- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- .възм ожно ли е да е станала беля.. :shock:
testa beshe otricateleni vse pak umriam ot strah
![]()
Всички сте бременни вееее. Офф тез теми няма ли да свършат?! Що не мислите преди да правите секс ? Ебахти... възмутен съм , просто потресен. ГРРРР
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
то бива да си тъп,ама тва вече...
мило тъпо девойче,ако имаше поне малко мозък щеше да знаеш,че когато си бременна нямаш цикъл,а на теб ти е дошло.надявам се да си разбрала..
МОМИЧЕ!
Не се притеснявай, няма никаква опасност.![]()
Да- вече треа да се направи и такъв разделПървоначално написано от aloveyou
![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Първоначално написано от aloveyou
честитооо да е живо и здраво![]()
Г-н Барак Обама предеЯкулационна - от думата еЯкулация , не от екулацияПървоначално написано от amk933
![]()
Г-н не знам си кой, да сте чували за грешки от бързане? Ако бяхте следили форума, щяхте да знаете, че съм употребил тази дума поне 100 пъти и съм я написал правилно. Ако нямате какво да кажете по темата, по-добре не пишете глупости. Май е вярно, че в този форум, ако някой няма какво да каже, ще тръгне да се заяжда за правопис...Първоначално написано от Ruskia1936
![]()
Абе...има жени не могат с години да забременеят,а ти..даже не е свършил в тебе.А и щом ти е дошло след 3 дни значи даже и в овулация не си била....
майкооооооПървоначално написано от muramega
![]()
ама ти наистина не си редовна!!! Абе момиче ти връзка с главния мозък имаш ли бе?!!! Нямам думи просто!
![]()
Щом си разбрала че не си бременна защо се плашиш?? Да живее интелигенцията и ние покрай нея!!!
Ем да налее, ама от толкова дупки ще си изтече пак. Трябва като че ли да ги запуши и да позачака няколко години на наливане, пък тогава да ги вкарва в експлоатация.Вместо да те пецкат във всички възможни дупки и да пускаш дебилни теми, иди си налей малко мозък, че ми иде да ревна... Sad
simple answer>> anal sex !![]()