.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Спрот? Може би не..

Не съм into sports, сериозно. Но , замислете се, наистина ли няма по-интересни занимания..?

Мразя цялото вълнение.. - " О, чудесно, колко е забавно. Хайде да гледаме спорт цяял ден по ТВ! Нека да правим стотици състезания за тези, които го обичат. И, да, всички обожават спорта! О, да, и нека плащаме на спортистите милиони повече от тези, които спасяват човешки животи..! И то за ритане на една топка, което ще бъде забравено утре." Всъщност не, защтото всички ши*ани списания и вестници ще пишат за него..

Не е ли така? Сигурно ще ми кажете да си трая, ама аз да си кажа..
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Повече от фен Аватара на smeshnik
    Град
    Столицата
    спорта е велико нещо във всичките му разновидности, но това, което каза за хората спасяващи човешки животи е наистина много вярно...

Ами прав си братле.Не може на Рондо от Бостън Селтикс(отбор в НБА) да му плащат по 50-60 милина за 3 сезона.Това е 20 милиона на сезон.Аз съм за по-малките заплати на спортистите!!

Град
    Горна Оряховица
    Животът не е честен. Пластичните хирурзи, които правят цици, също печелят повече от тези, които спасяват животи.
    Спортът е най-прекрасното нещо, прави тялото ти силно и здраво. Да гледаш спорт, който обичаш, е вдъхновяващо. Големите спортисти заслужават да получават големи пари, защото са тръгнали от никъде и само чрез собственото си тяло и воля са постигнали страшно много. Щом ти се вижда толкова лесно, обувай бутонките и заминавай да гониш Михаля (топката) по 4 часа на ден, в дъжд, сняг и на -10 градуса. Като не обичаш спорта, не гледай. Като не искаш да четеш за спортистите, не чети.

не казвам, че е лесно..безсмислено е
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Град
    Горна Оряховица
    Гледането на екшъни също е безсмислено, отивам да пусна тема в Телевизия (такъв ли беше форума? Никога не съм влизала там )
    А и не съм съгласна, че е безсмислено. Различни хора се прочуват с различни неща - кино, танци, политика, спорт...

безмислено било ти малоумен ли си бе ? Много хора намират смисъла на живота си в даден спорт и са готови на всичко заради него,ти имаш ли си най-малката представа какво им коства на повечето за да постигнат тея резултати... ненормална работа ... .Хвани се за 1 седмица да тренираш сериозно нещо и после ела пак да ми ги говориш тея глупости ...

торино, бот, не давай повече мнения, тъп си. иначе до автора/ката - нормално е да им дават милиони само за да ритат топката, защото все пак са отдали целия си живот само на това.. а и щом си вършат работата добре, защо да не им плащат толкова, колкото са си заслужили с целия живот постоянен труд? а пък и на тях тези пари им се дават около 10-15 години максимум, а лекарите могат да практикуват цял живот.

Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    торино, бот, не давай повече мнения, тъп си. иначе до автора/ката - нормално е да им дават милиони само за да ритат топката, защото все пак са отдали целия си живот само на това.. а и щом си вършат работата добре, защо да не им плащат толкова, колкото са си заслужили с целия живот постоянен труд? а пък и на тях тези пари им се дават около 10-15 години максимум, а лекарите могат да практикуват цял живот.
    я излезни малко от цс-О бе ?! още като го видях тва бот и ми стана ясно къв си ...

къв съм?

запалено пуберче дето е скарано с думата спорт

оХОхо ;д това беше вица на деня ! дай да те видим колко си запален по спорта ;> ако аз съм скаран със спорта, ти не си червей :д

Град
    Горна Оряховица
    Е***те м***** на хубавия спор... Аз се оттеглям

По тая логика всичко може да бъде отречено

Не искам да отричам правото на мнение на когото и да е, обаче се чудя как може да се каже, че спортът е скучно нещо. Аз обичам и да гледам спорт, и да спортувам. Не мога да се сетя за по-скучна компания от тази, която не обича спорта. А колкото до парите- ами нима Румяна Нейкова трябваше да получи една средна работна заплата за олимпийската си титла.
    Ако искате да станете самоуверени и красиви, да придобиете аналитични качества, да развиете рефлекси и координация, да намалите стреса, да згубите излишни килограми, да срещате хора и да се забавлявате елате да тренирате ФЕХТОВКА с мен.

