.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Той ме разиграва

Познаваме се от края на лятото може би. До преди 2 месеца бяхме на здравей, здрасти. Оттогава почнахме да си пишем постоянно, все ден се виждаме в училище, говорим си и се прегръщаме. Уж ми каза, че ме харесва, а се държи адски тъпо. Когато не е на живо се държи супер добре, но когато е навън с приятелите си някак си се държи като кретен и се опитва да изпъкне по някакъв начин. Пада си малко 'плейбой'.От един месец казва, че ще излезем, но винаги използва някакви оправдания - бил срамежлив, бил зает, не знам си какво. Едва ли не може да отдели 2 часа от 'ценното' си време, след като цял ден е навън с приятели/ки. За всички други има време, но не и за мен. Той явно е свикнал всички да са му в краката, и иска едва ли не да му се моля да излезем и ме разиграва. Но на мен вече ми писна - когато пише смс-и или в скайп е супер мил, а иначе абсолютен гадняр. Чудя се какво да правя - да спра да се занимавам с него или.. ?? Въобще има ли някакъв смисъл?
    You say I'm fixed, but I still feel broken..

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Поста ви му ултиматум:или ще излезете,или просто повече няма да му ходиш по свирката.

Щом е такова леке не си струва времето и нервите

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Цитирай Първоначално написано от LadyV
    Поста ви му ултиматум:или ще излезете,или просто повече няма да му ходиш по свирката.

+
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Град
    София
    Според мен не си струва .Ако проявяваше интерес , то със сигурност вече да е излязъл с теб .
    'cause now I know
    It's not so far
    To where I go
    The hardest part
    Is inside me
    I need
    To just be.... (*)

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Цитирай Първоначално написано от ManiaSpiritY
    Според мен не си струва .Ако проявяваше интерес , то със сигурност вече да е излязъл с теб .
    Брях,брях

аз съм за двете предложения пък и щом се държи така според мен въобще не си струва да се занимаваш с него

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    От едно даскало ли сте?
    Прати му смс: Искам те в голямото междучасие да ме чакаш долу да поговорим. И не отивай. После се извини с нещо.
    Ако не се усети му бий шута.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Повече от фен Аватара на LDto

+
    Има ли смисъл,когато няма значение

Re: Той ме разиграва

Той явно е свикнал всички да са му в краката, и иска едва ли не да му се моля да излезем и ме разиграва. Но на мен вече ми писна - когато пише смс-и или в скайп е супер мил, а иначе абсолютен гадняр.

Тука става въпрос за момче което може би го е страх да покаже истинското си "аз" пред хората зада не му се подиграват и винаги играе някакви "роли" зада бъде интересен или просто неумее да се изразавя, затова като е насаме с теб в скайп е мил и т.н. по-скоро непрякото контактуване му дава сигурност.. убеден съм че неможе да завърже разговор с непозната ( подробности :P ).
    Какво да те съветвам.. ще се съглася с другите да го притиснеш малко

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    отдрапни се,престани да му пи6е6 и гледай,кво става,имах съ6ия слу4ай :P игнолирай го
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T

++
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Въобще не си губи времето с такива ..

Разиграва те, именно защото му позволяваш.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си