
не те интересува за какво примерно искат ти 5 леа
даваш незнаеш за какво, но даваш
Направо вдигаш ръце - дай пари за това дай пари за унова
и накрая ставаш като банка ДСК само даваш пари наляво надясно![]()
Браво, браво. Човека си знае репликите идеално.