- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- ПОБЕДИТЕЛ В СЪРВАЙВЪР Е ГЕОРГИ КЕХАЙОВ
Първо искам да споделя,че съм много много доволна,че един наистина нуждаещ се човек победи в тази игра.Добър,неразбран,подиг аван но много човечен.Страхотно е ,че лицемерната ИВА не успя,а най-сетне спечели един обикновен човек с много положителни качества,който доказа че преди всичко трябва да си човек,за да спечели6 каквато и да е награда.Макар и не толкова физически силен играч,той показа че държи на думата си и за него парите не са всичко.
Тук можете да давате мнението си за победителя,играчите и всичко сшързано с играта.
Напълно съгласна съм с bonbon4e_to : ) въпреки че много ми се искаше и Киро да е на финал ..вместо например Мики .
Тази Мики се промуши ей така покрай капките,иначе според мен изобщо не е достойна за финал.За мен тя е ,като невидима,не видях никакви качества в нея ,дето да ме заинтригуват,тя просто си вървеше по свирката на Ива,а такъв човек не заслужава място на финала.Честито на Жорко.Спечели достойно и честно.И определено ще използва парите по подходящ начин,защото до известна степен има нужда от средства,за да поднови живота си и да сложи ново начало на живота си извън играта.Браво на Жоро,мн се радвам за това момче.
като се мислиш за много достоен да ги спечелиш, иди в сървайвър догодина да видим докъде ше стигнешЖорко си дойде с целта да ги вземе, трябвали са му.. буквално "дойде, пожела на всички успехи в живота и победи"
![]()
Жорката е най-големияДругите сичките са мъруи
![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Радвам се за него. Да си ги харчи със здраве.![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Рядко го гледах,но се радвам че спечели именно Георги,защото наистина има нужда от тези пари,поредното доказателство че когато вярваш в нещо и го желаеш истински,може да се превърне в реалност.Успех в живота!![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Аз и 1 път не съм го гледала тва .
В началото 1 - 2 епизода гледах само .
Ама никой не го искаше в племето си и накрая кво стана пича спечели.
Хах ,брао е !![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
само едно нещо ще ви кажа УСПЕХ В ЖИВОТА !!!![]()
![]()
![]()
Евала на Жорката.Радвам се за него.Дано му тръгне животът само в посока нагоре.![]()
Know what..idgf(idontgiveafuck) xD![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
най достойния с право си ги зе парите ...ива ся да си изде шортите от яд![]()
If I played you like a toy?
Между Ива, Люси и Жоро, бях за Жоро, въпреки че, ако говорим за игра.Ива беше най-достойна от тримата.
Иначе аз исках на финал от последно останалитеда са Кирил, Любен и Меги.
Като цяло в този Сървайвър според мен финалът беше най-глупавият досега.
тази година като цяло не ми харесаха състезателите. Само отначало се кефех на Киро, заради тениската ми на Мастър оф Пъпетс![]()
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Жоро ми беше антипатичен,но се радвам,че поне парите отидоха при човек,който се нуждае от тях.
Не се подчинявай на властта, ако това противоречи на принципите ти.
Алберт Айнщайн
Съгласна.Първоначално написано от buuu
Много се изкефих, когато Жорката спечели.
![]()
И успех в живота! :PПървоначално написано от Et4etoo
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
Жорката рулира добре,че взе кинтите.Успех в живота.![]()
Вчера най - случайно сутринта си пуснах ТВ-то и кво да видя..Дават Жорката за к'во ще си харчи парите. Хайде ще ви кажа и на вас.
Значи щял да направи кастинг за това коя да му е жена, а с останалите пари ще си купи къща и ще я обзаведе.
Айде успех в живота !![]()
Never Back Down !!!
Смислена тема..попринцип аз много се надявах Киро да е на финал..вместо Мики , но се оказа ,че тя седна на т'ва столче там..на така наречения ' достоен побетител ' ..
та за Ива бях сигурна,щот тя си е силов играч и нямаше спор,че ще се издигне до финал-а , но въпроса беше там,че никой не я харесваше..защото лъжеше и игра за собствена воля и по свой си начин,кът ги игнорира всичките! ( мое мнение ) .. За победителя..Георги имаше супер тактика на по-скромен човечец,който всички смятаха за такъв като .. не няква сериозна заплаха,не говореше почти с никого..и така стигна и до края , важното е че 2 игри спечели.. Успех на човека,нуждаеше се от парите..![]()