Имали любов от разтояние ?
Има ама не просъществува дългоЛичен опит....
Брях,брях
Зависи колко често се виждате, на колко сте години, дали имате общи планове и дали е ясно след колко време ще живеете в един град ако не друго.
Моя приятел е на час и половина път с влак от моя град но сме заедно почти всяка седмица от четвъртък до понеделник сутринта. Най-дългия период в който не сме се виждали е 10 дена.
Също така организира нещата така че от другия семестър да е в моя град и си намери квартира на 15 минути от моето общежитие.
При нас е ясно че след 1 година ще замина за един семестър в Италия и няма да се виждаме с месеци сигурно но не мисля че ще имаме проблеми.
С 2 думи възможно е но зависи от много неща.
Има !!
'cause now I know
It's not so far
To where I go
The hardest part
Is inside me
I need
To just be.... (*)
Има любов.
Иэхождайки от това,моят съвет е да не си самоограничаваш съэнанието с въпроси като тоэи,който си эадал\а.
SMILE MORE OFTEN...
u6imu6i@abv.bg - Ако имате някакъв проблем и искате да споделите,пишете на тоэи и-мейл.Гарантирам отговор при първа въэможност.
Любов-всякаква...
Първоначално написано от moneycomeme
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
такъв филм нема
говоря за случая, в който можете да се виждате веднъж, или по-рядко от веднъж на 3 месеца
приятелство има, но любов не
има и изключения, но те са само колкото да потвърдят правилото![]()
I'll take your brain to another dimension
Има , разбира се .. Но трудно се поддържаАко има желание има и начин
![]()
![]()
![]()
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
Има ама за кратко ! Личен опит![]()
И аз съм в горе-долу подобна ситуация и мога да ти кажа, че със сигурност има любов, но е адски трудно... Разстоянието е способно да убие всичко
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
няма
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Ако е за кратко - има. Иначе стават филми.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Може би е възможно за кратко![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Има![]()