- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Малко странно
Такам малко ме е срам,но не знам какво да правя.
От близо 4 месеца не съм правила Секс и имам много еро Сънищ,но това не е проблема.Проблема е там,че до като спя не се усещам и мастурбирам.
Ако може някакво съветче и моля ви не ми викаите или казваите от рода " ми варви се на чеши "
Предварителво ви Благодаря .
намери някой подходящ и направете малко джинги бингиПървоначално написано от LDto
изглежда че имаш нужда малко да се развихриш
![]()
Това е нормално.Аз съм момиче и също като нямам постоянен секс и имам такива сънища.Случвало се е да се събудя мокричкаПървоначално написано от LDto
![]()
,с времето и това ще отмине.Най-доброто решение е да си нямериш приятелка,с която да се чувствате добре и двамата и да си изразходваш енергията.Под това нямам предвид първата срешната само зарад едното ебане ,а човек ,които си заслужава.
Sleda ot liubovta
не смятам,че за такъв проблем трябва да търсиш помощ от форум който е пълен предимно с лапета от 12-15 години. Ей сега "оригиналните" ще флоуднат темата със отговори като "ела се чукай с мен" или "намери си някой с който да се чукаш". Консултирай се с някой по-сериозен човек.
Станислава
Първоначално написано от anichka12345678
амм мисии но аз се извинявам че не съм казала но съм Момиче![]()
![]()
![]()
![]()
моя е вината
Сори за тъпотията,ама т'ва не го разбирам за нещо нормално - докато спи да почне несъзнателно да мастурбира...Първоначално написано от anichka12345678
Станислава
маструрбираш докато спиш??Първоначално написано от LDto
я кажи как става това, да пробвам и аз.
Всъщност каза че си момиче но кой да забележеПървоначално написано от LDto
И от кога момчетата се подмокрят
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
ем сори много тогава е същото :Това е нормално.Аз съм момиче и също като нямам постоянен секс и имам такива сънища.Случвало се е да се събудя мокричкаПървоначално написано от LDto
![]()
,с времето и това ще отмине.Най-доброто решение е да си нямериш приятел,с които да се чувствате добре и двамата и да си изразходваш енергията.Под това нямам предвид първия срешнат само зарад едното е**не ,а човек ,които си заслужава.[/quote]
Sleda ot liubovta
хм няма нищо ненормално .Всичко си е подсъзнателно.Урганизма си го иска с времето всичко ще си е нормално ,просто наистина имаш нужда от секс.Напомняш ми за една серия на Двама мъже и полувина:Алан имаше същия проблем правише неща на съм ,за които после не си спомняше ,заради липсата на секс.След като човек започне да води редовен полов живот тези неща спират.Първоначално написано от t0d1t0
Sleda ot liubovta
![]()
![]()
Викни си някой батко да те подсуши след бурния ,мокър сън!
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Урганизма не знам дали точно това иска,но добре ще го приемем за нормално.
Станислава
ам дам много бързо се съгласяваш.Имаше една фраза подлагаи всичко на съмнениеПървоначално написано от t0d1t0
![]()
![]()
Sleda ot liubovta
както и да е,спи ми се и не ми се втурва в ненужни спорове.
А и ме мързи да се занимавам,за да ти гледам грешките.