Здравейте приятели.Аз съм Мартин от София на 17 год.Каня се от доста време да отида на козметик за основно почистване на лице и тъй като не съм ходил преди исках да ви питам някои неща.Значи аз съм с чувствителна кожа и попринцип когато не ям никакво сладко нямам почти никакво акне..поне при мен е така.Въпросът ми е като отида на козметик могат ли да ми махнат акнето от 1вия път или само черните точки махат и какво е процедурата,защото от това което прочетох в нета,видях че има някои недоволни хора,които казват че кожата каквато и да е се зачервява след козметик и на едни им минава за няколко часа доколкото други трябва да седят 1,2 дена в къщи докато не им мине.Ако можете ми препоръчайте козметици при които сте ходили и имат опит в работата си и по възможност салоните да са в районите Дружба или Младост.Не ме интересува цената а качеството.И винаги съм се чудел само момичета ли ходят или и момчета има?.. Съжалявам,че това е поредната тема..Много ще съм благодарен ако ми помогнете.. Cao..