Град
    Italy,Venezia
    Спорта е една уникална дейност , всеки който практикува спорта е здрав и жизнен изпълнен с живот както казваше моя тренер.

WaitForMe
    Guest
    а както казва майка ми дояж си за да не те бият (rofl)

Голям фен Аватара на D3NG3rZ0N3
    СПОРТ се пише, бе кретен. Ами като е тъп спортът стой си пред компа, яж баници с боза и тлъстей на воля. После се чуди защо жените не те поглеждат. Аман от тъпанари...

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Много ми е смешно като видя момче с по-тънка ръка от моята

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Мега фен Аватара на ZipFail
    За теб е безмислено да се дават пари за спорт, за мен - да се дават на ретардите от Могилино, различна гледна точка

ако беше някой световно известен спортист и си вадеше хляба с ежедневни тренировки едва ли щеше да казваш че е безсмислено.. за лисицата високото грозде е кисело нали знаеш ?
    Обещанието е учтива форма на отказване.

BBOY OR DIE !!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DinViesel
    за лисицата високото грозде е кисело нали знаеш ?
    +++

A по темата - Че си тъп стана ясно на всички да ти напиша роман в обяснение на смисъла на спорта-няма защо да се хабя,при положение че всеки освен теб го знае.А за докторите шот нали са много бедни им събираме дарения от по 300 000 лева за да пращаме болните българчета да се лекуват при тях.Доктора сам си е избрал да бъде такъв ако е търсел пари нека тренира като луд от сутрин до вечер без значение дали навън е студ,вали или е +40 да си дава здравето пък нека си взима повече пари яко може..ама те от мързел немогат да напишат една медицинска бележка която да можеш да я разчетеш..
    Тренирай като дявол, за да видиш рая.

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от D3NG3rZ0N3
    СПОРТ се пише, бе кретен. Ами като е тъп спортът стой си пред компа, яж баници с боза и тлъстей на воля. После се чуди защо жените не те поглеждат. Аман от тъпанари...
    Много точно! Ок като не ти харесва ама да казваш че е тъп и скучен?? Аз пък мисля че е нещо чудесно.. едва дочаквамда ми почнат тренировките, а и чрез спорта се запознаваш с толкова много хора(и то не във фасебоок или скайп) и то все пекани.. а и спорта е здраве . мн е готино

Cruel Intentions

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    ААХАХХАХААХ БЪДНИ СМЕХЧИ
    Sport > all !

Няма по-приятно занимание от това да спортуваш,
    ако за теб е по-приятно да киснеш на компа
    или пред ТВ-то, окей ..
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Град
    България

Ч

Цитирай Първоначално написано от BrainlessROCKBABY
    не казвам, че е лесно..безсмислено е
    А ти имаш толкова свободно време вместо да мислиш простотии иди направи нещо

и всеки талант си има цена а ти..
    можеш ли да биеш фалове като Роналдо?
    можеш ли да дриблираш като Месси?
    можеш ли да шутираш като Рууни?
    а да правиш забивки като Джордан ?
    това го могат малко хора за това струва толкова пари
    колкото по рядко толкова по скъпо а колко хирурзи има ?
    а колко злато има и колко камъни ?

и това нещо на което му се кефят и плащат хора от векове ти наричаш безсмислено тези пари са си ги заслужили хората дават луди пари да идат на стадиона да ги погледнат да платят на кабеларката да им пусне мач.

Че по дяволите кои си ти за да даваш такива категории...

Град
    България
    Исках само да кажа още нещо
    Спортът те научава на толкова много работи
    Като дисциплина самоконтрол и така нататък

Спортът е здраве а не затлъстяване и хемороиди на воля все бях чувал простотии ама чак пък толкова просто не издържах да не напиша коментар!

не вярвам, че има такива кретени...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си