- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Питане за брада катинарче?! :)
На 21г съм и имам оформена брада с мустаци само, че не ми се е свързало още да стане катинарче. И вярно ли е, че ако не бръсна там където се свързват брадата с мустаците няма да се свърже никога т.е. няма да стане катинарче?И още нещо от какво зависи дали ще имам на определено място брада от възраста или от това колко често се бръсна?
Това е
![]()
Толкова време никой не ти отговаря, че не мога да се сдържа![]()
1. Ако не си забелязал повечето момчета и момичета тук са на възраст под 18 години и тепърва им се появява окосмяване на някой неща.
2. Стегни се малко и първо рови в гугъл и после пускай теми тук!
3. Спокойно ! След година или две или 3 ще се появи и окосмяване там.
Ровил съм се на много места! Но знам, че има хора дето нямат там отговори ми по конкретно ако не бръсна там ще имали окосмяване?![]()
Индивидуално е, и наистина пробвай с бръснене.
Аз лично имам познат, който има 4-5 косъма на брадата, а е на 22 години.
Нищо не ти пречи да опиташ.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
катинарче = педерастия ! радвай се че нямаш![]()
Бръсни на контра , аз съм на 18 и лицето ми за 3 дни се покрива с брада ... имам навсякаде ужас е просто ... ако не знаеш как е контрата , не нормалната посока с ножчето на доло , ами обратно срещу косъма , повярвай ми за няколко месеца ще се свърже ... но после няма отърваване ... ще стане като телена четка![]()
![]()
![]()
Айде и да покажеш снимка след време как се е получило !
![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
генетично предопределено е как ще се окосмяваш.Първоначално написано от ivan_realmadrid
няма никакъв начин да промениш тази програма чрез не/бръснене. промените са са само възрастови според нивата на определени хормони и техните деривати.
Така си мислиш ти ... много четеш .... намали дискаварито !Първоначално написано от batkodoki
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
........спри да нюхаш! ......светът може и да стане реално съизмерим....Първоначално написано от Valento
Е контра прая от 2г вече е личи се че имам повече на някой места отколкото преди 3г. Аз прая шпо посока на косъма и обратно т.е. контра.Първоначално написано от Valento
И ся за 1 2 дена набождаа на 3-4 има бая
Ма не се е свързало
А как се качват снимки тува в сайта ако искам да покажа на някой?![]()